Canon LX-MW500

LX-MW500

Az 5000 lumenes fényerővel és a 3750:1 kontrasztaránnyal ez a WXGA félig beépíthető projektor tökéletes az olyan felhasználók számára, akik nagy fényerejű, kiváló minőségű képeket várnak el egy megfizethető és sokoldalú eszköztől.

LX-MW500

Előnyök

 • Nagy fényerejű, félig beépíthető projektor kiváló ár-érték aránnyal
 • Natív WXGA felbontás (1280×800 pixel), 16:10-es képarány
 • A DLP™ technológia nagy kontrasztot és élénk színeket biztosít
 • Az 5000 lumen nagy fényerejű, tiszta képeket nyújt a projektor kompakt mérete ellenére is
 • 3750:1 kontrasztarány a mély színek és igazi feketék elérésére
 • A 2 HDMI (MHL-kompatibilis) és az RJ-45 hálózati csatlakozó maximális rugalmasságot tesz lehetővé
 • Az 1,6-szeres manuális zoomobjektív középen helyezkedik el az egyszerűbb telepítési elhelyezés érdekében
 • A 4 sarkos trapézkorrekcióval (+/- 30°) könnyedén fenntartható a kép geometriája
 • A 6 tengelyes színbeállítás káprázatos eredményeket garantál különféle képek esetén
 • Akár 2500 órás lámpaélettartam, valamint 3 éves kiterjesztett lámpagarancia
 • Audio vonalkimenettel rendelkező 10 W-os hangszóró a teljes AV telepítési megoldáshoz

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LX-MW500 készüléket

Élénk, pontos képek


Az LX-MW500 natív WXGA (1280 × 800) felbontása élesebb képeket, egyenletesebb grafikát és könnyebben olvasható szöveget biztosít. A WXGA felbontás ideális számítógépes és videoforrásokhoz is, és különösen alkalmas a mai széles képernyős laptopokhoz. A DLP-panel maximalizálja a fényerőt és a finom részleteket, miközben a legkisebbre csökkenti a torzítást, mint például a „rácsos hatást”, mely gyakran tapasztalható a hagyományos LCD-projektoroknál.

Élénk színek, élethű részletek


Kompaktságához mérten az LX-MW500 projektor szokatlanul világos, 5000 lumenes fényerőt nyújt, így észrevehetően világosabb képeket vetít ki a közepesen nagy helyiségekben, például az előadótermekben, tárgyalókban és konferenciatermekben. A 3750:1 kontrasztarány tiszta színeket és mélyebb feketéket eredményez a páratlan képélmény érdekében, míg a színpontosságot az új Brilliant Colour™ algoritmus fokozza – gondoskodva arról, hogy a forrásanyag valósághűen jelenjen meg.

Rugalmas csatlakoztathatósági lehetőségek


Az LX-MW500 két HDMI, egy HDBaseT és egy RJ-45 hálózati csatlakozóval rendelkezik, ami által digitális video-, számítógépes és mobil források széles választékával kompatibilis. Használd a HDBaseT-portot, hogy egyetlen, legfeljebb 100 m-es LAN-kábellel vihesd át a HD video-, audio- és a vezérlőjeleket¹ – ezzel kényelmessé és rugalmassá téve a rendszerkonfigurálási és telepítési lehetőségeket. A projektor két HDMI-bemenetének egyike MHL-kompatibilis, aminek köszönhetően bármilyen MHL-képes táblagépet vagy okostelefont lehet hozzá csatlakoztatni egy kereskedelmi forgalomban kapható MHL-kábel segítségével.

Könnyen elérhet nagyszerű eredményeket


A középen elhelyezett, 1,6-szeres manuális zoomobjektívvel rendelkező LX-MW500 rendkívül egyszerűen beállítható a 4 sarkos trapézkorrekciónak köszönhetően. Az általános függőleges és vízszintes beállítás (+/-30%) mellett a független sarokbeállítás azt jelenti, hogy könnyedén érhetsz el tökéletes, geometriailag pontos képeket – még akkor is, ha megemelt szögben vagy nem a tengelyén használod a projektort. A 6 tengelyes színbeállítás, az 5 képmód és a felhasználó által meghatározható 2 üzemmód segít gondoskodni arról, hogy a közönség úgy lássa a kivetített tartalmat, ahogyan azt eredetileg szeretted volna.

Kompakt kivitel egyszerű, megfizethető fenntartással


Az LX-MW500 projektorhoz ingyenes, 3 éves lámpagarancia tartozik, mely akár 3 cserelámpát is biztosít a lámpa meghibásodása esetén². Ha mégis meghibásodna a projektorod, a kiterjesztett garanciaszolgáltatás már másnap cserekészüléket biztosít neked a projektor javításának idejére, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon ez az időszak. Az LX-MW500 lámpáit anélkül lehet cserélni, hogy el kellene távolítani a projektort a telepítési környezetből. A lámpa élettartama akár 2500 óra is lehet. Az audio vonalkimenettel rendelkező 10 W-os hangszóró gondoskodik arról, hogy a hang- és vizuális igények kielégítésére is használhasd az LX-MW500 projektort.

¹ Készenléti állapotban a Bekapcsolás nem elfogadott vezérlő parancs a HDBaseT jeladón keresztül.
² Szükséges a termék regisztrálása.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LX-MW500 nyomtató ​funkcióiról.

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Supporting HD video, audio and control

Támogatás: HD videó, audió és vezérlés¹

MHL

Közvetlen bemenet MHL-eszközökről

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Crestron

Crestron