Canon LV-S300

LV-S300

A tökéletes Canon-képminőséget most igen kedvező áron megkaphatod az LV-S300 hordozható projektorral, amely nagy fényerejű, éles SVGA képekkel kápráztat el. A hosszú lámpaélettartamnak és az egyszerű karbantartásnak köszönhetően pedig később sem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod.

Előnyök

  • Éles képek vetítése SVGA (800×600 képpontos) felbontásban
  • A 3000 lumenes fényerő és 2300:1 kontrasztarány tiszta és élénk képet garantálnak
  • Az 1,1-szeres zoomobjektívvel a projektor rugalmas az elhelyezés tekintetében
  • A közvetlen kikapcsolási funkcióval nem kell várni a kikapcsolásra
  • Kompakt és könnyű: csupán 2,5 kg
  • Függőleges trapézkorrekció
  • 5000 órás lámpaélettartam (Energiatakarékos üzemmódban 6000 órás)
  • 2 db VGA-csatlakozó
  • Beépített 2 W-os hangszóró

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-S300 készüléket

Fényes, éles és pontos képek


Az LV-S300 jó választás lehet mindenkinek, aki nagy fényerejű, magas minőségű hordozható projektort keres kivételesen alacsony áron. Natív SVGA (800×600 képpontos) felbontásával az LV-S300 éles képeket biztosít minden tárgyalóban és osztályteremben. A projektor kompakt méretei ellenére is 3000 lumenes fényerőt és a 2300:1 kontrasztarányt nyújt, DLP technológiája pedig gondoskodik róla, hogy a kivetített képek mindig élesek és pontosak legyenek. A projektor 1,1-szeres zoomobjektívjének köszönhetően még rugalmasabb az elhelyezés tekintetében – ez főleg a tárgyalókhoz hasonló kisebb helyiségekben jön jól.

Kényelmesen szállítható


A maga csupán 2,5 kg-jával az LV-S300 projektor könnyen szállítható. Így tökéletes választás azoknak a kisebb cégeknek és iskoláknak, amelyek egyetlen, kiváló ár-érték arányú projektort szeretnének használni több helyiségükben is. A közvetlen kikapcsolási funkció lehetővé teszi a tápkábel azonnali kihúzását a projektor kikapcsolása után – nem kell hosszú percekig várnod a projektor kihűlésére.

Egyszerű beállítás


A függőleges (+/- 30 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még kisebb helyiségekben is megőrizhető a vetített kép aránya. A vetítővászon nélküli helyiségekben is nagyszerű eredményeket érhetsz el a színkorrekciós funkció használatával. Ez a funkció kiigazítja a színeket, amikor a projektorral színes falakra vetíti a képeket – így még akkor is természetes színekben vetítheted ki a különböző tartalmakat, ha nem áll rendelkezésre vetítővászon.

A költségeket csökkentsd, ne a minőséget


Az LV-S300 alacsony ára mellett a későbbi költségek miatt sem kell aggódni: a lámpa 5000 órás élettartama az Energiatakarékos mód használatával 6000 órásra növelhető. Az Energiatakarékos üzemmóddal ráadásul az energiafogyasztást is 275 W-ra szoríthatod le. A projektor készenléti állapotban 1 W-nál is kevesebbet fogyaszt. Az Energiatakarékos móddal csendes és nyugodt környezetet is kialakíthatsz, mivel ilyenkor a ventilátor zajszintje is csupán 29 dBA.

Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek


Az LV-S300 számos bemenetét – többek között két VGA-csatlakozóját – használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. A beépített 2 W-os hangszóróval pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-S300 nyomtató ​funkcióiról.

DLP

DLP