Canon DP-V3010

DP-V3010

Kiváló képminőséget és nagyszerű működést biztosító 30” méretű, 4K felbontású professzionális referencia- képernyő 4K munkafolyamathoz. Ideális megoldás fényeléshez, szerkesztéshez vagy helyszíni használathoz.

Előnyök

  • 30” méretű, 4K felbontású professzionális referencia képernyő digitális mozi és videó készítéshez.
  • Valósághű színvisszaadás a Canon processzornak és a támogatott sugárzási szabványok széles körének (pl. DCI-P3) köszönhetően.
  • A különösen nagy felbontású IPS LCD kijelző (4096×2560) 4K natív felbontást jelenít meg akár 60P-ig.
  • 2000:1 kontrasztarányt támogat.
  • Kiváló minőségű 2K/Full HD megjelenítés különböző léptékmódosítási üzemmódokon keresztül
  • 178°-os nagy látószög
  • Canon Log gamma támogatás speciális képmóddal
  • Egyenletes minőség a munkafolyamat elejétől a végéig: 1D/3D referenciatáblázatokkal és az ASC CDL által támogatva
  • Könnyű kezelés, intuitív vezérlőtárcsa
  • Egyedi, robosztus kialakítás a kijelző hosszan tartó stabilitása érdekében; könnyen asztalra vagy falra szerelhető.

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon DP-V3010 készüléket

30” méretű, 4K felbontású professzionális referencia-képernyő


Ez a professzionális referencia-képernyő helytakarékos és költséghatékony kiegészítőként vagy alternatívaként illeszkedik a DCI kompatibilis digitális filmvetítőkhöz. Megbízható, robosztus és helytakarékos kialakításának köszönhetően asztalra vagy falra helyezéshez ideális.

Valósághű színvisszaadás


Az IPS LCD kijelző, a nagy tisztaságú RGB LED háttérfény rendszer és a Canon processzor kombinációja minden alkalommal pontos, egységes és stabil színvisszaadással nyűgözi le a nézőket – a kijelzők között szinte nem is látható különbség. Számos sugárzási szabvány színskálája támogatott, beleértve a DCI-P3, az ITU-R BT.709, az EBU, az SMPTE-C és az Adobe RGB¹ szabványt. A rendkívül pontos színhűség a háttérfény rendszer érzékelőinek köszönhető, amelyek időről-időre érzékelik és kijavítják a színekben és a fényerőben végbemenő változásokat.

Nagy felbontású LCD kijelző


A 4096×2560 felbontásnak köszönhetően az IPS LCD kijelző léptékmódosítás nélkül képes natív DCI 4K felbontású videók lejátszására. Számos beviteli formátum támogatott 23,98P és 60P között.

2000:1 kontrasztarány


A nagy kontrasztú IPS LCD kijelző és a Canon képfeldolgozási technológia ötvözésével az SMPTE² által javasolt 2000:1 kontrasztarány érhető el. Az árnyalatok pontos visszaadása biztosítja a sötét képek (pl. árnyékos területek vagy éjszakai jelenetek) színhű megjelenítését.

2K/Full HD


2K vagy Full HD megjelenítéshez a felhasználók három léptékmódosító eljárás közül választhatnak, beleértve a Canon eredeti Shape Trace üzemmódját, amely csökkenti az átlós vonalak elmosódott megjelenését.

178°-os nagy látószög


Az DP-V3010 számos látószöget támogat, mivel az IPS LCD kijelzőn keresztül a színt és a kontrasztot csak minimálisan változtatja meg. Ez különösen akkor hasznos, amikor egyszerre több felhasználó is ellenőrzi a képminőséget.

Canon Log támogatás


A speciális Canon Log képmód lehetővé teszi a Cinema EOS kamerákkal készített Canon Log gamma képek megjelenítését a képernyőn.

A munkafolyamat elejétől a végéig


Az DP-V3010 az egész munkafolyamat során segíti a színminőség megtartását. Az ASC CDL³ metaadat formátum támogatott. A színbeállítás paramétereit USB-memóriaeszközön keresztül lehet beállítani és importálni/exportálni. A számos referenciatáblázat támogatása pontos színegyeztetést tesz lehetővé a készüléken és a színárnyaláshoz használt szoftverben egyaránt.

Könnyű üzemeltetés


Az DP-V3010 intuitíven kezelhető a diszkrét kialakítású grafikus felhasználói felület, valamint a távirányítón kényelmesen elhelyezett gombok és tárcsák segítségével. A külső gyártótól származó érzékelő lehetővé teszi a számítógép nélküli kalibrációt.

1. Nem tartalmaz minden RGB kromatikus pontot.
2. SMPTE RP 431-2:2011.
3. American Society of Cinematographers Color Decision List (az Amerikai Filmoperatőrök Társaságának színosztályozási listája).

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon DP-V3010 nyomtató ​funkcióiról.

DP-V3010 Értékelések