Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Élvezd a következő generációs képminőséget és rugalmasságot napjaink legkisebb* natív 4K (4096×2400) beépíthető projektorával, amely mindössze 18 kg tömegű. Az 5000 lumen, a 4K LCOS-panelek és a 4K Canon objektív lélegzetelállító eredményt nyújt.

XEED 4K501ST

Előnyök

 • Kompakt és könnyű beépíthető projektor natív 4K (4096×2400) felbontással
 • AISYS optikai rendszer és 3 4K LCOS-panel az egyenletes, tiszta képekért
 • A 4K-s, széles, üveg zoomobjektív és az 5000 lumenes fényerő világos képeket eredményez a zoomtartomány egészében
 • Natív 3000:1 kontrasztarány a mély, tiszta színekért és a részletgazdag, valósághű feketékért
 • Rugalmas Canon 1,3-szeres vetítő zoomobjektív motoros vízszintes és függőleges objektíveltolással
 • A négysarkos trapézkorrekciónak és a HD képillesztésnek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki a telepítési lehetőségekből
 • A DVI- és HDMI 2.0 bemenetek révén az eszköz a digitális video- és számítógépes forrásokkal is kompatibilis
 • Az 1,0-es képfrekvencia-késleltetés és az új stabilitási rendszer optimalizálja a teljesítményt a 4K videók esetében
 • Íves felületre történő vetítési technológia a perifériás fókuszért és a kiváló mélységélességért
 • Tartós kivitel és könnyű karbantartás a fenntartási összköltség alacsonyan tartása érdekében

Termékjellemzők

A(z) Canon XEED 4K501ST Ismerd meg jobban a következőt

A natív 4K felbontás káprázatos részleteket biztosít


Az XEED 4K501ST egy könnyű vázban nyújt natív 4K (4096×2400) felbontást, így ez a piac legkisebb beépíthető projektora. A 4K felbontás meghökkentően éles és részletgazdag szöveget, egyenletesebb grafikát és lenyűgöző képeket nyújt számítógépes és videoforrások esetén egyaránt.

Kompakt, nagy teljesítményű és pontos optikai technológia


A 4K500ST projektor AISYS optikai rendszere és a 3 valódi 4K reflektív LCOS-panel rendkívül kompakt, miközben piacvezető teljesítményt nyújt. Az AISYS technológia fokozza a színvisszaadást, maximalizálja a fényerőt, valamint növeli a kontrasztot. A kettős képalkotó motorok egyenletes, kiváló minőségű képet nyújtanak pontosan úgy, ahogy azokat megálmodták. A kompakt méretnek köszönhetően sokkal könnyebb olyan helyeken telepíteni a projektort, ahol a méret és a súly gondot okozhat.

Az új objektív világos, pontos képeket nyújt


A 4K501ST projektort új, 1,3-szeres zoom és 4K üvegobjektív jellemzi, mely a Canon nagy múltú örökségéből merít a kiváló minőségű objektívek terén. Az 5000 lumenes fényerővel és az állandó F2,6-es rekeszértékkel a 4K501ST mindig lenyűgöző fényerőt biztosít a teljes zoomtartományban. A 3000:1 maximális natív kontrasztarány kiváló és valósághű teljesítményt nyújt lenyűgöző színekkel és mélyebb feketékkel – így fokozva a látványt.

Nagyfokú rugalmasság és kényelem


Az XEED 4K501ST tervezése során arra törekedtek, hogy könnyen érjen el remek eredményt szinte bármilyen pozícióból. A +/-60%-os motoros objektíveltolás átláthatóvá teszi a kép elhelyezésének beállítását, és ehhez a projektor döntésére vagy áthelyezésére sincs szükség. A négysarkos trapézkorrekció gondoskodik a képek tökéletes geometriájáról. A nagy felbontású képillesztési technológia segít csodálatosan összeillesztett képeket létrehozni több 4K501ST projektor kivetítéséből, és az egyes pixelek szintjén alkalmaz korrekciót. Az 5 pontos beállítással mindössze 0,1 pixelenként tudod beállítani az RGB pixeleket, ami tisztább visszaadást eredményez az íves és dómképernyőkön. A professzionális menü bővített funkciói több-bemenetes módot, DVI-optimalizálást, bemeneti jeladatokat, teljes futási időt és a stop-bitet 1-ről 2-re változtató opciót is tartalmaz, így a projektor több soros kommunikációs eszközzel kompatibilis.

Akcióban a sokoldalúság


A 4 darab DVI-D és a 2 darab HDMI 2.0 bemenettel könnyedén csatlakoztathatod a 4K501ST projektort több 4K forráshoz is, beleértve a digitális video- és számítógépes forrásokat is. A HDMI 2.0 használata azt jelenti, hogy a 4K-tartalmak egyetlen HDMI-kábellel is kivetíthetők. A 4K videók alacsony szintű elmosódással jelennek meg, míg a szimulációs környezetekben jól jön a szinte azonnali, mindössze 16,6 ms-os késlekedéssel jellemezhető reakcióidő. Az íves felületre történő vetítési technológiával te irányíthatod a perifériás fókuszt – a projektor általános fókusza mellett –, így élethű képeket láthatsz viszont a dóm alakú felületeken is.

Egyszerű karbantartás, alacsony fenntartási költségek


Kompakt és tartós kialakítása mellett az 4K501ST alacsony üzemeltetési költségekkel ötvözi a gondtalan fenntartást. A lámpa és a légszűrő könnyen cserélhető, nem kell hozzá leszerelni a projektort. Az energiatakarékos üzemmódban csak 475W-os, készenléti üzemmódban pedig mindössze 0,4W-os kategóriaelső energiahatékonyság** a minimálisra csökkenti az üzemeltetési költségeket. Nyomd meg az erre kijelölt Eco gombot valamennyi paraméter optimalizálásához, és élvezd a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás nyújtotta előnyöket.

*A közzététel időpontjában helytálló adatok
**Szemben a hasonló fényerejű projektorokkal

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED 4K501ST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

4K DVC icon

4K felbontás

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • 4K501ST multimédiás projektor
 • Távvezérlő (RS-RC05)
 • 2 db AA elem
 • Hálózati tápkábel
 • Külső doboz az EAN-kóddal
 • Garancialevél (E)
 • Használati utasítás (CD-ROM)
 • Fontos információ