Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Ez a nagy fényerejű, sokoldalú, WUXGA felbontású, rövid vetítési távolságot biztosító kompakt, felszerelhető projektor 4500 lument, továbbá HDBaseT-támogatást és 75%-os függőleges objektíveltolást nyújt, kiváló választást jelentve ezzel a beépíthető lehetőségek között.

XEED WUX450ST

Előnyök

  • Tiszta, részletgazdag képek a natív WUXGA (1920×1200) felbontásnak köszönhetően
  • Közel torzításmentes vetítés a Canon rövid vetítési távolságú objektívjével
  • Fényes, lebilincselő képek 4500 lumen jóvoltából
  • Mély, élethű színek a 2000:1 natív kontrasztaránnyal
  • Rendkívül rugalmas telepítési lehetőségek 75%-os függőleges objektíveltolással
  • Számos csatlakozási lehetőség, többek között HDBaseT, HDMI™ és DVI bemenetek, valamint Wi-Fi
  • Rugalmas egymás melletti képmegjelenítés és képillesztés
  • Számítógép nélküli prezentáció USB-n keresztül, akár 9 LAN-on csatlakoztatott projektorral
  • 3 éves lámpacsere-garancia és következő napi csereszolgáltatás*
  • Kivételesen energiatakarékos, 5000 órás lámpaélettartam és mindössze 30 dBa (gazdaságos üzemmód)

Termékjellemzők

A(z) Canon XEED WUX450ST részletesebb megtekintése

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív


Az XEED WUX450ST egy rendkívül rugalmas és sokoldalú, nagy felbontású, kompakt felszerelhető multimédiás projektor. A projektor a vetítővászon felett és alatt is diszkréten elhelyezhető a függőleges és vízszintes eltolhatóságnak köszönhetően (kivételesen magas, 75%-os függőleges tartományban), továbbá egyaránt használható elülső és hátsó vetítéshez is.

Pontos és rugalmas


A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30" és 300" közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A torzulás gyakorlatilag kiküszöbölt (jellemzően 0,1%-os), a 0,56:1 vetítési arány pedig lehetővé teszi, hogy mindössze 1,2 méterről vetíts 100"-es képet - a hagyományos projektorok távolságának egyharmadáról.

Fényes, élénk képek


A Canon AISYS optikai rendszerének legújabb változatával az XEED WUX450ST kivételesen hatékony működés nyújt, mindig lenyűgöző képminőséggel párosítva. A 4500 lumen fényerő és a 2000:1 natív kontrasztarány biztosítja, hogy a közönség tiszta, fényes és élénk képeket élvezhessen - az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Fejlett feldolgozás


Egyszerűen elérhető lenyűgöző, tökéletesen sima képek - számos különféle felhasználási környezetben. A projektor natív WUXGA felbontását (1920×1200 pixel) és Full HD tulajdonságait a professzionális minőségű LCOS kijelzőtechnológia biztosítja. DICOM sim változat is elérhető Kék bázisú és Tiszta bázisú üzemmódokkal, és lehetővé teszi a DICOM sim és az sRGB kiválasztását egymás melletti képmegjelenítés esetén.

Kreatív képalkotási lehetőségek


Az XEED WUX450ST új képfeldolgozó motorja olyan telepítésbarát funkciók kitűnő választását jelenti, mint a hardveres képillesztés, a beépített regisztrációbeállítás és a beépített tesztminták. A számítógép nélküli, USB-n keresztüli prezentáció nemcsak egy, hanem akár 9 - összevont, LAN-kábellel kapcsolódó - projektorral is lehetséges. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén a képek szinte bármilyen szögből tökéletes arányokkal vetíthetők.

Felhasználóbarát kialakítás


A projektor kompakt mérete valódi előny az osztálytermekben, a tárgyalókban és más kisebb helyszíneken is. A múzeumoknak és a kreatív kiállításoknak is előnyt jelentenek a lapos fedelű ház ügyesen kialakított lábrögzítési lehetőségei, amelyek ideálisak a speciális többprojektoros felhasználáshoz is. Az egymásra helyezés és a függőleges, 360°-ban bárhová forgatható vetítés mind egyszerűen megvalósíthatók.

Rugalmas csatlakozás


Az új csatlakoztatási lehetőségek további új elhelyezéseket tesznek lehetővé. A HDBaseT segítségével az audio-, kép- és vezérlési jeleket egyetlen kábelen továbbíthatod akár 100 m-es távolságra is; de a beépített Wi-Fi-vel akár vezeték nélkül is, 25 m-en belül. A Network Multi Projection (NMPJ) funkció egyszerű LAN-on keresztüli csatlakozást tesz lehetővé. A HDMI és DVI-I csatlakozók egyidejű digitális bemenetet szolgáltatnak, a Crestron RoomView® pedig azonnali, egységesített távvezérlést és felügyeletet nyújt.

Strapabíró, megfizethető


Az XEED WUX450ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A rendkívül energiahatékony működés a különálló ECO gombbal aktiválható, amellyel azonnal működésbe lép a kis fogyasztású üzemmód és más energiatakarékos funkciók is. A bővített lámpagarancia akár három ingyenes lámpacserét is biztosít 3 év során, míg a Canon hároméves kiterjesztett garanciája már a következő napon* csereprojektort biztosít az eredeti készülék javításának idejére.

*Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését követő napon cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WUX450ST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi tanúsítvánnyal rendelkezik

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion