Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Ezzel a rövid vetítési távolságú projektorral ragyogó képeket vetíthetsz a klasszikus 4:3-as képarányban. Csupán 0,61:1 vetítési arányával, natív XGA felbontásával és HDMI-bemenetével rugalmas megoldás azoknak, akik számára fontos a hordozhatóság és az egyszerű beállítás.

Előnyök

  • Pontos képeket vetíthetsz a klasszikus XGA (1024×768 képpontos) felbontásban
  • A ragyogó eredményt 3000 lumenes fényerő és a 2300:1 kontrasztarány garantálja
  • 0,61:1 vetítési arány – nagyméretű képek kis távolságból is
  • 1-szeres rögzített, csúcsminőségű, rövid vetítési távolságú objektív
  • Kompakt és könnyű: csupán 2,8 kg
  • -18 / +12 fokos függőleges trapézkorrekció
  • 4000 órás lámpaélettartam (Energiatakarékos üzemmódban 6000 órás)
  • HDMI™-csatlakozó és 2 db VGA-csatlakozó
  • RJ-45 hálózati csatlakozó a távoli felügyelethez és vezérléshez
  • Beépített 10 W-os hangszóró

Termékjellemzők

A(z) Canon LV-X300ST Ismerd meg jobban a következőt

Fényes, éles és pontos képek


A nagy fényerejű, kiváló minőségű, mégis megfizethető rövid vetítési távolságú projektorokat keresők számára az LV-X300ST lehet a tökéletes választás. Natív XGA (1024×768 képpontos) felbontásával, 4:3-as képarányával, 3000 lumenes fényerejével és 2300:1 kontrasztarányával ez a DLP technológiás projektor éles és pontos képeket vetít. A 0,61:1 vetítési arány a hagyományos projektorokhoz képest jelentősen csökkenti a szükséges vetítési távolságot, és ideálissá teszi a projektort a kis tárgyalókban és osztálytermekben történő használatra.

Kényelmesen szállítható


A csupán 2,8 kg-os LV-X300ST könnyedén szállítható a különböző felhasználási helyek között. Így nagyszerű választás az olyan vállalatok és oktatási intézmények számára, ahol több irodában vagy teremben – többek között kisebb helyiségekben – is szükség van vetítésekre.

Egyszerű beállítás


A függőleges (-18/+12 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még szűk helyeken is megőrizheted a vetített kép arányát. A vetítővászon nélküli használatot segíti a színkorrekciós funkció, amely kiigazítja a színes falakra vetített képek színeit. Így közönségednek még vetítővászon nélkül is éles és természetes színekben pompázó prezentációkat tarthatsz.

A költségeket csökkentsd, ne a minőséget


Az LV-X300ST lámpájának élettartama 4000 óra, amit az Energiatakarékos üzemmóddal 6000 órára növelve még kedvezőbb élettartamköltségeket kaphatsz. Az Energiatakarékos üzemmóddal ráadásul az energiafogyasztást is 270 W-ra szoríthatod le. A projektor készenléti állapotban 1 W-nál is kevesebbet fogyaszt (a LAN kikapcsolása mellett). Az Energiatakarékos móddal csendes és nyugodt környezetet is kialakíthatsz, mivel ilyenkor a ventilátor zajszintje is csupán 29 dBA. És ami a legjobb: nincs cserére vagy tisztításra szoruló levegőszűrő!

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek


A különböző bemenetek széles választéka garantálja, hogy az LV-X300ST-vel szinte bármilyen forrásból vetíthetsz álló- és mozgóképeket. A HDMI™-csatlakozón keresztül a Blu-ray lejátszóktól a laptopokig különféle modern digitális kimenetekről vetíthetsz ki világos és éles képeket. A két VGA-csatlakozón keresztül pedig régebbi számítógépeket is csatlakoztathatsz. Az LV-X300ST felügyelhető és távirányítható távolról az RJ-45 csatlakozón keresztül, és támogatja Crestron Connected™ szabványt is. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LV-X300ST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll