Canon LV-X310ST

LV-X310ST

A könnyű és kompakt, rövid vetítési távolságot biztosító, hordozható XGA projektor kis távolságból is nagy fényerejű, éles képeket biztosít. A megbízható működés és az alacsony fenntartási költségek révén ideális választás a költségtudatosak számára.

LV-X310ST

Előnyök

  • Vetíts ki pontos és kiváló minőségű képeket klasszikus XGA (1024×768 képpontos) felbontásban
  • Gyönyörködj az élénk színekben és a mély feketékben 3100 lumennel és 10 000:1 kontrasztaránnyal
  • A 0,61:1 arányú, kis vetítési távolságot biztosító objektív a nagyobb képeket is közelebbről képes megjeleníteni
  • Tapasztald meg a DLP™ panelnek köszönhető éles, részletes képeket
  • Mindössze 2,8 kg, könnyű és kompakt, ezért könnyen szállítható
  • RJ-45 és MHL-kompatibilis HDMI™ csatlakozók; 3D-s tartalmak támogatása a DLP-Link rendszeren keresztül
  • A függőleges és vízszintes trapézkorrekció (+/-15°) valósághűvé teszi a képeket
  • A 6-tengelyes színbeállítás és a képernyőszín funkció alkalmazkodik a környezethez
  • Akár 6000 órás lámpaélettartam, plusz 3 éves cserelámpa-garancia*
  • Beépített 10 W-os hangszóró, audio vonalkimenet és mindössze 29 dB-es csendes működés

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-X310ST készüléket

Nagy fényerejű és pontos, kis vetítési távolságon is


A Canon LV-X310ST ideális az olyan szervezetek számára, melyeknek egy hordozható, rövid vetítési távolságot biztosító projektorra van szükségük, mely kiváló minőséget és ár-érték arányt kínál. Hallgatóságod pontos és éles képekben gyönyörködhet natív XGA (1024×768 pixel) felbontásban. A projektor 3100 lumenes fényerejének és 10 000:1 kontrasztarányának köszönhetően világos, élethű színek és mély feketék láthatók. A 0,61:1 vetítési arány és a speciális, 1-szeres rögzített, rövid vetítési távolságot biztosító objektív sokféle elhelyezést tesz lehetővé – például egy 2,5 m-es kép kivetítését mindössze 1,5 m-ről. A fokozott képminőséget biztosító DLP paneles technológiával együtt az LV-WX310ST lenyűgöző ár/teljesítmény arányra képes.

Könnyen elérhető nagyszerű eredmények


Legyenek geometriailag tökéletes képeid a szűkös helyeken is a függőleges és vízszintes, +/- 15°-os trapézkorrekciónak köszönhetően. A színkorrekciónak köszönhetően erős természetes fény vagy színes felületre történő vetítés mellett is automatikusan világos képekben és természetes színekben gyönyörködhetsz. És hogy szinte bármilyen körülmény esetén megkapó képeket tudj kivetíteni, a 6 tengelyes színbeállítás lehetővé teszi az árnyalatok, a telítettség és egyéb fő paraméterek finomhangolását.

Igény szerinti csatlakoztathatóság


A sokféle bemenetnek köszönhetően arra használhatod LV-X310ST projektorodat, hogy kiváló minőségű képeket vetíts ki számos forrásból. A HDMI-csatlakozó azt jelenti, hogy kihasználhatod a laptopok HDMI-kimeneteit, és élesebb, részletesebb képeket kapsz, míg a bámulatos 3D-s tartalom könnyen lejátszható a DLP-Link rendszer használatával. A még nagyobb kényelem érdekében az MHL kompatibilitásnak köszönhetően bármely MHL-képes táblagépről vagy okostelefonról lehetséges a kivetítés a projektor HDMI-csatlakozóján keresztül. Az RJ-45 hálózati csatlakozó egyértelmű, az informatikai hálózaton keresztüli csatlakoztathatóságot, vezérlést és karbantartást biztosít, minimálisra csökkentve IT csapatod erőfeszítéseit.

Könnyű és hordozható


Az LV-X310ST típus, mindössze 2,8 kg-os kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően erőfeszítés nélkül vihető el a találkozókra, órákra, szemináriumokra vagy előadásokra. Az útközben történő könnyebb szállítás érdekében válaszd a puha és védelmet nyújtó opcionális hordtáskát. Úti célodhoz megérkezve könnyen csatlakoztathatod a projektort: a kényelmesen csoportosított csatlakozók rendkívül egyszerű hozzáférést biztosítanak számodra. Tedd még hatásosabbá az előadásodat, és fokozd a hallgatóság élményét, csatlakoztass bármilyen audioforrást a beépített, kiváló minőségű hangszóróhoz, vagy az audio vonalkimenet segítségével csatlakoztasd a projektort egy erősítőhöz vagy hangosítási (PA) rendszerhez.

Alacsony költségek, magas minőség


Válaszd az LV-X310ST projektort az alacsonyabb fenntartási költségek érdekében. Energiatakarékos üzemmódban a lámpa akár 6000 órát is éghet, és a Canon nagyvonalú 3 éves lámpagaranciája* hatékonyan küszöböli ki a lámpacserével járó költségeket 3 éven át, amennyiben a lámpa a normál használat során meghibásodik. Az energiafogyasztás mindössze 350 W (energiatakarékos üzemmódban 240 W), ami csökkenti az általános költségeket, és segít fenntartható vállalatot működtetni. A karbantartási költségek minimálisak a szűrő nélküli kialakítás miatt, a lámpacsere pedig könnyen megoldható a projektor felső paneljén keresztül. Annak érdekében, hogy a hallgatóság figyelmét ne terelje el a háttérzaj, az LV-X310ST ventilátora energiatakarékos üzemmódban mindössze 29 dB-en működik.

*Országonként eltérő. A terméket 60 napon belül regisztrálni kell.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-X310ST nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

MHL

MHL