Canon XEED 4K500ST

A 4K-vetítés ereje

Élvezd a következő generációs képminőséget és rugalmasságot napjaink legkisebb és legkönnyebb* natív 4K (4096×2400) beépíthető projektorával. Az 5000 lumen, a 4K LCOS-panelek és a 4K Canon objektív lélegzetelállító eredményt nyújt.

0%
  A doboz tartalma

  Tökéletes tisztaság natív 4K felbontással

  Nagy teljesítményű, könnyű és pontos

  A natív 4K felbontás (4096×2400) meghökkentően éles és részletgazdag szöveget, egyenletesebb grafikát és lenyűgöző képeket nyújt számítógépes és videoforrások esetén egyaránt. A kompakt vázba rejtett XEED 4K500ST a piac legkisebb és legkönnyebben beépíthető projektora.

   4K500ST
  Projector

  Kreatív vetítési funkciók széles választéka

  Készíts lenyűgöző, lélegzetelállító prezentációkat több projektorral a képillesztési technológia segítségével, akár ívelt vagy domború felületekre is. A 4K kettős képalkotómotorral egyedülállóan kifejlesztett kivetítőszéli fókusz (csak a szélek fókuszának megváltoztatása), az alképpontrögzítés és a 28 tesztminta mind a beállítás további egyszerűsítését szolgáló funkciók. A képek élethű visszaadásáról gondoskodó dinamikus gamma funkció megakadályozza az alulexponált sötét és a túlexponált világos területek kialakulását – a képek ezáltal pontosan olyan színben lesznek kivetítve, mint amilyenek a valóságban.

  4K minőség orvosi környezetben

  A szürkeárnyalatos képek, például a röntgensugarak megfelelő megjelenítéséhez az orvosi képalkotás során nemzetközi szabványra van szükség (DICOM, 14. rész). A beépített DICOM sim mód kék bázisú és tiszta bázisú színhőmérséklet esetén is visszaadja ezt a szabványt. A színtónusok apró eltéréseit is pontosan visszaadó képekről a finombeállításokat kiegészítő, 21 különböző gammabeállítás gondoskodik.

  4K

  AISYS optikai rendszer és három 4K LCOS-panel

  Iparágvezető teljesítmény

  Az XEED 4K500ST projektor AISYS optikai rendszere és a három 4K reflektív LCOS-panel rendkívül kompakt, miközben piacvezető teljesítményt nyújt. Az AISYS technológia fokozza a színvisszaadást, maximalizálja a fényerőt, valamint növeli a kontrasztot. A kettős képalkotó motorok egyenletes, kiváló minőségű képet nyújtanak pontosan úgy, ahogy azokat megálmodták. A kompakt méretnek köszönhetően sokkal könnyebb olyan helyeken telepíteni a projektort, ahol a méret és a súly gondot okozhat.

  Industry leading performance

  A 4K-n is túl

  A DCI-nél is nagyobb, lenyűgöző 4096×2400-as felbontással (9 830 400 pixel) a kategóriájában a világon legkisebb, 0,76"-es LCOS-panelen érhető el a 4K felbontás. A 3 LCOS-panel nagy felbontása és színminősége úgy adja vissza a képeket, amilyeneknek azokat megálmodtad.

  Beyond-4k

  Nagy fényerejű, tiszta képek kis vázban

  A Canon a kis váz ellenére is nagy fényerőt egyedi AISYS (képoldalarány szerinti megvilágító) rendszerével éri el, amely vízszintes és függőleges irányban is függetlenül szabályozza a lámpából érkező fényt. A teljes zoomtartományban elért és fenntartott 5000 lumenes nagy fényerő a kontrasztszint romlása nélkül.

  Bright, clear images

  4K-s, nagy látószögű, üveg zoomobjektív és 5000 lumen

  4K500ST

  A Canon optikai technológiája

  Az XEED 4K500ST projektort új, 1,3-szeres zoom és 4K üvegobjektív jellemzi, mely a Canon nagy múltú örökségéből merít a kiváló minőségű objektívek terén. Az 5000 lumenes fényerővel és az állandó F2,6-es rekeszértékkel az XEED 4K500ST mindig lenyűgöző fényerőt biztosít a teljes zoomtartományban. A 3000:1 natív kontrasztarány kiváló és valósághű teljesítményt nyújt lenyűgöző színekkel és mélyebb feketékkel – így fokozva a látványt.

  Domború/ívelt vetítési funkciók

  A kivetítőszéli fókuszbeállításnak köszönhetően a kép fókuszát még az ívelt vagy domború képernyők szélein is tökéletesen megőrzi. Az optikai korrekció lehetővé teszi a fókusz megváltoztatását a kép széleinél. A konkáv és konvex képernyők legalább 3 méteres sugárral állíthatók. Az f/2,6-os nagy rekeszértékkel visszaadható a mélységélesség, ez azonban módosítható, ha a képernyő görbületének függvényében változó rekeszértékkel növeli a mélységélességet. Az objektívmemória funkció elmenti a beállításokat, hogy több alkalmazás használata esetén is egyszerűen előhívhatók legyenek.

  Projector
  4K500ST

  Torzulásmentes képek az egész vetítési területen

  A TV torzítását a kép torzulása okozza a széleknél, ami a vetítőobjektív minőségéből adódik. A párnatorzítás vagy hordótorzítás akkor észlelhető, ha a több projektorral próbálsz összeillesztett képet létrehozni, és az egyetlen projektorral vetített lefedett kép nem igazítható megfelelően, és rossz minőségű illesztést eredményez. A 0,12%-os TV-torzítási aránnyal rendelkező összeillesztett kép tökéletesen megjeleníthető.

  Natív 3000:1 kontrasztarány

  A kontraszt igényekhez alakítása

  A kivetített képek természetétől függően a kontrasztarány az írisz állításával 2000:1-ről akár 3000:1 értékre is módosítható. Ívelt képernyő használata esetén az íriszvezérlés segít az egész vetítési területen nagy mélységélesség fenntartásában.

  Adjustment

  4K-videók egyenletes visszaadása 60 kép/perc sebességgel

  Nagyfokú rugalmasság és kényelem

  Az XEED 4K500ST tervezése során arra törekedtek, hogy könnyen érjen el remek eredményt szinte bármilyen pozícióból. A +/-60%-os motoros objektíveltolás átláthatóvá teszi a kép elhelyezésének beállítását, és ehhez a projektor döntésére vagy áthelyezésére sincs szükség. A négysarkos trapézkorrekció gondoskodik a képek geometriai pontosságáról. A nagy felbontású képillesztési technológia segít csodálatosan összeillesztett képeket létrehozni több XEED 4K500ST projektor kivetítéséből, és az egyes pixelek szintjén alkalmaz korrekciót. Az 5 pontos beállítással mindössze 0,1 pixelenként tudod beállítani az RGB pixeleket, ami tisztább visszaadást eredményez az ívelt és domború képernyőkön.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Egyenletes videolejátszás és felskálázási technológia

  Az egyenletes, tömörítetlen 4K videókat 60 kép/mp-es sebességgel visszaadó 4K500ST egyedülállóan kifejlesztett, 4K teljesítményű kettős képalkotómotorral rendelkezik. A kép az elmosódáscsökkentéssel javítható, amely úgy biztosítja a gyorsan mozgó videók széleken is tiszta képeit, hogy minden képkocka közé egy-egy fekete képkockát illeszt. Mivel a szimulátorpiac szinte azonnali reakcióidőt igényel, a 16,6 ms-os késleltetés (60 Hz-nél 1 képkocka késés) révén ez a piac egyik leggyorsabb projektora.

  Rugalmas csatlakoztathatóság

  A DVI-D csatlakozókon keresztül egyenes és keresztkötésű formában is lehetséges a 4K videók (akár 4096×2400 méret 60 kép/mp-nél) lejátszása, 2 HDMI-kábellel pedig akár 4096×2160 felbontású felvételek is lejátszhatók. A 3048×2160-as videók 30 kép/mp-es lejátszásához, illetve a 2K hordozóknak a Canon saját felskálázó algoritmusával 4K felbontásúvá való felskálázásához egyetlen HDMI-kábel szükséges. A telepítési beállítások lehetővé teszik a projektor bármely irányú, 360 fokban történő elforgatását, a beépített projektoron is hozzáférhető lámpa és szűrő pedig egyszerű karbantartásáról gondoskodik.

  Flexible connectivity

  Esettanulmány

  Ismerd meg az XEED 4K500ST készüléket, amikor Simeon Quarrie fotós és filmes dolgozik vele.

  Műszaki adatok

  4K felbontás

  A 4K felbontásnál nagyobb 4096×2400

  AISYS

  Óriási fényerő és nagy natív kontrasztarány

  HDMI

  HDMI 1.4 port

  Crestron Connected

  A Crestron RoomView támogatása a vezérléshez

  PJLink

  Szabványos vezérlési protokoll

  A doboz tartalma

  Ajánlatok neked…

  Tartozékok és kiegészítők

  További ajánlatok…

  extra

  Canon Professional Network

  Alapos szakértői háttér: tudjon meg minden szükséges információt a lenyűgöző Canon projektorcsaláddal kapcsolatban.

  extra

  Canon Professional Services

  Legyél a CPS tagja, és használd ki a Canon eszközeidhez nyújtott professzionális támogatást és szolgáltatásokat!

  4K500ST

  Garanciaszolgáltatás

  A 3 éves alapgarancia és a 3 éves cserelámpa szolgáltatás, valamint az átfogó 3 éves cseregarancia teljes körű nyugalmat biztosít.