Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

A Canon LV-WX300ST projektorral ragyogó képeket vetíthetsz ki rövid távolságból. Ez a kompakt, rövid vetítési távolságú projektor natív WXGA felbontásával, HDMI-bemenetével és egyszerű beállításával valódi rugalmasságot nyújt.

Előnyök

  • A natív WXGA (1280×800 képpontos) felbontásnak köszönhetően éles szélesvásznú képeket vetíthetsz
  • A ragyogó eredményt 3000 lumenes fényerő és a 2300:1 kontrasztarány garantálja
  • A 0,49:1-es vetítési aránynak köszönhetően nagyobb képeket vetíthetsz közelebbről
  • 1-szeres rögzített, csúcsminőségű, rövid vetítési távolságú objektív
  • Kompakt és könnyű: csupán 2,8 kg
  • -18 / +12 fokos függőleges trapézkorrekció
  • 4000 órás lámpaélettartam (Energiatakarékos üzemmódban 6000 órás)
  • HDMI™-csatlakozó és 2 db VGA-csatlakozó
  • RJ-45 hálózati csatlakozó a távoli felügyelethez és vezérléshez
  • Beépített 10 W-os hangszóró

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-WX300ST készüléket

Fényes, éles és pontos képek


Az LV-WX300ST tökéletes választás mindenkinek, aki nagy fényerejű, magas minőségű, rövid vetítési távolságú projektort keres megfizethető áron. Szélesvásznú, natív WXGA (1280×800 képpontos) felbontásával, 3000 lumenes fényerejével és 2300:1 kontrasztarányával ez a DLP technológiás projektor éles és pontos képeket vetít. A 0,49:1 vetítési aránynak köszönhetően jóval kisebb távolságra van szükség a projektor és vetítővászon között, így számtalan új lehetőséged nyílik a projektor elhelyezésére. A beállítás egyszerűbb, az előadót nem vakítja el a projektor, és többé a képet sem takarja ki senki.

Kényelmesen szállítható


A csupán 2,8 kg-os LV-WX300ST könnyedén szállítható a különböző felhasználási helyek között. Így nagyszerű választás az olyan vállalatok és oktatási intézmények számára, ahol több irodában vagy teremben is szükség van vetítésre. A rövid vetítési távolság nagyon jól jön a szűk és zsúfolt helyiségekben, ahol a hagyományos projektorokat gyakran nehéz megfelelően elhelyezni.

Egyszerű beállítás


A függőleges (-18/+12 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még szűk helyeken is megőrizheted a vetített kép arányát. A vetítővászon nélküli helyiségekben is nagyszerű eredményeket érhetsz el a színkorrekciós funkció használatával. Ez a funkció kiigazítja a színeket, amikor a projektorral színes falakra vetíti a képeket – így közönséged még akkor is természetes színekben gyönyörködhet, ha nem áll rendelkezésre vetítővászon.

A költségeket csökkentsd, ne a minőséget


Az LV-WX300ST lámpájának élettartama 4000 óra, amit az Energiatakarékos üzemmóddal 6000 órára növelve még kedvezőbb élettartamköltségeket kaphatsz. Az Energiatakarékos üzemmóddal ráadásul az energiafogyasztást is 270 W-ra szoríthatod le. A projektor készenléti állapotban 1 W-nál is kevesebbet fogyaszt (a LAN kikapcsolása mellett). Az Energiatakarékos móddal csendes és nyugodt környezetet is kialakíthatsz, mivel ilyenkor a ventilátor zajszintje is csupán 29 dBA. Továbbá nincsenek cserét vagy tisztítást igénylő szűrők, így a karbantartás a lehető legegyszerűbb.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek


Az LV-WX300ST számos bemenetét használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. A HDMI™-csatlakozón keresztül a Blu-ray lejátszóktól a notebookokig különféle digitális kimenetekről vetíthetsz ki világos és éles képeket, és a két VGA-csatlakozót is ugyanilyen könnyedén használhatod. Az LV-WX300ST felügyelhető és távirányítható távolról az RJ-45 csatlakozón keresztül, és támogatja Crestron Connected™ szabványt is. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-WX300ST nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll