Canon LX-MU700

LX-MU700

A 7500 lumen fényerőnek és a 7 különböző cserélhető objektívnek köszönhetően ez a kétlámpás WUXGA beépíthető projektor a rugalmasság, a megbízhatóság, továbbá a fényes és részletgazdag képek meggyőző kombinációját kínálja a felhasználóknak.

LX-MU700

Előnyök

  • Nagy fényerejű, kétlámpás, beépíthető DLP™ projektor
  • Natív WUXGA (1920 ×1200) felbontás 16:10-es képaránnyal
  • 7500 lumen fényerő a fényes és tiszta képekért
  • 2100:1 kontrasztarány a gazdag, mélyfekete színekért
  • A két darab hatszínű tárcsának köszönhetően a fényerő vagy a kontraszt könnyedén optimalizálható
  • A 7 darab cserélhető objektívnek köszönhetően rendkívül sokoldalú
  • Az objektívmemóriával rendelkező motoros objektívnek köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a különféle helyzetekhez
  • Számos különféle forráshoz csatlakoztatható, ideértve például a LAN paranccsal rendelkező HDBaseT forrást is
  • A +/-40°-os trapézkorrekció geometriailag tökéletes képeket biztosít, függőleges és vízszintes irányban egyaránt
  • Egyszerű és megfizethető karbantartás, akár 6000 órás lámpaélettartam

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LX-MU700 készüléket

Fényerő és megbízhatóság


A telepítési környezetek széles skáláján elért világos, tiszta és széles képek érdekében válaszd az LX-MU700 projektort. Két lámpája nemcsak 7500 lumenes lehengerlő fényerőt biztosít a magas környezeti fényszinttel jellemezhető nagy helyiségekben vagy terekben, hanem megnövelt megbízhatóságot is kínál. Akkor is meg tudod tartani az előadásodat, órádat vagy bemutatódat, ha az egyik lámpa elromlik, így sohasem okozhatsz csalódást a hallgatóságodnak.

Éles, meggyőző képek


A natív WUXGA (1920 × 1200) felbontás gondoskodik az élesebb képekről és az egyenletesebb grafikáról. Az LCD-projektorokkal ellentétben az LX-MU700 DLP-panele az életciklus egésze alatt folyamatosan megfelelő képeket biztosít, így a kivetítéseid az idő múltával sem lesznek rosszabb minőségűek. A 2100:1 kontrasztarány tiszta színeket és mély feketéket eredményez – ami fokozza a hallgatóság élményét. Ha minden feladatban és környezetben a legjobb eredményeket szeretnéd elérni, a két darab hatszínű tárcsával könnyen optimalizálhatod a képeid fényerejét és kontrasztját.

Rugalmas objektívválasztás


7 darab, kiváló minőségű és cserélhető Canon objektív közül választhatsz a rögzített rövidtől a rendkívül hosszú zoomig, így könnyen megtalálhatod a kivetítési távolsághoz és a környezethez leginkább illő választást. Akár egy, akár több objektívet használsz, értékelni fogod, hogy az objektív memóriafunkciója azonnal előhívja a kedvenc eltolási, fókusz- és zoombeállításaidat. Ez értékes időt takarít meg, ha többféle célra használod a projektorodat egyetlen helyen, például egy előadóteremben, ahol a hallgatóság nagysága eltérő lehet.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek


Az LX-MU700 segít teljes mértékben kihasználni napjaink innovatív, kiváló minőségű digitális forrásait. A HDBaseT-port segítségével egyetlen, legfeljebb 100 m-es LAN-kábellel viheted át a HD video-, audio- és a vezérlőjeleket – ezzel a rugalmasság új dimenziója nyílik meg számodra a telepítési lehetőségek között. A további HDMI-, DVI- és Display-portok, valamint az 5 BNC-csatlakozó kompatibilitást biztosít a digitális video- és számítógép-alapú források széles választékával.

Könnyen elérhet nagyszerű eredményeket


Kapcsold be a projektorodat, és a képernyőkioldó kimeneti funkció automatikusan leereszti és a kivetített képnek megfelelően állítja be a képernyőt, így optimális képminőséget tarthatsz fenn. Az üzembe helyezést és működtetést tovább egyszerűsíti a +/-40°-os függőleges trapézkorrekció, mely bármilyen szögből pontos képgeometriát eredményez.

Egyszerű, megfizethető karbantartás és fenntartás


Az LX-MU700 készüléket a gondtalan fenntartás jegyében tervezték: lámpái és szűrői könnyen cserélhetők a projektor telepítési környezetből való eltávolítása nélkül – így a lehető legkisebb az állásidő. Emellett az akár 6000 órás lámpaélettartammal és az energiatakarékos üzemmódra jellemző 35 dBA zajszinttel (egy lámpa) az LX-MU700 vonzóan gazdaságos fenntartási lehetőséget képvisel.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LX-MU700 nyomtató ​funkcióiról.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videolejátszás tökéletes részletességgel

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés

DLP

DLP