Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Ez a nagy fényerejű, sokoldalú, WUXGA felbontású, rövid vetítési távolságot biztosító kompakt, felszerelhető projektor 4500 lument, továbbá HDBaseT-támogatást és 75%-os függőleges objektíveltolást nyújt, kiváló választást jelentve ezzel a beépíthető lehetőségek között.

/Images/XEED%20WUX450ST%20Extra_tcm128-1350298.jpg

Előnyök

 • Tiszta, részletgazdag képek a natív WUXGA (1920×1200) felbontásnak köszönhetően
 • Közel torzításmentes vetítés a Canon rövid vetítési távolságú objektívjével
 • Fényes, lebilincselő képek 4500 lumen jóvoltából
 • Mély, élethű színek a 2000:1 natív kontrasztaránnyal
 • Rendkívül rugalmas telepítési lehetőségek 75%-os függőleges objektíveltolással
 • Számos csatlakozási lehetőség, többek között HDBaseT, HDMI™ és DVI bemenetek, valamint Wi-Fi
 • Rugalmas egymás melletti képmegjelenítés és képillesztés
 • Számítógép nélküli prezentáció USB-n keresztül, akár 9 LAN-on csatlakoztatott projektorral
 • 3 éves lámpacsere-garancia és következő napi csereszolgáltatás*
 • Kivételesen energiatakarékos, 5000 órás lámpaélettartam és mindössze 30 dBa (gazdaságos üzemmód)

Termékjellemzők

A Canon XEED WUX450ST részletesebb megtekintése

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív


Az XEED WUX450ST egy rendkívül rugalmas és sokoldalú, nagy felbontású, kompakt felszerelhető multimédiás projektor. A projektor a vetítővászon felett és alatt is diszkréten elhelyezhető a függőleges és vízszintes eltolhatóságnak köszönhetően (kivételesen magas, 75%-os függőleges tartományban), továbbá egyaránt használható elülső és hátsó vetítéshez is.

Pontos és rugalmas


A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30" és 300" közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A torzulás gyakorlatilag kiküszöbölt (jellemzően 0,1%-os), a 0,56:1 vetítési arány pedig lehetővé teszi, hogy mindössze 1,2 méterről vetíts 100”-es képet – a hagyományos projektorok távolságának egyharmadáról.

Fényes, élénk képek


A Canon AISYS optikai rendszerének legújabb változatával az XEED WUX450ST kivételesen hatékony működés nyújt, mindig lenyűgöző képminőséggel párosítva. A 4500 lumen fényerő és a 2000:1 natív kontrasztarány biztosítja, hogy a közönség tiszta, fényes és élénk képeket élvezhessen – az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Fejlett feldolgozás


Egyszerűen elérhető lenyűgöző, tökéletesen sima képek – számos különféle felhasználási környezetben. A projektor natív WUXGA felbontását (1920×1200 pixel) és Full HD tulajdonságait a professzionális minőségű LCOS kijelzőtechnológia biztosítja. DICOM sim változat is elérhető Kék bázisú és Tiszta bázisú üzemmódokkal, és lehetővé teszi a DICOM sim és az sRGB kiválasztását egymás melletti képmegjelenítés esetén.

Kreatív képalkotási lehetőségek


Az XEED WUX450ST új képfeldolgozó motorja olyan telepítésbarát funkciók kitűnő választását jelenti, mint a hardveres képillesztés, a beépített regisztrációbeállítás és a beépített tesztminták. A számítógép nélküli, USB-n keresztüli prezentáció nemcsak egy, hanem akár 9 – összevont, LAN-kábellel kapcsolódó – projektorral is lehetséges. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén a képek szinte bármilyen szögből tökéletes arányokkal vetíthetők.

Felhasználóbarát kialakítás


A projektor kompakt mérete valódi előny az osztálytermekben, a tárgyalókban és más kisebb helyszíneken is. A múzeumoknak és a kreatív kiállításoknak is előnyt jelentenek a lapos fedelű ház ügyesen kialakított lábrögzítési lehetőségei, amelyek ideálisak a speciális többprojektoros felhasználáshoz is. Az egymásra helyezés és a függőleges, 360°-ban bárhová forgatható vetítés mind egyszerűen megvalósíthatók.

Rugalmas csatlakozás


Az új csatlakoztatási lehetőségek további új elhelyezéseket tesznek lehetővé. A HDBaseT segítségével az audio-, kép- és vezérlési jeleket egyetlen kábelen továbbíthatod akár 100 m-es távolságra is; de a beépített Wi-Fi-vel akár vezeték nélkül is, 25 m-en belül. A Network Multi Projection (NMPJ) funkció egyszerű LAN-on keresztüli csatlakozást tesz lehetővé. A HDMI és DVI-I csatlakozók egyidejű digitális bemenetet szolgáltatnak, a Crestron RoomView® pedig azonnali, egységesített távvezérlést és felügyeletet nyújt.

Strapabíró, megfizethető


Az XEED WUX450ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A rendkívül energiahatékony működés a különálló ECO gombbal aktiválható, amellyel azonnal működésbe lép a kis fogyasztású üzemmód és más energiatakarékos funkciók is. A bővített lámpagarancia akár három ingyenes lámpacserét is biztosít 3 év során, míg a Canon hároméves kiterjesztett garanciája már a következő napon* csereprojektort biztosít az eredeti készülék javításának idejére.

 • *Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését követő napon cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WUX450ST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi tanúsítvánnyal rendelkezik

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty

3 éves XEED kiterjesztett garancia

3yr Lamp Promotion

3 éves lámpapromóció