Canon LV-X320

LV-X320

XGA hordozható projektor, amely világos képeket nyújt egy kényelmesen kisméretű és könnyű eszközből. A megbízható működés és egyszerű karbantartás kiváló minőségű választássá teszi a projektort az árérzékeny vásárlók számára.

LV-X320

Előnyök

  • Vetíts ki pontos és kiváló minőségű képeket klasszikus XGA (1024×768 képpontos) felbontásban
  • Gyönyörködj az élénk színekben és a mély feketékben a 3200 lumennel és a 10 000:1 kontrasztaránnyal
  • Tapasztald meg a DLP™ panelnek köszönhető éles, részletes képeket
  • Mindössze 2,5 kg, könnyű és kompakt, ezért könnyen szállítható
  • 1,1-szeres manuális zoomobjektív a rugalmas elhelyezésért
  • RJ-45 és MHL-kompatibilis HDMI™ csatlakozók; 3D-s tartalmak támogatása a DLP-Link rendszeren keresztül
  • A függőleges és vízszintes trapézkorrekció (+/-30°) valósághűvé teszi a képeket
  • A 6-tengelyes színbeállítás és a képernyőszín funkció alkalmazkodik a környezethez
  • Akár 6000 órás lámpaélettartam, plusz 3 éves cserelámpa-garancia*
  • Beépített 10 W-os hangszóró, audio vonalkimenet és mindössze 29 dB-es csendes működés

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-X320 készüléket

Nagy fényerejű, pontos képek


Válaszd a Canon LV-X320 készüléket, ha egy olyan hordozható projektort keresel, mely kiváló minőséget nyújt kivételesen versenyképes áron. Hallgatóságod pontos és éles képekben gyönyörködhet natív XGA (1024×768 pixel) felbontásban. A projektor 3200 lumenes fényerejének és 10 000:1 kontrasztarányának köszönhetően világos, élethű színek és mély feketék láthatók. A DLP-paneles technológia kiküszöböli a képtorzítást, és a hasonló árú hordozható projektorokhoz képest a valósághoz közelebb álló fényerőt nyújt, így kiváló választás a korlátozott költségvetéssel rendelkező vásárlók számára.

Egyszerű felszerelés


A +/- 30°-os függőleges és vízszintes trapézkorrekciónak hála még szűk helyeken is geometriailag tökéletes képeket érhetsz el. A még nagyobb rugalmasság érdekében az 1,1-szeres manuális zoommal oda teheted a projektort, ahová szeretnéd, ami ideálissá teszi az eszközt kisebb helyeken is. A színkorrekciónak köszönhetően erős természetes fény, vagy színes felületre történő vetítés mellett is világos, tiszta képekben és természetes színekben gyönyörködhetsz.

Igény szerinti csatlakoztathatóság


A sokféle bemenetnek köszönhetően az LV-X320 projektorral kiváló minőségű képeket vetíthetsz ki számos forrásból. A HDMI-csatlakozó azt jelenti, hogy kihasználhatod a HDMI kimeneteket, melyek manapság már általánosnak számítanak a laptopokon, és élesebb, tisztább és részletesebb képeket lehet velük elérni, míg a bámulatos 3D-s tartalom könnyen lejátszható a DLP-Link rendszer használatával. A még nagyobb kényelem érdekében az MHL kompatibilitásnak köszönhetően bármely MHL-képes táblagépről vagy okostelefonról lehetséges a kivetítés a projektor HDMI-csatlakozóján keresztül. Az RJ-45 hálózati csatlakozó egyértelmű, az informatikai hálózaton keresztüli csatlakoztathatóságot, vezérlést és karbantartást biztosít, minimálisra csökkentve IT csapatod erőfeszítéseit.

Könnyű és hordozható


Az LV-X320 típus, mindössze 2,5 kg-os kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően erőfeszítés nélkül vihető el a találkozókra, órákra, szemináriumokra vagy előadásokra. Az útközben történő könnyebb szállítás érdekében válaszd a puha és védelmet nyújtó opcionális hordtáskát. Úti célodhoz megérkezve könnyen csatlakoztathatod a projektort: a kényelmesen csoportosított csatlakozók rendkívül egyszerű hozzáférést biztosítanak számodra. Tedd még hatásosabbá az előadásodat, és fokozd a hallgatóság élményét, csatlakoztass bármilyen audioforrást a beépített, kiváló minőségű hangszóróhoz, vagy az audio vonalkimenet segítségével csatlakoztasd a projektort egy erősítőhöz vagy hangosítási (PA) rendszerhez.

Alacsony költségek, magas minőség


Válaszd az LV-X320 projektort, és a fenntartási költségeid vonzóan alacsonyak maradnak. Energiatakarékos üzemmódban a lámpa élettartama akár 6000 óra is lehet, míg a Canon nagyvonalú 3 éves lámpagaranciája* akár három cserelámpát is biztosít a garancia-időszak alatt, amennyiben a lámpa a normál használat során meghibásodik – ez hatékonyan küszöböl ki egy potenciálisan nagy költséget. Az energiafogyasztás mindössze 350 W (energiatakarékos üzemmódban 240 W), ami csökkenti az általános költségeket, és segít fenntartható vállalatot működtetni. A szűrő nélküli kialakításnak és a projektor felső paneljén keresztül történő egyszerű lámpacserének köszönhetően a karbantartási költségek a lehető legkisebbek. Annak érdekében, hogy a hallgatóság figyelmét ne terelje el a háttérzaj, az LV-X320 ventilátora energiatakarékos üzemmódban mindössze 29 dB-en működik.

*Országonként eltérő. A terméket 60 napon belül regisztrálni kell.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-X320 nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

MHL

MHL