Canon XEED WUX450

XEED WUX450

A legkisebb WUXGA beépített Canon projektor. Az óriási, 4500 lumen fényerő a teljes zoomtartományban állandó*. A kiváló minőségű, 1,8-szoros zoomobjektív függőleges és vízszintes eltolással is rendelkezik, így a projektor egyszerűen telepíthető.

Előnyök

  • Natív WUXGA felbontás
  • 4500 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,8-szeres zoomobjektív függőleges és vízszintes eltolással
  • Egymás melletti képmegjelenítés és képösszefűzés
  • HDMI™ és DVI bemenet
  • Számítógép nélküli prezentáció
  • Egyszerűen hozzáférhető lámpa és szűrő
  • Kategóriájában** kiemelkedő energiahatékonyság

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WUX450 készüléket

Kisméretű, nagy felbontású beépített projektor


Az XEED WUX450 multimédiás projektor a Canon legkisebb WUXGA beépített modellje, amely fényes, nagy felbontású képeket hoz létre a vetítési távolságtól függetlenül.

Állandó* fényerő


A Canon legújabb generációs AISYS optikai rendszere óriási, 4500 lumen fényerő és 2000:1 kontrasztarány előállítására képes. Az 1,8-szeres zoomobjektív állandó f/2,8 rekeszértékkel rendelkezik. A fényerő a nagyítástól függetlenül változatlan marad, és szinte veszteség nélkül működik az objektív tele állásában is.

Nagy teljesítményű, új képalkotó funkciók


A jobb képminőségről egy teljesen új képalkotó processzor gondoskodik. A beépített képösszefűzés és regisztrációs beállítás tökéletes a többmegjelenítős esetekben. A videokonferenciák esetén hasznos egymás melletti képmegjelenítést két digitális forrás biztosítja. Az elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a kép még gyorsan mozgó videók esetében is éles marad, a 4 pontos trapézkorrekció révén pedig csaknem bármilyen szögből vetíthetünk. A natív WUXGA felbontást (1920×1200 pixel) és a Full HD tulajdonságokat az LCOS kijelzőtechnológia biztosítja, amely lenyűgöző, mégis tökéletesen egyenletes képet biztosít.

Egyszerű csillogás


A könnyebb telepítés érdekében a projektor objektívje függőleges és vízszintes objektíveltolásra is képes, a lapos tető és az opcionális láb többféle konfigurációt, például egymásra helyezést is lehetővé tesz.

Rugalmas csatlakoztathatóság


A HDMI és DVI csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhat, a szoftver pedig gyorsan és egyszerűen frissíthető a projektor USB-csatlakozóján keresztül, és közvetlenül is levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma A Crestron RoomView® azonnali és egységesített távvezérlést és felügyeletet tesz lehetővé, a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval pedig egyszerűen vetíthet a LAN hálózaton keresztül.

Egyszerű karbantartás


Az XEED WUX450 az új, ellenállóbb optikai elemeknek köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkezik. Lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is, míg a könnyen hozzáférhető lámpa és levegőszűrő a beépítés helyén is lehetővé teszi a karbantartást. A moduláris kialakításnak köszönhetően a berendezés telepítése és szervizelése is rendkívül egyszerű.

Kategóriájában** kiemelkedő energiahatékonyság


Az XEED WUX450 rendelkezik kategóriájában a legkisebb energiafogyasztással, a külön ECO gombbal pedig azonnal bekapcsolhatja a kis fogyasztású üzemmódot, és közvetlenül hozzáférhet más energiatakarékos funkciókhoz is.

*A fényerő legfeljebb 5%-kal csökkenhet. Egy kép mérete alapján.
**3000–6000 lumenes, 0,8" vagy kisebb panelmérettel rendelkező, egylámpás projektorok. A Canon Inc 2013. májusi felmérése alapján.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WUX450 nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

Crestron

Crestron