Canon i-SENSYS MF515x

i-SENSYS MF515x

Az A4-es méretű MF515x fekete-fehér többfunkciós nyomtató kifejezetten a vállalati munkacsoportok számára készült, melyeknek gyors, professzionális minőségű kimenetre van szükségük egy rugalmas munkavégzéshez tervezett, funkciók teljes körével rendelkező eszköz formájában.

Előnyök

  • Csúcsminőségű nyomtatás lenyűgözően gyors, akár 40 oldal/perces sebességgel
  • A színes érintőképernyőt bármely szintű felhasználó egyszerűen használhatja
  • Támogatja a biztonsági PIN-kód használatát
  • Nyomtatás okostelefonokról és táblagépekről az AirPrint, Mopria és a Canon PRINT Business alkalmazás támogatásával
  • Az automatikus kétoldalas nyomtatás csökkenti a képződő szemét mennyiségét, és ezáltal a fogyóeszközök költségeit
  • A gyors elsőnyomat funkció a várakozási idő lerövidítésével támogatja a munkacsoport termelékenységének javítását
  • A felhőn keresztül könnyedén kezelheti dokumentumait távolról
  • Eszköz- és kimenetkezelési funkciók
  • A minden-az-egyben kazettáknak köszönhetően egyszerűen karbantartható

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS MF515x

Maximális termelékenység az irodában


A termelékenységüket nagy mértékben növelni kívánó munkacsoportok számára az MF515x A4-es formátumú, fekete-fehér többfunkciós nyomtató a legjobb választás. A nagy, többfunkciós irodai nyomtatók hatékony funkcióival és képességeivel rendelkező, mégis kompakt kivitelű eszköz, amely kis helyen is könnyedén elfér. A gyors munkatempójú csapatok értékelni fogják a lenyűgöző, akár 40 oldal/perc sebességű, csúcsminőségű nyomtatási és másolási képességeit. A színes érintőképernyő egyszerű kezelést tesz lehetővé bármilyen szintű felhasználó számára; a 600 lapos papírkapacitás és a gyors elsőnyomat funkció hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé a csapata számára. A bizalmas jellegű dokumentumok számára a biztonságos nyomtatás funkció PIN-kódos védelme kínál megoldást, amikor számítógépről vagy mobileszközről nyomtat.

Rugalmas munkavégzés


Az MF515x Apple AirPrint (iOS) és Mopria (Android) támogatásának köszönhetően munkacsoportja számos mobil készülékről nyomtathat. A Canon PRINT Business alkalmazással pedig további speciális funkciók széles köréhez férhetnek hozzá, és másodpercek alatt csatlakoztathatják az eszközt a Google Cloud Print fiókhoz.

Továbbfejlesztett dokumentummegosztás


Az elfoglalt csapatok számára hasznos rugalmasságot biztosít az MF515x MF Scan Utility szoftvere (számítógéphez/laptophoz) és a Canon PRINT Business alkalmazás (mobileszközökhöz), amely zökkenőmentes integrációt tesz lehetővé a felhővel. A csapatok a dokumentumokat bármikor, bárhonnan rögzíthetik, digitalizálhatják és megoszthatják a kedvenc felhőalapú tárhelyszolgáltatásuk (például Google Drive és DropBox) használatával.

Intelligens hálózati képességek


A rugalmas hálózati képességek sokaságának köszönhetően az MF515x tökéletesen illeszkedik meglévő hálózatához. A PCL5e/6 és Adobe PostScript nyomtatónyelvek teljes támogatása mellett a Wi-Fi és Ethernet-hálózaton keresztüli csatlakoztatási lehetőséggel problémamentesen integrálható a többfunkciós nyomtatók flottájába. A menedzselt nyomtatási szolgáltatási csoportok tapasztalni fogják, hogy a távoli szolgáltatások és a Canon uniFLOW kimenetkezelési rendszer problémamentes kezelést tesznek lehetővé.

Elérhető árú, költségtakarékos fenntartás


Amikor az egyenletes minőség és olvashatóság érdekében többfunkciós nyomtatójára kell hagyatkoznia, az MF515x nem hagyja cserben. A Canon minden-az-egyben kazetta kivitele lehetővé teszi az összes fontos alkatrész cseréjét. Az Alvó és Készenléti üzemmódban mutatott alacsony energiafogyasztása, az automatikus kétoldalas nyomtatás, valamint az energiatakarékos Automatikus kikapcsolás funkciója miatt minimális az energiafogyasztása és a felhasznált fogyóeszközök költsége.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS MF515x funkcióiról és képességeiről.

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Duplex Automatic Document Feeder

Automatikus kétoldalas dokumentumadagoló

Super G3 FAX

Super G3 FAX

Colour Touch Panel

Színes érintőpanel

PCL Printing

PCL-nyomtatás

PostScript Printing

PostScript nyomtatás

Scan to USB key

Beolvasás USB-memóriára

Scanning shortcut key

Gyorsbillentyű dokumentumolvasáshoz

Scan to email & folder

Beolvasás e-mailbe és mappába

Secure print

Biztonságos nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan

A termékekről készült képek csak illusztrációk. Egyes funkciók választhatók. A részletekért olvassa el a termékleírást, vagy forduljon Canon értékesítőjéhez.