Canon LV-7292A

LV-7292A

Az LV-7292A projektor XGA felbontást, 2200 lumenes fényerőt, HDMI™ csatlakozási lehetőséget és nagy teljesítményű 10 W-os audiofunkciót kínál. Ideális vállalati és oktatási környezetekben, ahol a jó teljesítmény mellett fontos, hogy a készülék telepítése egyszerű, üzemeltetési költsége pedig alacsony legyen.

Előnyök

  • Natív XGA-felbontás
  • 2200 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,2-szeres Canon zoomobjektív
  • Automatikus beállítás
  • HDMI™-bemenet és RJ-45 hálózati csatlakozó
  • Beépített 10 W-os hangszóró
  • Hosszabb lámpaélettartam: akár 6000 óra
  • Környezetbarát jellemzők: készenléti módban 1 W alatti fogyasztás (kikapcsolt hálózattal)
  • Gazdaságos módban mindössze 29 dBA

Termékjellemzők

A(z) Canon LV-7292A Ismerd meg jobban a következőt

Nagy fényerejű, tiszta vetített kép


Natív XGA felbontásának (1024×768 pixel) és 2200 lumenes fényerejének köszönhetően az LV-7292A projektor tiszta, részletgazdag képet biztosít még erős megvilágítás mellett is. Ez a csúcskategóriás hordozható sorozatba tartozó projektor az osztályteremben, a tárgyalóban és a laboratóriumban egyaránt ideális megoldást kínál.

Nagy kontraszt


A változásokra automatikusan reagáló Auto Iris funkciónak köszönhetően fényviszonyoktól függetlenül jó minőségű, élénk képminőséget kapunk. A magas, 2000:1 kontrasztarány mély feketékkel és élénk színekkel örökíti meg a részleteket, az 1,2-szeres Canon zoomobjektív pedig biztosítja a kiváló képminőséget.

Működése egyszerű


Az LV-7292A automatikus funkciók széles skálájával rendelkezik, amelyek a felhasználó gyakorlottságától függetlenül egyszerűvé teszik a telepítést és az üzemeltetést. Az Automatikus beviteliadat-kereső funkció automatikusan azonosítja a bemeneti jeleket, az automatikus trapézkorrekció pedig korrigálja a projektor dőléséből adódó képtorzulást.

Nagy teljesítményű csatlakozók


A beépített belső 10 W-os hangszóró képes biztosítani a kivetítést kísérő hangot. Ezenkívül egy vonalkimenettel külső audiorendszerre is rácsatlakoztatható a készülék. Amennyiben az audiobemeneti (mikrofonbemenet) porton keresztül mikrofont csatlakoztatnak a rendszerhez, az előadó is kihangosítható. A HDMI™ bemeneti csatlakozóval asztali számítógép, DVD-lejátszó, Blu-ray felvevő és más eszközök is csatlakoztathatók a kiváló minőségű digitális kivetítés érdekében.

Hosszú élettartamú erőforrások


A hosszú élettartamú lámpa (amely gazdaságos módban akár 6000 órát üzemeltethető) és szűrő (amely körülbelül 5500 órát kibír) az LV-7292A projektort rendkívül jó megoldássá teszik. Kevesebb karbantartásra van szükség, és csökkennek a költségek. Az 1 W alatti fogyasztásnak köszönhetően (készenléti állapotban) a projektor gazdaságos üzemmódban igen csendes, mindössze 29 dBA zajt bocsát ki.

Egyszerű vezérlés és kezelés


A projektor egyszerűen vezérelhető és kezelhető a hálózaton keresztül. Az RJ-45 vezérlő portot és a vezetékes LAN terminált használva a projektor távoli helyszínről is be- vagy kikapcsolható, beállításai megváltoztathatók és a lámpahasználat és -állapot is nyomon követhető. A helyiségvezérlő rendszerekbe ideális módon integrálható és a vállalati LAN-hálózathoz könnyen csatlakoztatható projektor a PJLINK™ portot is támogatja.

Biztonságos teljesítmény


Amennyiben a jelszavas védelem be van állítva, a projektort kizárólag arra jogosult felhasználók kapcsolhatják be, illetve üzemeltethetik, a vezérlőpult billentyűzár funkciója pedig abban segít, hogy prezentáció közben nehogy véletlenül rossz gombot nyomjon le.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LV-7292A készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll