Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

Az LX-MU800Z a Canon első lézeres DLP projektora. Tökéletes megoldást jelent állandó digitális vetítésekhez, 8000 lumenes nagy fényerejének és speciális képvezérlési eszközeinek köszönhetően pedig bármire készen áll.

LX-MU800Z

Előnyök

 • Nagy fényerejű és teljesítményű, 8000 lumenes DLP-kép
 • Tökéletes digitális vetítés: nagy teljesítményű képbeállítási eszközök, a hét minden napján folyamatos működés és álló tájolás
 • Nincs több drága cserelámpa: lézerdiódás technológia 20 000 órás élettartammal
 • Natív WUXGA (1920×1200) felbontás és 16:10-es képarány motoros zoommal, fókuszálással és képeltolással
 • Élénk színek és mély feketék 10 500:1-es dinamikus kontrasztaránnyal (natív 1050:1)
 • Alkalmazások széles skálájához ideális az osztálytermi, irodai és konferenciatermi használattól kezdve egészen a kereskedelmi vagy múzeumi felhasználásig
 • A teljes körű 360 fokos vetítési leképezés, az ívelt felületekre történő képtöréses vetítés, a 4 sarkos trapézkorrekció, valamint a geometriakorrekciós vezérlőelemek támogatása
 • 500" kép vetítése akár 90 méter távolságból az ultrahosszú zoomobjektívvel
 • Választási lehetőség 8 cserélhető objektív közül a kiemelkedő sokoldalúságért*
 • Bemeneti lehetőségek széles választéka, például nagy felbontású 3G-SDI
 • Három éves következő napi cseregarancia**

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LX-MU800Z készüléket

Lenyűgözően új fényforrás


A Canon első szilárdtest fényforrást használó projektora, az LX-MU800Z ultranagy fényerejű, 8000 lumenes képeket produkál akár 1920×1200 WUXGA felbontással. A Canon lézerdiódás és foszforos fényforrás-technológiája túléli a hagyományos lámpás projektorokat, hiszen 20 000 órán át használható – ez napi 8 órás használat esetén összesen 7 év. Folyadékhűtéses, szilárdtest fényforrásának köszönhetően a Canon LX-MU800Z minden nap folyamatosan futhat, működési költségei pedig a hagyományos higanygőzlámpás projektorok egy tizedét teszik ki.

Kivételes vezérlés digitális vetítési alkalmazásokhoz


Vezérlés, rugalmasság és teljesítmény egyszerűen. A Canon LX-MU800Z ideális megoldást jelent digitális vetítéshez, hiszen teljes mértékben támogatja a 360 fokos vetítési leképezést és az ívelt felületekre történő képtöréses vetítést, valamint speciális geometriakorrekciós vezérlőelemeket, 4 sarkos trapézkorrekciót, 25 fokos vágás nélküli képelforgatást és 50%-os mechanikus képeltolást biztosít. A Canon egyedülálló képillesztési eszközeivel a több projektorból érkező, egymáshoz közeli képek gyorsan és egyszerűen egyesíthetők, a projektor pedig akár álló tájolással is rögzíthető (állvány használatával).

8 cserélhető objektív


A 8 darab bajonett stílusú cserélhető objektív* szinte minden helyzetben használható a rövid vetítési távolságú, ultranagy látószögű zoomtól kezdve (0,62 m – 10,4 m) egészen az ultrahosszú zoomig (akár 91 m), mindegyik 40–500" méretű képernyőn. Az objektívek közötti váltás egyszerű és biztonságos: az LX-MU800Z beépített szoftvere 8 előre beállított objektívbeállítási memórianyílással rendelkezik, az objektív biztonsági funkciója pedig az objektív eltávolításakor lekapcsolja a fényforrást.

Lélegzetelállító képek


Az egychipes DLP technológiát nagy teljesítményű lézeres fényforrással ötvöző Canon LX-MU800Z 4 szegmenses, 3 színű tárcsát használ a kiváló képminőség és a „szivárványhatás” jelentős csökkentése érdekében, a dinamikus kontraszt pedig mélyebb feketékkel nyújt intenzív élményt. A 91,9%-os széles sRGB színskála élénk színpalettát biztosít, a fényerőbeállítások pedig 20%-tól 100%-ig 1%-os lépésközönként változtathatók a környezetifény-hatások pontos módosítása és a képillesztéshez igazodó fényerő érdekében.

Fejlett csatlakozási és kezelési lehetőségek


A Canon LX-MU800Z sokféle hordozó lejátszására alkalmas: közvetlen HDMI 1.4a bemenettel, 15 érintkezős D-Sub csatlakozóval, DVI-D bemenettel, 5 db BNC komponensbemenettel, valamint az Etherneten keresztül történő tömörítetlen videoátvitelhez 3 Gbit/s nagy sebességű 3G-SDI és HDBaseT videoszabvánnyal rendelkezik – így ideális megoldást jelent az élénk, stabil videoleképezéshez. Az LX-MU800Z 15 érintkezős D-Sub és 3G-SDI kimeneti portokkal is el van látva, a vezérlőrendszerek pedig az RS-232C soros portok, a HDBaseT, a LAN és a hálózati vezérlőfunkciók előnyeit élvezhetik.

Három éves, követő napi garancia


A hosszú élettartamú fényforrásnak és a cserét nem igénylő szűrőknek köszönhetően az LX-MU800Z karbantartása rendkívül egyszerű. A Canon ingyenes három éves kiterjesztett projektorgaranciája értelmében az eredeti készülék szervizelésének időtartamára cserekészüléket biztosítunk a bejelentést követő naptól**, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

*A vetítési arány a vetítőobjektíven van felsorolva.
**Amennyiben lehetséges, a szervizigény bejelentését „követő napon” cserekészüléket biztosítunk. Amennyiben a szervizigényt délután, hétvégén vagy ünnepnapon jelentik be, a cserekészüléket két napon belül biztosítjuk. A cserekészülék biztosítására külön szerződési feltételek vonatkoznak, és az csak bizonyos területeken érhető el.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LX-MU800Z nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 éves kiterjesztett garancia