Az első nyomat gyors elkészítése

A hagyományos lézernyomtatóknak bemelegedési időre van szükségük nyomtatás előtt. A nyomtatási feladatok 75%-a háromoldalas vagy annál rövidebb. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos nyomtatók esetében minden egyes alkalommal várnia kell a bemelegedés alatt.

Egy idő után többet fog várni, mint dolgozni.

A Canon lézeres nyomtatóknak és multifunkciós készülékeknek nincs szükségük bemelegedésre, még alvó üzemmódból való visszatéréskor sem. Ez gyorsabb feladatmegoldási időt és kevesebb várakozást jelent.

A Canon készülékek az első nyomat gyors elkészítésének páratlan képességét három úttörő technológiának köszönhetik. A Canon rögzítési technológiája biztosítja, hogy a nyomtató azonnal nyomtatni kezd, amint szüksége van rá. A Canon nagy teljesítményű vezérlési technológiái, azaz a CAPT (Canon Advanced Printing Technology, Canon fejlett nyomtatási technológia), a Hi-SCoA (High Smart Compression Architecture, Intelligens tömörítési architektúra) és az UFRII (Ultra Fast Rendering, Ultragyors renderelés) technológiákat gyors nyomtatási adatfeldolgozást nyújtanak. A gazdaságos tonereink támogatják a rögzítési folyamatot a legjobb minőségű nyomatok biztosítása érdekében.

Az első nyomat gyors elkészítéséből származó előnyök gyakran gyakran fontosabb, mint a nagy lap/perc arány.


spacer
					image
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése