Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

A könnyű és kompakt, rövid vetítési távolságot biztosító, hordozható WXGA projektor kis távolságból is nagy fényerejű, széles képernyős képeket biztosít. A HDMI- és MHL-kompatibilitás, valamint a hálózati csatlakozó révén rugalmas, kiváló minőségű megoldást jelent a költségtudatos vásárlók számára.

LV-WX310ST

Előnyök

  • A natív WXGA (1280×800 képpontos) felbontásnak köszönhetően éles szélesvásznú képekben lehet részed
  • Élvezd az élénk, 3100 lumenes fényerőt és a 10 000:1 kontrasztarányt a mély feketék esetében
  • A 0,49:1 arányú, kis vetítési távolságú objektív a nagyobb képeket is közelebbről képes megjeleníteni
  • A DLP™-panel mindig éles és pontos képeket nyújt
  • Könnyű és hordozható, mindössze 2,8 kg
  • RJ-45 és MHL-kompatibilis HDMI™ csatlakozók; 3D-s tartalmak támogatása a DLP-Link rendszeren keresztül
  • A függőleges és vízszintes trapézkorrekció (+/-15°) megakadályozza a torzítást
  • A 6-tengelyes színbeállítás és a képernyőszín funkció alkalmazkodik a környezethez
  • Akár 6000 órás lámpaélettartam, plusz 3 éves cserelámpa-garancia*
  • Beépített 10 W-os hangszóró, audio vonalkimenet és mindössze 29 dB-es csendes működés

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-WX310ST készüléket

Nagy fényerejű, valósághű képek kis vetítési távolságból


A korlátozott költségvetéssel rendelkezők számára, akiknek egy nagy fényerejű, szélesvásznú, rövid vetítési távolságot biztosító projektorra van szükségük, a Canon LV-WX310ST a magától értetődő választás. Gyönyörködj a natív WXGA (1280×800 pixel) felbontás és a 16:10-es képarány biztosította pontos, éles és nagy képekben. A projektor 3100 lumenes fényereje és a 10 000:1 kontrasztarány élénk színeket és mély feketéket eredményez. A 0,49:1 vetítési arány és a speciális, 1-szeres rögzített, rövid vetítési távolságot biztosító objektív sokféle elhelyezést tesz lehetővé – például egy 2,5 m-es kép kivetítését mindössze 1,22 m-ről. A valósághű képminőséget fokozó DLP paneles technológia és a LV-WX310ST együtt a minőség és az ár-érték arány verhetetlen párosát adja.

Könnyen elérhető nagyszerű eredmények


Geometriailag pontos képek a függőleges és vízszintes, +/- 15°-os trapézkorrekciónak köszönhetően. Az erős természetes fénnyel rendelkező környezetekben, vagy ahol megkerülhetetlen a színes felületre történő vetítés, a színkorrekciónak köszönhetően világos képekben és természetes színekben gyönyörködhetsz. A 6 tengelyes színbeállítás lehetővé teszi az árnyalatok, a telítettség és egyéb fő paraméterek finomhangolását, hogy szinte bármilyen körülmény esetén megkapó képeket tudj kivetíteni.

Egyszerű csatlakoztathatóság


Az LV-WX310ST típus rugalmas felhasználási lehetőségeinek köszönhetően számos bemenet áll rendelkezésedre, hogy kiváló minőségben vetíthesd ki a különféle forrásokból származó képeidet. A HDMI-csatlakozó azt jelenti, hogy kihasználhatod a laptopok HDMI-kimeneteit, és élesebb, részletesebb képeket kapsz, míg a bámulatos 3D-s tartalom könnyen lejátszható a DLP-Link rendszer használatával. A még nagyobb kényelem érdekében az MHL kompatibilitásnak köszönhetően bármely MHL-képes táblagépről vagy okostelefonról lehetséges a kivetítés a projektor HDMI-csatlakozóján keresztül. Az RJ-45 hálózati csatlakozó egyértelmű, az informatikai hálózaton keresztüli csatlakoztathatóságot, vezérlést és karbantartást biztosít, minimálisra csökkentve IT csapatod erőfeszítéseit.

Könnyű és hordozható


A mindössze 2,8 kg-os LV-WX310ST elég könnyű ahhoz, hogy kényelmesen magaddal vihesd, a könnyebb szállítás érdekében pedig válaszd a puha és védelmet nyújtó opcionális hordtáskát. Úti célodhoz megérkezve könnyen csatlakoztathatod a projektort: a kényelmesen csoportosított csatlakozók rendkívül egyszerű hozzáférést biztosítanak számodra. Fokozd a hallgatóság élményét, csatlakoztass bármilyen audioforrást a beépített, kiváló minőségű hangszóróhoz, vagy az audio vonalkimenet segítségével csatlakoztasd a projektort egy erősítőhöz vagy hangosítási (PA) rendszerhez.

Egy megengedhető választás


Válaszd az LV-WX310ST projektort, és a fenntartási költségeid vonzóan alacsonyak maradnak. Energiatakarékos üzemmódban a lámpa élettartama akár 6000 óra is lehet, míg a Canon nagyvonalú 3 éves lámpagaranciája* akár három cserelámpát is biztosít a garancia-időszak alatt, amennyiben a lámpa a normál használat során meghibásodik – ez hatékonyan küszöböl ki egy potenciálisan nagy költséget. Az energiafogyasztás mindössze 350 W (energiatakarékos üzemmódban 240 W), ami csökkenti az általános költségeket, és segít fenntartható vállalatot működtetni. A szűrő nélküli kialakításnak és a projektor felső paneljén keresztül történő egyszerű lámpacserének köszönhetően a karbantartási költségek a lehető legkisebbek. Annak érdekében, hogy a hallgatóság figyelmét ne terelje el a háttérzaj, az LV-WX310ST ventilátora energiatakarékos üzemmódban mindössze 29 dB-en működik.

*Országonként eltérő. A terméket 60 napon belül regisztrálni kell.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-WX310ST nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

MHL

MHL