Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

A Canon beépíthető projektorainak csúcsmodelljével igazán lélegzetelállító képeket vetíthetsz. Natív WUXGA felbontását 6000 lumenes színes fényerő és öt választható csúcsminőségű objektív egészíti ki.

Előnyök

  • A natív WUXGA felbontással részletgazdag, ultrarealisztikus képeket jeleníthetsz meg
  • Kiemelkedően fényes képek a 6000 lumenes fényerőnek és 2000:1 kontrasztaránynak köszönhetően
  • Az LCOS-paneles technológiával élénk képek és pontos színek vetíthetők ki
  • Öt darab cserélhető Canon vetítőobjektív közül választhatsz
  • Motoros objektíveltolás, zoom és fókuszállítás a gyors és pontos beállításért
  • Egymás melletti képmegjelenítés két digitális forrásból
  • Az új, továbbfejlesztett képfeldolgozó funkció között megtalálható a hardveres képillesztés, az egymás melletti képmegjelenítés és a négypontos trapézkorrekció
  • A lámpa és a levegőszűrő könnyen elérhető, így a karbantartási költségek is alacsonyabbak

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WUX6000 készüléket

Nyűgözd le közönségedet a fantasztikus képekkel


A Canon XEED beépített projektorok új szintre emelték a vetítés élményét – a WUX6000 a család méltó tagja. A Full HD felbontást is támogató natív WUXGA felbontással mind a számítógépes, mind a videós forrásokból ragyogó és részletes képeket vetíthetsz. A Canon egyedi AISYS optikai rendszere 6000 lumenes fényerejével és 2000:1 kontrasztarányával még erősen megvilágított helyiségekben is éles képet biztosít.

Fejlett, LCOS-paneles technológia


Az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) panelek a Canon AISYS rendszerrel együttműködve biztosítanak kiemelkedően szép képeket. A színek valóságosnak hatnak, a képeken pedig nem láthatók „rácsok” és „szivárványok”, amelyek a másfajta paneleket használó készülék képeinek oly gyakori velejárói. A WUX6000 LCOS technológiája kivételes, 96%-os rekeszarányával tökéletessé teszi a WUX6000 projektort mindazok számára, akik lágy, ám részletes képeket szeretnének vetíteni.

Öt rugalmas, cserélhető Canon vetítőobjektív


A WUX6000 projektorhoz az öt csúcsminőségű Canon vetítőobjektív közül mindig megtalálhatja a környezetnek megfelelőt. A függőleges és vízszintes, fél képpont pontosságú motoros objektíveltolás páratlan pontosságot és kiemelkedően rugalmas telepítést biztosít. Minden objektív a Canon elismert technológiáit alkalmazza, és az optikai képalkotó berendezések vezető gyártójától elvárható precíz méretezést, éles fókuszt és tökéletes pontosságot nyújtja.

Két digitális bemenet az extra hatásért


A WUX6000 bemeneteinek széles választéka is hozzájárul a maximális rugalmassághoz. DVI- és HDMI-bemeneteivel a projektor ideális többek között videokonferenciák szervezésére, ahol egymás melletti képmegjelenítésre van szükség. Az egymás melletti képmegjelenítés forrásaként egyaránt használható a két digitális bemenet, illetve egy digitális és egy analóg bemenet kombinációja.

A hatékony funkcióknak köszönhetően az irányítás mindig a te kezedben van


A WUX6000 projektor mindig rugalmas és mindig téged állít a középpontba. A hardveres képösszefűzéssel több projektor képét kihagyások nélkül illesztheted össze, és lenyűgöző óriásképet vetíthetsz közönségednek. A négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz, míg a vízszintes és függőleges regisztrációbeállítással tökéletes RGB-panelillesztést érhetsz el akár képpontszinten is.

Moduláris kialakítás az egyszerű karbantartáshoz


A WUX6000 karbantartása kivételesen egyszerű. A lámpa és a levegőszűrő cseréje néhány lépésben elvégezhető, és ehhez még le sem kell szerelni a projektort. A WUX6000 projektorra is vonatkozik a Canon 3 éves kiterjesztett garanciája, amelynek keretében már a következő napon* csereprojektort biztosítunk az eredeti projektor javításának idejére.

*Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését követő napon cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WUX6000 nyomtató ​funkcióiról.