Precíziós nyomtatási technológiák

Ami a nyomtatási folyamatot illeti, az intelligens i-SENSYS nyomtatási technológiák jelentős szerepet játszanak a színminőség és a készülék teljesítménye szempontjából.

A függőleges soros nyomtatómű fekete-fehér és színes módban is rendkívüli sebességet biztosít. A készülék innovatív külseje ugyanakkor rendkívül kompakt egységet takar, és kivételesen gyors első nyomat előállítást tesz lehetővé. A minőségi nyomatok előállítási sebességének további fokozása érdekében a Canon iker lézernyalábot alkalmaz a nyomtatási kép fotoszenzitív dobra történő felvitelekor.

Az automatikus képfinomítás (AIR) technológia automatikusan elsimítja a szöveg és a grafikus elemek éles széleit a magas nyomtatási felbontásnak megfelelően. A színes On-Demand fixing technológia jóvoltából a készülék azonnal bemelegszik, és teszi mindezt a hagyományos görgős rögzítési módszerhez képest 75%-kal alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Az egységesen gömbölyű S-Toner nagy részletességű képet hoz létre, és segíti a pontos felhordási teljesítményt, melynek eredménye a hihetetlenül magas színes képminőség. A minden-az-egyben kazettarendszer áttekinthető, karbantartást nem igénylő működést biztosít, és mindenekelőtt folyamatosan jó minőségű színes nyomatokat produkál a készülék teljes élettartama során.

Kompatibilis modellek:

spacer
					image
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Intelligens színkezelés
Kivételes beolvasási technológiák
Intelligens képalkotó technológiák
Precíziós nyomtatási technológiák
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése