Canon LV-X300

LV-X300

A Canon LV-X300 projektorral nagy fényerejű, részletes képeket vetíthetsz ki a klasszikus 4:3-as képarányban. A megbízható és csendes működésű projektor XGA felbontással, HDMI-bemenettel és kompakt méretekkel rendelkezik.

Előnyök

  • Pontos és precíz képeket vetíthetsz a klasszikus XGA (1024 x 768 képpontos) felbontásban
  • A ragyogó és az élénk színeket a 3000 lumenes fényerő és a 2300:1 kontrasztarány garantálja
  • Az 1,1-szeres zoomobjektívvel a projektor rugalmas az elhelyezés tekintetében
  • Kompakt és könnyű: csupán 2,5 kg
  • Függőleges trapézkorrekció
  • 5000 órás lámpaélettartam (Energiatakarékos üzemmódban 6000 órás)
  • HDMI™-csatlakozó és 2 db VGA-csatlakozó
  • RJ-45 hálózati csatlakozó a távoli felügyelethez és vezérléshez
  • Beépített 10 W-os hangszóró

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-X300 készüléket

Fényes, éles és pontos képek


A nagy fényerejű, jó minőségű, mégis olcsó hordozható projektorokat kereső vásárlók számára jó választás az LV-X300. Natív XGA (1024×768 képpontos) felbontásával, 3000 lumenes fényerejével és 2300:1 kontrasztarányával ez a DLP technológiás projektor éles és pontos képeket vetít. Az LV-X300 1,1-szeres zoomobjektívjének köszönhetően még rugalmasabb az elhelyezés tekintetében – ez főleg a tárgyalókhoz hasonló kisebb helyiségekben hasznos.

Kényelmesen szállítható


A maga csupán 2,5 kg-jával az LV-X300 projektor könnyen szállítható. Így jó választás az olyan vállalatok és oktatási intézmények számára, ahol több irodában vagy teremben is szükség van vetítésekre.

Egyszerű beállítás


A függőleges (+/- 30 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még kisebb helyiségekben is megőrizhető a vetített kép aránya. A vetítővászon nélküli helyiségekben is nagyszerű eredményeket érhetsz el a színkorrekciós funkció használatával. Ez a funkció kiigazítja a színeket, amikor a projektorral színes falakra vetíti a képeket – így még akkor is természetes színekben vetítheted ki a különböző tartalmakat, ha nem áll rendelkezésre vetítővászon.

A költségeket csökkentsd, ne a minőséget


Az LV-X300 lámpájának élettartama 5000 óra, amit az Energiatakarékos üzemmóddal 6000 órára növelve még kedvezőbb élettartamköltségeket kaphatsz. Az Energiatakarékos üzemmóddal ráadásul az energiafogyasztást is 275 W-ra szoríthatod le. A projektor készenléti állapotban 1 W-nál is kevesebbet fogyaszt (a LAN kikapcsolása mellett). Az Energiatakarékos móddal csendes és nyugodt környezetet is kialakíthatsz, mivel ilyenkor a ventilátor zajszintje is csupán 29 dBA.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek


Az LV-X300 számos bemenetét használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. A HDMI™-csatlakozón keresztül a Blu-ray lejátszóktól a notebookokig különféle digitális kimenetekről vetíthetsz ki világos és éles képeket. Ezen kívül használhatod a két VGA-csatlakozót is. Az LV-X300 felügyelhető és irányítható távolról az RJ-45 csatlakozón keresztül, és támogatja Crestron Connected™ szabványt is. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-X300 nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll