Canon XEED SX6000

XEED SX6000

Az XEED SX6000 LCOS- és AISYS-technológiával, valamint motoros objektívekkel rendelkezik a valódi 6000 lumen színes fényerő és az SXGA+ felbontás érdekében – ideális, ha hagyományos képméretarányra van szükség.

Előnyök

  • Natív SXGA+ felbontás
  • LCOS-technológia
  • 6000 lumen színes fényerő
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Motoros zoom, fókusz, és objektíveltolás
  • Négy cserélhető objektív
  • Fejlett RGB- és gammabeállítás
  • DVI és HDMI™ bemenetek
  • PJLink™ kompatibilis hálózati port
  • 360°-os telepítés

Termékjellemzők

A(z) Canon XEED SX6000 Ismerd meg jobban a következőt

Nagy fényerejű, részletgazdag megjelenítés


Az XEED SX6000 a Canon legnagyobb fényerejű LCOS beépített projektora. Az SXGA+ (1400×1050) nagy felbontásnak és a 6000 lumennek köszönhetően tökéletes olyan helyeken, ahol számít a fényerő: például konferenciatermekben és előadókban.

Lenyűgöző képminőség


A 0,7" LCOS panel és a Canon AISYS optikai rendszer együttesen biztosítja, hogy a közönsége tökéletes, hibátlan képeket láthasson - még az olyan nagy terek esetén is, mint a hotelek konferenciaterme vagy az előadótermek.

A 4:3 képarányú megjelenítés és a magas rekeszérték lágy képminőséget eredményez, aminek köszönhetően ez a modell megfelelő választás a professzionális fotográfusok számára, akik munkájuk kifinomult árnyalatait szeretnék visszaadni. Az 1000:1 kontrasztarány mély feketéket és élénk színeket nyújt.

Páratlan Canon objektívminőség


A beépítet projektoroknak nagyon pontos objektívvel kell rendelkezniük. Az XEED SX6000 egyszerre minőségi és rugalmas megoldás. A Canon objektívtechnológia elsőrangú képfelbontást és maximális fényerősséget biztosít.

A speciális ½ pixel pontosságú beállítások a legtöbbet hozzák ki a képekből - nélkülözhetetlen funkció ez a többprojektoros vetítéskor, például 3D, kötegelés, kevert rendszerek és dómok esetén.

Válassza ki a tökéletes objektívet


A négy cserélhető, precíziós objektív, azaz az 1,5-szeres zoom alapobjektív, a nagy látószögű objektív, az 1,7-szeres hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív és az 1,95-szoros ultra hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív kellő rugalmasságot nyújt, hogy Ön a legnagyobb terekben is kifejezhesse kreativitását.

Szabályozza képeit


Az XEED SX6000 intelligens funkciók egész sorával biztosítja, hogy Ön hűen és pontosan mutathassa be képeit. Az egyedi RGB-vezérlés és a 6 tengelyes szín- és gammabeállítás kivételes színegyeztetést eredményez, amely megközelíti a professzionálisan kalibrált eszközök képminőségét.

Rugalmasan csatlakoztatható és működtethető


Az XEED SX6000 a csatlakozási lehetőségek széles skáláját nyújtja, így üzleti, oktatási és nyilvános eseményeken is használható. A DVI és HDMI™ csatlakozók lehetővé teszik nagy felbontású digitális képek és videók megjelenítését, míg a hálózati és RS232C portok könnyű csatlakozást biztosítanak helyiségvezérlő rendszeréhez és a LAN hálózathoz. Az ipari szabványnak megfelelő PJLink™ támogatása lehetővé teszi az IP-n keresztüli vezérlést és felügyeletet. A 360°-os rugalmas telepítéssel együtt ezek a tulajdonságok az XEED SX6000-et igazán sokoldalúvá teszik.

Csökkentse a költségeket és a károsanyag-kibocsátást


A kevesebb mint 0,08 watt lumenegységenkénti energiafogyasztás a piac legjobbjai közé emeli az XEED SX6000 projektort.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED SX6000 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll