Canon LV-7292S

LV-7292S

Az LV-7292S belépő szintű modell, amely kiváló értéket kínál az áráért cserébe. Ideális vállalati és mobil alkalmazások esetében, amelyeknél fontos az XGA felbontás, a 2200 lumenes fényerő és az alacsonyabb karbantartási költség.

Előnyök

  • Natív XGA-felbontás
  • 2200 lumen
  • 500:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus bemenet-beállítás
  • Képrögzítő funkció
  • Képmódok széles skálája
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát jellemzők: készenléti üzemmódban 1 W alatti fogyasztás
  • Alacsony zajszint: gazdaságos üzemmódban mindössze 29 dB (A)

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon LV-7292S készüléket

Élénk színű, határozott körvonalú képek


Natív XGA felbontásának (1024×768 pixel) és 2200 lumenes fényerejének köszönhetően ez a könnyen hordozható alapkategóriába tartozó projektor vállalati és oktatási környezetekben is kiválóan alkalmas tiszta képek kivetítésére.

Nagyszerű színek


Az 500:1 kontrasztarányú LV-7292S rögzíti a részleteket és élénk színű képeket vetít ki. Az 1,2-szeres Canon zoomobjektív szintén kiváló képminőséget biztosít szinte bármilyen környezetben.

Könnyű üzemeltetés


Az automatikus beállítás funkció segítségével még a kezdő felhasználó is könnyedén üzemkész állapotba hozhatja LV-7292S projektorát - hiszen az Automatikus beviteliadat-kereső funkció automatikusan azonosítja a bemeneti jeleket és módosítja a beállításokat.

Kivetítés optimalizálása


Az előre beállított képmódok segítenek az erős fényben, (zöld színű) táblán vagy színes falfelületen való vetítésben. A kontraszt, a színárnyalat és a fényerő manuálisan is beállítható, majd a beállítás elmenthető a négy előre megadható beállítási lehetőség egyikeként. A képméretarány szintén automatikusan módosul a kivetített képnek megfelelően. A képrögzítés funkció lehetővé teszi az induló képernyő testre szabását, például a logó, egy üdvözlő üzenet, fényképek, elérhetőségek vagy plusz információk megjelenítésével.

Környezetbarát és költséghatékony


Az LV-7292S hosszú élettartamú lámpával (amely gazdaságos módban akár 6000 órát üzemeltethető) és szűrővel (amely körülbelül 5500 órát kibír) rendelkezik. Használatával kevesebb karbantartásra van szükség és csökkennek a költségek Készenléti állapotban is alacsony (1 W alatti) a fogyasztása, és gazdaságos üzemmódban igen csendes, mindössze 29 dBA zajt bocsát ki.

Kikapcsolás és mozgatás


A közvetlen kikapcsolást lehetővé tevő funkcióval a tápellátás gomb, a távvezérlő vagy a kezelőpanel használata nélkül is azonnal könnyen kikapcsolhatja és elmozdíthatja a projektort.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon LV-7292S nyomtató ​funkcióiról.

Soros parancsok

Töltse le az LV S sorozat távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]