Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Lélegzetelállító képeket vetíthetsz ki a Canon legkiválóbb beépíthető projektorával, mely natív WUXGA felbontással, 6000 lumenes szín-fényerővel, HDBaseT csatlakozással és öt választható, remek minőségű objektívvel rendelkezik.

Előnyök

  • A natív WUXGA felbontással részletgazdag, ultrarealisztikus képeket jeleníthetsz meg
  • Kiemelkedően fényes képek a 6000 lumenes fényerőnek és 2000:1 kontrasztaránynak köszönhetően
  • Az LCOS-paneles technológiával élénk képek és pontos színek vetíthetők ki
  • HD képek, audio- és vezérlőjelek átvitele egyetlen kábellel a HDBaseT által
  • Öt darab cserélhető Canon vetítőobjektív közül választhatsz
  • Motoros objektíveltolás, zoom és fókuszállítás a gyors és pontos beállításért
  • Egymás melletti képmegjelenítés két digitális forrásból
  • Az új, továbbfejlesztett képfeldolgozó funkció között megtalálható a hardveres képillesztés, az egymás melletti képmegjelenítés és a négypontos trapézkorrekció
  • A lámpa és a levegőszűrő könnyen elérhető, így a karbantartási költségek is alacsonyabbak

Termékjellemzők

A(z) Canon XEED WUX6010 Ismerd meg jobban a következőt

Nyűgözd le közönségedet a fantasztikus képekkel


Élvezd a Canon XEED beépíthető projektorainak új szabványát a WUX6010 készülékkel. A Full HD felbontást is támogató natív WUXGA felbontással mind a számítógépes, mind a videós forrásokból ragyogó és részletes képeket vetíthetsz. A Canon egyedi AISYS optikai rendszere 6000 lumenes fényerejével és 2000:1 kontrasztarányával még erősen megvilágított helyiségekben is éles képet biztosít.

Fejlett, LCOS-paneles technológia


Az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) panelek a Canon AISYS rendszerrel együttműködve biztosítanak kiemelkedően szép képeket. A színek valóságosnak hatnak, a képeken pedig nem láthatók „rácsok” és „szivárványok”, amelyek a másfajta paneleket használó készülék képeinek oly gyakori velejárói. Ezáltal a WUX6010 ideális olyan környezetekbe, ahol egyszerre van szükség egyenletes és részletgazdag képekre.

Öt rugalmas, cserélhető Canon vetítőobjektív


A WUX6010 projektorhoz az öt csúcsminőségű Canon vetítőobjektív közül mindig megtalálhatod a környezetnek megfelelőt. A függőleges és vízszintes, fél képpont pontosságú motoros objektíveltolás páratlan pontosságot és kiemelkedően rugalmas telepítést biztosít. Minden objektív a Canon elismert technológiáit alkalmazza, és az optikai képalkotó berendezések vezető gyártójától elvárható precíz méretezést, éles fókuszt és tökéletes pontosságot nyújtja.

Sokoldalú, kényelmes csatlakoztathatóság


A WUX6010 bemeneteinek széles választéka hozzájárul a maximális rugalmassághoz. A HDBaseT-port a minőség romlása nélkül, egyetlen, legfeljebb 100 m hosszúságú kábellel teszi lehetővé a HD képek, audio- és vezérlőjelek átvitelét, ezáltal jelentős mértékben növeli a rendszerkonfigurációs lehetőségeket. A DVI- és HDMI-bemeneteknek köszönhetően a WUX6010 projektor ideális például videokonferenciák szervezésére, ahol egymás melletti képmegjelenítésre van szükség. Az egymás melletti képmegjelenítés forrásaként egyaránt használható a két digitális bemenet, illetve egy digitális és egy analóg bemenet kombinációja.

A hatékony funkcióknak köszönhetően az irányítás mindig a te kezedben van


A WUX6010 projektor a képek bemutatása során könnyed rugalmasságot és irányíthatóságot biztosít neked. A hardveres képösszefűzéssel több projektor képét kihagyások nélkül illesztheted össze, és lenyűgöző óriásképet vetíthetsz közönségednek. A négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz, míg a vízszintes és függőleges regisztrációbeállítással tökéletes RGB-panelillesztést érhetsz el akár képpontszinten is.

Moduláris kialakítás az egyszerű karbantartáshoz


A WUX6010 karbantartása kivételesen egyszerű. A lámpa és a levegőszűrő cseréje néhány lépésben elvégezhető, és ehhez még le sem kell szerelni a projektort. A WUX6010 projektorra is vonatkozik a Canon hároméves kiterjesztett garanciája, amelynek keretében már a következő napon* csereprojektort biztosítunk az eredeti projektor javításának idejére.

*Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését követő napon cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WUX6010 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.