Canon LV-7490

LV-7490

A 4000 lumen fényerejű LV-7490 a legnagyobb fényerejű projektor az ultra hordozható termékválasztékban. A natív XGA felbontás tiszta, éles képeket eredményez, a beépített, 10 W-os hangszóró pedig erőteljes hangot közvetít.

Előnyök

  • Natív XGA-felbontás
  • 4000 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 5000 óra
  • Környezetbarát működés: készenléti módban 1 W alatt (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA
  • RJ-45 hálózati port

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-7490 készüléket

Áttörés a fényerő területén


A kompakt LV-7490 a Canon LV családjának legnagyobb fényerejű, ultra hordozható projektora. A natív XGA-felbontás (1024×768) igen éles képet ad, még kültéri vagy nem szabályozott fényviszonyok esetén is, míg a 2000:1 kontrasztarány és a lámpavezérlés mély fekete színeket és élethű színeket eredményez minden forrásanyag esetében. Ideális tulajdonságokkal rendelkezik vállalati és oktatási célú felhasználásokhoz, ahol éles, nagy fényerejű és nagy hatású kivetítésre van szükség, leginkább nagy termekben.

Minőséget célzó objektívek


Ahogy az a világ vezető objektívgyártójától elvárható, az LV-7490 kitűnő minőségű, széles látószögű 1,2-szeres zoomvetítő-objektívvel rendelkezik, mely akár szűk helyen is tiszta és pontos vetítésre képes. Ahogy az a bármilyen helyszínen nagyszerű eredményt biztosító hordozható projektoroktól elvárható, az LV-7490 nagy kép vetítésére képes akár rövid vetítőtávolság esetén is.

Rugalmas és sokoldalú készülék


Praktikus és jól átgondolt funkciók biztosítják, hogy az LV-7490 használatakor a nagyszerű eredmény könnyen és gyorsan elérhető legyen – bármilyen feladat vagy körülmények esetén. Az automatikus beviteliadat-kereső és a ± 20°-os automatikus függőleges trapézkorrekció percek alatti beüzemelést és prezentáció-kezdést tesz lehetővé, a beépített 10 W-os hangszóró pedig dinamikus hangot biztosít tantermi környezet esetén.

Jó kapcsolatok


Az RJ-45 hálózati port lehetővé teszi az LV-7490 távvezérlését – ideális és azonnal integrálható napjaink elterjedt és népszerű helyiség-vezérlő rendszereihez. Az LV-7490 az extra rugalmasság érdekében három audiobemenettel és egy külső erősítő csatlakoztatására alkalmas vonalkimenettel rendelkezik. A SCART RGB források fogadására adapterkábellel is kapható (külön beszerezhető).

Környezettudatos szemlélet


Az LV-7490 egyértelműen jelzi a Canon régóta tartó elkötelezettségét a környezetvédelem mellett. Olyan „zöld” tulajdonságok, mint az 5000 órás lámpaélettartam, az 5500 órás szűrőélettartam, valamint az 1 W alatti fogyasztás készenléti állapotban (kikapcsolt hálózat és gazdaságos mód mellett) egyaránt segít csökkenteni az energiaköltségeket és a környezetszennyezést.

Gazdaságos működés és karbantartás


A versenyképes árú LV-7490 a felhasználó által is javítható alkatrészeket tartalmaz, melyek révén a karbantartási költség és az erre fordítandó idő a minimálisra csökken. A projektor háromrétegű hibrid levegőszűrője több mint hátrom és félszer tovább használható, mint a standard egyrétegű elektrosztatikus változatok; a projektor felső burkolatán keresztüli könnyű lámpacsere pedig csökkenti a drága külső beavatkozások igényét, ezzel hozzájárul a költségek alacsony szinten tartásához.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-7490 nyomtató ​funkcióiról.

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Soros parancsok

Töltse le az LV-7490 távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]