Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Lélegzetelállító képeket vetíthetsz ki a Canon legkiválóbb beépíthető projektorával, mely natív WUXGA felbontással, 6000 lumenes szín-fényerővel, HDBaseT csatlakozással és öt választható, remek minőségű objektívvel rendelkezik.

Előnyök

  • A natív WUXGA felbontással részletgazdag, ultrarealisztikus képeket jeleníthetsz meg
  • Kiemelkedően fényes képek a 6000 lumenes fényerőnek és 2000:1 kontrasztaránynak köszönhetően
  • Az LCOS-paneles technológiával élénk képek és pontos színek vetíthetők ki
  • HD képek, audio- és vezérlőjelek átvitele egyetlen kábellel a HDBaseT által
  • Öt darab cserélhető Canon vetítőobjektív közül választhatsz
  • Motoros objektíveltolás, zoom és fókuszállítás a gyors és pontos beállításért
  • Egymás melletti képmegjelenítés két digitális forrásból
  • Az új, továbbfejlesztett képfeldolgozó funkció között megtalálható a hardveres képillesztés, az egymás melletti képmegjelenítés és a négypontos trapézkorrekció
  • A lámpa és a levegőszűrő könnyen elérhető, így a karbantartási költségek is alacsonyabbak

Termékjellemzők

A Canon XEED WUX6010 részletesebb megtekintése

Nyűgözd le közönségedet a fantasztikus képekkel


Élvezd a Canon XEED beépíthető projektorainak új szabványát a WUX6010 készülékkel. A Full HD felbontást is támogató natív WUXGA felbontással mind a számítógépes, mind a videós forrásokból ragyogó és részletes képeket vetíthetsz. A Canon egyedi AISYS optikai rendszere 6000 lumenes fényerejével és 2000:1 kontrasztarányával még erősen megvilágított helyiségekben is éles képet biztosít.

Fejlett, LCOS-paneles technológia


Az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) panelek a Canon AISYS rendszerrel együttműködve biztosítanak kiemelkedően szép képeket. A színek valóságosnak hatnak, a képeken pedig nem láthatók „rácsok” és „szivárványok”, amelyek a másfajta paneleket használó készülék képeinek oly gyakori velejárói. Ezáltal a WUX6010 ideális olyan környezetekbe, ahol egyszerre van szükség egyenletes és részletgazdag képekre.

Öt rugalmas, cserélhető Canon vetítőobjektív


A WUX6010 projektorhoz az öt csúcsminőségű Canon vetítőobjektív közül mindig megtalálhatod a környezetnek megfelelőt. A függőleges és vízszintes, fél képpont pontosságú motoros objektíveltolás páratlan pontosságot és kiemelkedően rugalmas telepítést biztosít. Minden objektív a Canon elismert technológiáit alkalmazza, és az optikai képalkotó berendezések vezető gyártójától elvárható precíz méretezést, éles fókuszt és tökéletes pontosságot nyújtja.

Sokoldalú, kényelmes csatlakoztathatóság


A WUX6010 bemeneteinek széles választéka hozzájárul a maximális rugalmassághoz. A HDBaseT-port a minőség romlása nélkül, egyetlen, legfeljebb 100 m hosszúságú kábellel teszi lehetővé a HD képek, audio- és vezérlőjelek átvitelét, ezáltal jelentős mértékben növeli a rendszerkonfigurációs lehetőségeket. A DVI- és HDMI-bemeneteknek köszönhetően a WUX6010 projektor ideális például videokonferenciák szervezésére, ahol egymás melletti képmegjelenítésre van szükség. Az egymás melletti képmegjelenítés forrásaként egyaránt használható a két digitális bemenet, illetve egy digitális és egy analóg bemenet kombinációja.

A hatékony funkcióknak köszönhetően az irányítás mindig a te kezedben van


A WUX6010 projektor a képek bemutatása során könnyed rugalmasságot és irányíthatóságot biztosít neked. A hardveres képösszefűzéssel több projektor képét kihagyások nélkül illesztheted össze, és lenyűgöző óriásképet vetíthetsz közönségednek. A négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz, míg a vízszintes és függőleges regisztrációbeállítással tökéletes RGB-panelillesztést érhetsz el akár képpontszinten is.

Moduláris kialakítás az egyszerű karbantartáshoz


A WUX6010 karbantartása kivételesen egyszerű. A lámpa és a levegőszűrő cseréje néhány lépésben elvégezhető, és ehhez még le sem kell szerelni a projektort. A WUX6010 projektorra is vonatkozik a Canon hároméves kiterjesztett garanciája, amelynek keretében már a következő napon* csereprojektort biztosítunk az eredeti projektor javításának idejére.

  • *Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését követő napon cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WUX6010 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

ManufacturerTypeModel NameConnection via HDBaseTNote
VideoAudioLANRS-232C
CrestronTransmitterDM-TX-201-CYesYesYesNoThis transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-CYesYesYesYes
KramerTransmitterTP-581TYesYesYesYesThe expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582TYesYesYesYes
AMXTransmitterDX-TXYesYesYesNo
GefenTransmitterGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)YesYesNoNoThis transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
AtlonaTransmitterAT-HDTX-RSNETYesYesNoYesThe expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KITYesYesYesYes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.