Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

A Canon első WUXGA felontású, rövid vetítési távolságú, kisméretű beépített projektora óriási, 75%-os függőleges objektíveltolással és 4000 lumen fényerővel rendelkezik, ami kivételes energiahatékonysággal párosul.

Előnyök

 • Natív WUXGA felbontás
 • Rövid vetítési távolságú Canon objektív
 • 4000 lumen
 • 2000:1 kontrasztarány
 • Függőleges és vízszintes objektíveltolás
 • Egymás melletti képmegjelenítés és képösszefűzés
 • HDMI™ és DVI bemenet
 • Számítógép nélküli prezentáció
 • Egyszerűen hozzáférhető lámpa és szűrő
 • Kivételes energiahatékonyság

Termékjellemzők

A(z) Canon XEED WUX400ST részletesebb megtekintése

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív


A XEED WUX400ST egy egyedülálló, nagy felbontású, kisméretű beépített projektor. Rövid vetítési távolságú Canon objektívje kivételesen széles tartományú függőleges és vízszintes objektíveltolást tesz lehetővé. Ez a mindössze 0,557:1 vetítési aránnyal rendelkező, minden ízében új objektív szinte teljesen torzításmentes (jellemzően 0,1%). Egy 100" méretű kép akár már 1,2 m-ről - a hagyományos projektorok vetítési távolságának kb. egy harmadáról - is vetíthető. A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30" és 300" közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A függőleges és vízszintes eltolásnak - ezen belül is a kivételesen széles, 75%-os függőleges tartománynak - köszönhetően a projektor diszkréten elhelyezhető a képernyő fölött vagy alatt, és elülső és hátsó vetítéshez egyaránt használható.

Fényes, élénk képek


Az legújabb Canon AISYS optikai rendszer minden eddiginél hatékonyabb. A 4000 lumen fényerő és a 2000:1 kontrasztarány lehetővé teszi, hogy a képek tiszták, fényesek és élénkek legyenek - az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Fejlett képfeldolgozás


A natív WUXGA felbontást (1920×1200 pixel) és a Full HD tulajdonságokat az LCOS kijelzőtechnológia biztosítja, amely lenyűgöző, tökéletesen egyenletes képet biztosít. A professzionális minőségű objektívek mellett az XEED WUX400ST új képfeldolgozó egysége tele van olyan felhasználóbarát funkciókkal, mint a hardveres képösszefűzés, a beépített regisztrációbeállítás (az RGB panel tökéletes igazításának biztosításához) és beépített tesztminták. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén csaknem bármilyen szögből tökéletes geometriában vetíthetünk, míg az elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a képek még gyorsan mozgó videók esetében is élesek maradnak.

Felhasználóbarát kialakítás


Az új lapos tetejű ház ügyesen kialakított lábakat rejt, így ideális a többprojektoros vetítési alkalmazásokhoz. Az egymásra helyezés, a felfelé vagy lefelé történő vetítés mind egyszerűen megvalósítható.

Rugalmas csatlakoztathatóság


A HDMI és DVI-I csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhat, az USB-csatlakozón keresztül pedig egyszerűen frissíthető a szoftver és közvetlenül levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma. A Crestron RoomView® azonnali és egységesített távvezérlést és felügyeletet tesz lehetővé, a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval pedig egyszerűen vetíthet a LAN hálózaton keresztül.

Tartós és energiahatékony


A XEED WUX400ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A külön ECO gombbal azonnal bekapcsolhatja a kis fogyasztású üzemmódot, és hozzáférhet más kitűnő energiatakarékos funkciókhoz is.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WUX400ST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Crestron

Crestron

 • Canon
 • ARCH 000 XEED WUX400ST