Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

A sokoldalú, ultrarövid fókusztávolságú LV-8235 UST projektor segítségével kis távolságról is kivetíthet nagy képeket, így minden üzleti és oktatási környezetbe ideális – ráadásul 3D funkcióval és natív WXGA felbontással is rendelkezik.

Előnyök

  • Ultrarövid vetítési távolság – nagy méretű képek kis távolságról
  • Natív WXGA felbontás
  • 2500 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • Rugalmas felszerelési lehetőségek
  • Automatikus beállítás
  • 3D vetítés
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • HDMI-bemenet és RJ-45 hálózati csatlakozó
  • Egyszerű karbantartás

Termékjellemzők

A(z) Canon LV-8235 UST Ismerd meg jobban a következőt

Páratlan kis fókusztávolságú projektor


Az LV-8235 UST segítségével kis helyeken is kivetíthet nagy képeket. Kompakt kialakításának köszönhetően mindössze 32 cm vetítési távolságról is képes kétméteres képek megjelenítésére (mindössze 2,4 cm-es felszerelési távolsággal). A natív WXGA felbontás (1280 × 800) és a 16:10 széles képméretarány miatt ideális a mai széles képernyős notebook számítógépekhez. Az előadót nem vakítja el a fény, és nem vetül árnyék a kivetített képre, így kiválóan alkalmas osztálytermi és tárgyalótermi használatra.

Kiemelkedő képalkotás, rugalmas megoldások


Ez a csodálatosan sokoldalú készülék a maga 2500 lumenével élénk, tiszta képeket biztosít, míg a lenyűgöző 2000:1 kontrasztarány gondoskodik a mély feketékről. A rugalmas felszerelési lehetőségeknek köszönhetően széles körűen alkalmazható osztálytermekben és irodákban, valamint kereskedelmi célokra. Plafonra és asztalra is felszerelhető az osztálytermekben és értekezleteken megszokott fali kivetítéshez. A hátsó vetítés ideális promóciós videók megjelenítéséhez kirakatokban, éttermekben, múzeumokban stb., míg az asztal alatti vetítésnek köszönhetően az asztallap és a padló is „vetítővászonná” alakítható.

Kifogástalan 3D közelről is


Az LV-8235 UST ultrarövid fókusztávolság-technológiája révén szűk helyen is képes nagy méretű 3D képek megjelenítésére. A fejlett képalkotási technológia tökéletesen visszaadja a természetes színeket még iskolai táblára vagy színes falra történő vetítés esetén is. Az eredmény nem marad el: a látogatók számára felejthetetlen előadások oktatási vagy kereskedelmi központokban, rendezvényeken vagy termékbemutatókon. Az LV-8235 UST váltott képkocka-megjelenítési elven működik, amely nagy sebességgel váltakoztatja a képet az ember bal és a jobb szeme előtt. Háromdimenziós képek megtekintéséhez aktív képzáró szemüvegre van szükség.

Kivételes hangzás és látvány


A beépített 10 W-os hangszóró gazdag hangélményt nyújt, és dinamikus hangzással járul hozzá az előadáshoz még a hangrendszer nélküli helyeken is. Az LV-8235 UST projektorral a HDMI-bemeneten keresztül digitális forrásból is tiszta képek jelenítetők meg.

Egyszerű, gazdaságos karbantartás


Az akár 3000 órás, hosszú lámpaélettartammal (Gazdaságos módban) és az akár 4000 órás, hosszú szűrőélettartammal (Gazdaságos módban) az LV-8235 UST üzemeltetése gazdaságos, karbantartása pedig egyszerű. A beépített RJ-45 hálózati csatlakozó továbbá lehetővé teszi monitor csatlakoztatását és a projektor távoli vezérlését.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LV-8235 UST készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Soros parancsok

Töltse le az LV-8235 UST távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]