Canon LV-7297A

LV-7297A

Az LV-7297A projektor XGA felbontást, 2600 lumenes fényerőt, HDMI™ csatlakozási lehetőséget és nagy teljesítményű 10 W-os audiofunkciót kínál. Ideális vállalati és oktatási környezetekben, ahol a jó teljesítmény mellett fontos, hogy a készülék telepítése egyszerű, üzemeltetési költsége pedig alacsony legyen.

Előnyök

  • Natív XGA-felbontás
  • 2600 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus beállítás
  • HDMI™-bemenet és RJ-45 hálózati csatlakozó
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát jellemzők: készenléti módban 1 W alatti fogyasztás (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA

Termékjellemzők

A(z) Canon LV-7297A Ismerd meg jobban a következőt

Élénk színű, határozott körvonalú képek


Az XGA felbontás (1024×768 pixel) gondoskodik a tiszta, éles képekről. A 2600 lumenes fényerejű LV-7297A csúcskategóriás hordozható projektor még erős fényben is kiváló minőségű képet ad, így ideális megoldás, ha egy iskola, laboratórium vagy más intézmény jól megvilágított termében kívánunk vetíteni.

Ragyogó színű, részletgazdag képek


Az Auto Iris funkció, amely a fényviszonyoknak megfelelően automatikusan változtatja a beállításokat, minden körülmények között biztosítja a ragyogó képminőséget. A magas 2000:1 kontrasztaránnyal együtt megbízhatóan garantálja a mély fekete árnyalatokat és az élénk színeket. Az 1,2-szeres Canon zoomobjektív szinte minden körülmények között nagyszerű eredményt nyújt.

Könnyű üzembe helyezés és használat


Még a kezdő felhasználók is könnyen beüzemelik az LV-7297A készüléket. Az automatikus funkciók közé tartozik az automatikus beviteliadat-kereső funkció, amely azonosítja a csatlakoztatott bemeneti jeleket, és annak megfelelően módosítja a beállításokat. Az automatikus trapézkorrekció automatikusan kijavítja a projektor és a megjelenítési terület eltérő dőlésszögéből adódó képtorzulást.

Audiocsatlakozások


Ahol nem áll rendelkezésre külső hangszóró, a projektor a 10 W-os nagy teljesítményű, belső hangszóróján játssza le a hangot. Ezenkívül egy vonalkimenettel a terem illetve a helyszín audiorendszerére is rácsatlakoztatható a készülék. Amennyiben az audiobemeneti (mikrofonbemenet) porton keresztül mikrofont csatlakoztatnak a rendszerhez, az előadó is kihangosítható, a HDMI™ bemenet pedig lehetővé teszi a digitális források, például asztali számítógép, DVD-lejátszó, Blu-ray felvevő és más eszközök csatlakoztatásával elérhetővé váló felvételek jó minőségű kivetítését.

Az erőforrások jobb kihasználása


A hosszú élettartamú lámpának (amely gazdaságos módban akár 6000 órát üzemeltethető) és szűrőnek (amely körülbelül 5500 órát kibír) köszönhetően az LV-7297A a fenntarthatóság szempontjából is továbblépést jelent. Ezek nagy mértékben csökkentik a karbantartáshoz szükséges időt, és hatékonyabb erőforrás-felhasználást biztosítanak. A projektor fogyasztása 1 W alatt marad (készenléti állapotban), és működése igen csendes, a prezentációk kivetítése során mindössze 29 dBA zajt bocsát ki.

Távoli vezérlés és kezelés


A projektor az RJ-45 vezérlő portot és a vezetékes LAN portot használva a hálózaton keresztül vezérelhető és kezelhető. Ez lehetővé teszi a projektor távoli helyszínről történő be- vagy kikapcsolását és beállításainak megváltoztatását. A lámpahasználat és -állapot nyomon követése szintén távvezérléssel megvalósítható. A helyiségvezérlő rendszerekbe ideális módon integrálható és a vállalati LAN-hálózathoz könnyen csatlakoztatható projektor a PJLINK™ portot is támogatja.

Biztonságos prezentációk


A jelszavas védelem megakadályozza a jogosulatlan használatot, a vezérlőpult billentyűzár funkciója pedig megnyugtató megoldás arra, hogy az előadás ne akadjon meg a nem megfelelő gomb véletlen lenyomása miatt.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LV-7297A készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Soros parancsok

Töltse le az LV A és M sorozat távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]