Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

A Canon első WUXGA felontású, rövid vetítési távolságú, kisméretű beépített projektora óriási, 75%-os függőleges objektíveltolással és 4000 lumen fényerővel rendelkezik, ami kivételes energiahatékonysággal párosul.

Előnyök

  • Natív WUXGA felbontás
  • Rövid vetítési távolságú Canon objektív
  • 4000 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • Függőleges és vízszintes objektíveltolás
  • Egymás melletti képmegjelenítés és képösszefűzés
  • HDMI™ és DVI bemenet
  • Számítógép nélküli prezentáció
  • Egyszerűen hozzáférhető lámpa és szűrő
  • Kivételes energiahatékonyság

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WUX400ST készüléket

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív


A XEED WUX400ST egy egyedülálló, nagy felbontású, kisméretű beépített projektor. Rövid vetítési távolságú Canon objektívje kivételesen széles tartományú függőleges és vízszintes objektíveltolást tesz lehetővé. Ez a mindössze 0,557:1 vetítési aránnyal rendelkező, minden ízében új objektív szinte teljesen torzításmentes (jellemzően 0,1%). Egy 100" méretű kép akár már 1,2 m-ről – a hagyományos projektorok vetítési távolságának kb. egy harmadáról – is vetíthető. A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30" és 300" közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A függőleges és vízszintes eltolásnak – ezen belül is a kivételesen széles, 75%-os függőleges tartománynak – köszönhetően a projektor diszkréten elhelyezhető a képernyő fölött vagy alatt, és elülső és hátsó vetítéshez egyaránt használható.

Fényes, élénk képek


Az legújabb Canon AISYS optikai rendszer minden eddiginél hatékonyabb. A 4000 lumen fényerő és a 2000:1 kontrasztarány lehetővé teszi, hogy a képek tiszták, fényesek és élénkek legyenek – az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Fejlett képfeldolgozás


A natív WUXGA felbontást (1920×1200 pixel) és a Full HD tulajdonságokat az LCOS kijelzőtechnológia biztosítja, amely lenyűgöző, tökéletesen egyenletes képet biztosít. A professzionális minőségű objektívek mellett az XEED WUX400ST új képfeldolgozó egysége tele van olyan felhasználóbarát funkciókkal, mint a hardveres képösszefűzés, a beépített regisztrációbeállítás (az RGB panel tökéletes igazításának biztosításához) és beépített tesztminták. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén csaknem bármilyen szögből tökéletes geometriában vetíthetünk, míg az elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a képek még gyorsan mozgó videók esetében is élesek maradnak.

Felhasználóbarát kialakítás


Az új lapos tetejű ház ügyesen kialakított lábakat rejt, így ideális a többprojektoros vetítési alkalmazásokhoz. Az egymásra helyezés, a felfelé vagy lefelé történő vetítés mind egyszerűen megvalósítható.

Rugalmas csatlakoztathatóság


A HDMI és DVI-I csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhat, az USB-csatlakozón keresztül pedig egyszerűen frissíthető a szoftver és közvetlenül levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma. A Crestron RoomView® azonnali és egységesített távvezérlést és felügyeletet tesz lehetővé, a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval pedig egyszerűen vetíthet a LAN hálózaton keresztül.

Tartós és energiahatékony


A XEED WUX400ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A külön ECO gombbal azonnal bekapcsolhatja a kis fogyasztású üzemmódot, és hozzáférhet más kitűnő energiatakarékos funkciókhoz is.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WUX400ST nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Crestron

Crestron