Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

Az LCOS-technológián alapuló XEED WUX5000 5000 lument, WUXGA felbontást, Full HD támogatást és cserélhető motoros objektíveket kínál – és ezáltal kimagasló képminőséget a beépített projektorok között

Előnyök

  • Natív WUXGA felbontás és Full HD lehetőség (1080 p)
  • LCOS-technológia
  • 5000 lumen (4000 lm csendes üzemmódban)
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Motoros lencseeltolás, zoom és fókusz
  • 3 cserélhető objektívlehetőség
  • Fejlett RGB- és gammabeállítás
  • DVI és HDMI bemenet
  • PJLink kompatibilis hálózati port

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WUX5000 készüléket

Tökéletes kombináció a kiváló képminőség eléréséhez


Az XEED WUX5000 emeli a beépített projektoroknál eddig megszokott minőségi szintet. A WUXGA felbontással (1920×1200 pixel) vetítő projektor kivételesen élesen adja vissza a PC vagy Macintosh rendszerű gépekről származó képeket, és tökéletes részletességgel vetíti le a Full HD videókat. A Canon LCOS technológia nagyszerű képminőséget eredményez, mivel kiegyensúlyozza a hagyományos képkivetítés mellékhatásait, amelyek a nemkívánatos rács- illetve szivárványhatáshoz vezetnek.

Kivételes teljesítmény


A XEED WUX5000 a Canon újgenerációs AISYS optikai rendszerével 5000 lumen fényerőt nyújt minden tartalomhoz, színtől függetlenül. Az AISYS optimalizálja az LCOS panelek működését, így a színek valódi fényerejét jeleníti meg. A magas, 1000:1 kontrasztarány élénk színeket és remek feketeszínszinteket biztosít. A Delta-E színegyeztetési funkció a professzionálisan kalibrált készülékekéhez hasonló, kivételes minőséget biztosít.

A Canon cserélhető motoros objektívjei


Az XEED WUX5000-hez minőségi cserélhető motoros objektívek széles választéka kapható. A legtöbb célra ideális a normál 1,5-szeres zoomobjektív, míg a nagy terekhez kapható még 1,7-szeres hosszú fókusztávolságú objektív is. A hátsó kivetítéshez pedig tökéletes megoldás a különösen nagy látószögű fix objektív. A kiváló minőségű Canon objektívek kifejezetten a maximális fényerő elérését szolgálják, miközben kivételes képfelbontást és geometriát is biztosítanak.

Speciális funkciók a sokoldalú elhelyezéshez


A könnyű üzemeltetés érdekében a motoros zoom, fókusz és objektíveltolási funkciókat távirányítással és akár fél pixeles pontossággal lehet módosítani. A XEED WUX5000 jellemzői, például 3D, kötegelés, kevert rendszerek és dómok akár egy, akár több projektor elhelyezése esetén is jól jönnek.

Rugalmas integrálás és sokoldalú csatlakozási lehetőségek


A XEED WUX5000 DVI-D és HDMI portok segítségével kapcsolódik a nagy felbontású digitális képforrásokhoz. A hang csatlakoztatására pedig egy 15 tűs VGA-csatlakozó és három mini jack szolgál. A soros és hálózati portok a vezérlés és a felügyelet céljára szolgálnak, míg a PJLink kompatibilitás lehetővé teszi az audiovizuális rendszer integrálását.

Egyszerű karbantartás


Minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb karbantartás. A nagy hatékonyságú lámpa élettartama akár 3000 óra is lehet (4000 óra csendes módban), és a projektor hátsó része felől könnyen elérhető. A légszűrő pedig oldalt egyszerűen kicsúsztatható. A fontosabb optikai alkatrészek is jól hozzáférhetők, így a rendszer szétszerelése nélkül is ki lehet venni azokat.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WUX5000 nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll