Ossza meg erőforrásait, és tapasztalja meg a termelékenység növekedését

Ossza meg az információkat könnyedén, és tapasztalja meg a termelékenység növekedését. Egyes típusoknál fejlett SEND funkció segíti elő a dokumentumok gyors és egyszerű beolvasását közvetlen továbbítás (e-mailben, hálózati fájlkiszolgálóra, FTP-kiszolgálóra vagy USB-kulcsra) céljából. A dokumentumok minőségi beolvasása után a kompakt PDF-formátum gyors és hatékony megosztást tesz lehetővé.

A beépített Ethernet interfész közvetlen csatlakoztatást tesz lehetővé a meglévő hálózathoz. Ezután a munkacsoport tagjai hálózatba kapcsolt számítógépükről teljes mértékben kihasználhatják a profi minőségű lézeres nyomtatást. Számos típusnál a hálózati beolvasási lehetőség mellett számítógépes faxolásra is van lehetőség, így a faxküldés közvetlenül történik.
 
Minden hálózatba kapcsolt multifunkciós készüléken megtalálható a beépített távoli felhasználói felület (RUI). Ezáltal minden csatlakoztatott gépről könnyedén elérhetők és kezelhetők a nyomtató funkciói. A felhasználók a web böngészőből megtekinthetik a készülék állapotát, és nyomon követhetik a nyomtatási feladatokat. A rendszergazdák ugyanakkor távolról is beállíthatják, nyomon követhetik és kezelhetik a készülék működését. A teljes körű felügyelet minimálisra csökkenti az adminisztrációs költségeket.


spacer
					image
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése