Canon LV-WX300

LV-WX300

A Canon LV-WX300 projektorral nagy fényerejű, jó minőségű szélesvásznú képet vetíthetsz különösen egyszerű beállítás mellett. A projektor rugalmasságát HDMI-bemenet, csendes működés és kompakt méret egészíti ki.

Előnyök

  • A natív WXGA (1280×800 képpontos) felbontásnak köszönhetően éles szélesvásznú képeket vetíthetsz
  • A ragyogó és az élénk színeket a 3000 lumenes fényerő és a 2300:1 kontrasztarány garantálja
  • Az 1,1-szeres zoomobjektívvel a projektor rugalmas az elhelyezés tekintetében
  • Kompakt és könnyű: csupán 2,5 kg
  • Függőleges trapézkorrekció
  • 5000 órás lámpaélettartam (Energiatakarékos üzemmódban 6000 órás)
  • HDMI™-csatlakozó és 2 db VGA-csatlakozó
  • RJ-45 hálózati csatlakozó a távoli felügyelethez és vezérléshez
  • Beépített 10 W-os hangszóró

Termékjellemzők

A(z) Canon LV-WX300 részletesebb megtekintése

Fényes, éles és pontos képek


Az LV-WX300 tökéletes választás azoknak, akik korlátozott költségvetésük mellett is nagy fényerejű, minőségi hordozható projektort keresnek. Natív WXGA (1280×800 képpontos) felbontásával, 3000 lumenes fényerejével és 2300:1 kontrasztarányával ez a DLP technológiás projektor éles és pontos képeket vetít. Az LV-WX300 1,1-szeres zoomobjektívjének köszönhetően még rugalmasabb az elhelyezés tekintetében – ez főleg a tárgyalókhoz hasonló kisebb helyiségekben hasznos.

Kényelmesen szállítható


A maga csupán 2,5 kg-jával az LV-WX300 projektor könnyen szállítható. Így jó választás az olyan vállalatok és oktatási intézmények számára, ahol több irodában vagy teremben is szükség van vetítésekre.

Egyszerű beállítás


A függőleges (+/- 30 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még kisebb helyiségekben is megőrizhető a vetített kép aránya. A vetítővászon nélküli helyiségekben is nagyszerű eredményeket érhetsz el a színkorrekciós funkció használatával. Ez a funkció kiigazítja a színeket, amikor a projektorral színes falakra vetíti a képeket – így még akkor is természetes színekben vetítheted ki a különböző tartalmakat, ha nem áll rendelkezésre vetítővászon.

A költségeket csökkentsd, ne a minőséget


Az LV-WX300 lámpájának élettartama 5000 óra, amit az Energiatakarékos üzemmóddal 6000 órára növelve még jobb élettartamköltségeket kaphatsz. Az Energiatakarékos üzemmóddal ráadásul az energiafogyasztást is 275 W-ra szoríthatod le. A projektor készenléti állapotban 1 W-nál is kevesebbet fogyaszt (a LAN kikapcsolása mellett). Az Energiatakarékos móddal csendes és nyugodt környezetet is kialakíthatsz, mivel ilyenkor a ventilátor zajszintje is csupán 29 dBA.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek


Az LV-WX300 számos bemenetét használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. A HDMI™-csatlakozón keresztül a Blu-ray lejátszóktól a notebookokig különféle digitális kimenetekről vetíthetsz ki világos és éles képeket. Ezen kívül használhatod a két VGA-csatlakozót is. Az LV-WX300 felügyelhető és irányítható távolról az RJ-45 csatlakozón keresztül, és támogatja Crestron Connected™ szabványt is. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LV-WX300 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll