Energiahatékony üzem

A központi szerepet játszó On-Demand fixing és az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével jelentősen lefaraghatja a működési költségeket.

Az On-Demand fixing technológia jóvoltából a készülék azonnal bemelegszik, amellett a hagyományos görgős rögzítési módszerhez képest 75%-kal alacsonyabb az energiafogyasztás. A kisebb energiafelhasználás csökkenti a költségeket és a környezeti terhelést, így hozzájárulhat a környezeti értékek megőrzéséhez.

Ennek a technológiának köszönhetően minden termék megkapta az Energy Star tanúsítványt. Az Energy Star besorolás része a TEC (jellemző átlagos energiafogyasztás) érték. A TEC számérték azt jelzi, hogy a lézernyomtató egy hét alatt jellemzően mennyi energiát fogyaszt. Minél kisebb a TEC-érték, annál energia- és költségtakarékosabb a készülék. A Canon lézerkészülékek jellemzően kis TEC-értékkel működnek, ezért győztesen kerülnek ki az azonos kategóriájú termékekkel történő összehasonlításból.

Számos típus alaptartozéka a beépített kétoldalas nyomtatás és másolás. Ez csökkenti a papírköltségeket, és elősegíti a profi kivitelű dokumentumok készítését, csökkentett papírfelhasználás mellett. A papírtakarékosság közvetlenül védi a természeti értékeket is. A kétoldalas nyomtatás a papír előállításhoz szükséges energiát is csökkenti*.

* forrás: www.eu-energystar.org/en/en_032c.shtml

spacer
					image
Innováció
Gyors első nyomat tulajdonság
On-Demand Fixing technológia
Intelligens színkezelés
Gazdaságos működés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Kazetták újrafelhasználása
Energiahatékonyság – költségkímélés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Energiahatékonyság – költségkímélés
Termelékenység
Kétoldalas nyomtatás és másolás
Hálózati megoldások
Gyors első nyomat tulajdonság
Kazetta
A megfelelő kazetta kiválasztása
Hasznos információk
Szerviz
Tulajdonos bejelentkezése