Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

A fejlett fax- és másolási funkciókkal rendelkező, nagy teherbírású lézeres faxkészülék ideális a nagy, munkával leterhelt irodákban történő használatra. A nagy papírkapacitás, a kétoldalas nyomtatás és az opcionális hálózati csatlakoztathatóság garantálja a maximális produktivitást.

Előnyök

  • Super G3 fax
  • 512 oldalas* normál memória
  • Max. 1100 lapos papírkapacitás az opcionális kazettával
  • Biztonság: Felhasználó- és részlegazonosító-kezelés
  • 22 példány/perces másolás
  • 50 lapos kétoldalas ADF (37 kép/perc/A4)
  • Kiemelkedő minőségű képátvitel
  • Minden-az-egyben tonerkazetta
  • Opcionális nyomtatás és hálózati csatlakozás**

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS FAX-L3000

Gyors és megbízható faxolás


A FAX-L3000 strapabíró felépítése teszi lehetővé a nagy mennyiségű, gyors és megbízható faxolást nagyvállalati környezetben. A Super G3 faxmodem oldalanként 3 másodperc* sebességgel végzi a dokumentumátvitelt, így csökkenthetők a telefonköltségek és a munkatársak kevesebb időt töltenek a készülék mellett. Időmegtakarítás céljából egyszerre több fax fogadása is lehetséges a vonal túlterhelése nélkül.

Kényelmes másolás


A gondosan megtervezett fax egy nagy sebességű és jó minőségű lézermásolóhoz képest kétszeres teljesítményt nyújt: 22 másolat/perces sebesség és gyors első másolat készítési idő, kevesebb mint 13 másodperc alatti.

Automatikus kétoldalas másolás és dokumentumadagolás


Az automatikus kétoldalas faxolás, másolás és nyomtatás** növeli a teljesítményt, és csökkenti a papírköltségeket. Az 50 lapos kétoldalas automatikus dokumentumadagoló meggyorsítja a dokumentumkiadást. A kétoldalas dokumentumok gyors, (A4 méret esetén) percenként 37 képes beolvasása időt és energiát takarít meg.

Nagy papírkapacitás


A normál papíradagolást egy 500 lapos kazetta és 100 lapos többcélú tálca biztosítja. Az opcionális, 500 lapos kazettával ez a mennyiség összesen 1100 lapra növelhető, mely a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő.

Biztonság és költségfigyelés


A részleg- és felhasználói azonosító kizárólag a jogosult személyekre korlátozza a készülék használatát, így a költségek pontosan követhetők. Minden részleg és felhasználó önálló azonosítót illetve jelszót kaphat, ezzel megteremthető a teljes körű biztonság.

Kockázatmentes faxolás


Ha váratlanul kifogyna a papír vagy a festék, az 512 lapos normál* (maximum 1500 lapos**) memória minden bejövő dokumentumot tárol, amíg a készülék ki nem nyomtatja azokat. Áramkimaradás esetén a memória biztonsági mentés funkciója akár három órán át menti a faxokat és egyéb adatokat.

Gyorstárcsázás


A tárcsázás gyors és egyszerű: 80 egygombos gyorstárcsázás és 200 kódolt gyorstárcsázás tárolható a gyakran használt telefonszámokhoz.

Kiemelkedő minőség


Részletgazdag dokumentumok, például szövegbe ágyazott ábrák vagy fényképek átküldésekor a kiemelkedő minőségű képalkotás UHQ-technológia biztosítja a maradéktalan átvitelt. 256 szürkeárnyalatos féltónusvisszaadás a kivételes színmélység és -tisztaság jegyében.

Egyszerű, Minden-az-egyben tonerkazetta


Cserélje ki az összes lényeges összetevőt tartalmazó Minden-az-egyben tonert, és a faxkészülék jobb lesz, mint új korában. Szennyeződés és problémák nélkül biztosítja a folyamatos, minőségi működést.

Opcionális hálózati nyomtatás


Az opcionális nyomtatókészlet minden, a hálózatra csatlakozó felhasználó számára produktív hálózati nyomtatást és számítógépes faxolást tesz lehetővé. A távoli felhasználói felületről könnyedén nyomon követhető a készülék állapota.

* az ITU-T 1 szabvány alapján
** opcionális nyomtatókészlettel

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS FAX-L3000 funkcióiról és képességeiről.

Copy

Másolás

Super G3 FAX

Super G3 FAX

USB connection

USB-csatlakozó

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

Duplex Automatic Document Feeder

Automatikus kétoldalas dokumentumadagoló

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Miért érdemes eredeti Canon lézernyomtatóhoz való kazettát választani?

További információk