Intelligens képalkotó technológiák

Az eredeti anyag tökéletes visszaadáshoz elengedhetetlen az eredeti példány rendkívül pontos értelmezése. Az intelligens i-SENSYS képalkotó technológiák garantálják az ehhez szükséges precíziót, páratlan színvisszaadás mellett.

A Dual Direct Mapping technológiája közös színteret biztosít a bemenő és kimenő képinformációkhoz, biztosítva a másolatok optimális színhűségét. A Pure Black technológia automatikusan felismeri a színes dokumentumokon is a fekete szöveget, és ahhoz kizárólag fekete tonert használ. Ez különlegesen fontos ahhoz, hogy biztosított legyen a fekete szöveg éles és tiszta betűképe és kontrasztosan jelenjen meg a színes másolatokon.

Az Auto Gradation Adjustment System automatikusan állítja be a gradációt, denzitást és a színeket a tonerdenzitás optimalizálásával a páratartalom és a környezeti hőmérséklet változásainak megfelelően, hogy folyamatosan egységes színminőséget biztosítson.

Tapasztalja meg, hogy az intelligens i-SENSYS képalkotó technológiák hogyan biztosítanak tiszta előnyt a kivételes minőségű színes lézernyomatokkal és –másolatokkal, melyek magasan kiemelkednek az átlagból.

Kompatibilis modellek:

spacer
					image
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Intelligens színkezelés
Kivételes beolvasási technológiák
Intelligens képalkotó technológiák
Precíziós nyomtatási technológiák
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése