Canon XC10

Kreativitás kompakt kivitelben: egyedi megoldás 4K felvételekhez és állóképekhez

A kreatív és sokoldalú XC10 káprázatos 4K/Full HD 4:2:2 videókat és kiváló minőségű, 12 megapixeles fényképeket rögzít egyetlen kompakt, kis tömegű és könnyen használható videokamerában, mely 10-szeres zoomobjektívvel, optikai képstabilizátorral és wifis távvezérléssel rendelkezik.

0%

  Lenyűgöző 4K és FullHD videók rögzítése

  Lenyűgöző 4K és FullHD videók rögzítése

  capture and see

  Készíts kiemelkedően nagy felbontású, alacsony zajszintű képeket

  Az XC10 1”-es nagyméretű CMOS-érzékelője nagy felbontású és érzékenységű, alacsony zajszintű képekre van optimalizálva videofelvételek és fényképek rögzítése során is. A csodálatosan kis mélységélesség növeli kreatív kifejezésmódod lehetőségeit.

  Teljes körű vezérlés

  capture and see

  Rögzíts 4K felvételt 305 Mb/s/4:2:2 sebességgel

  A rendkívül sokoldalú XF-AVC H.264 kodekkel kiváló minőségű kreatív felvételkészítési lehetőségek kiterjedt választékát élvezheted. Rögzíts káprázatos 4K felvételeket akár 305 Mb/s/4:2:2/8 bit sebességgel a meglévő 4K munkafolyamatokba való egyszerű integráció érdekében, vagy készíts hosszú Full HD videofilmeket 50 Mb/s/4:2:2/8 bit sebességgel.

  Továbbfejlesztett Full HD képfeldolgozás

  A túlmintavételezéses HD-feldolgozás egy korszerű debayer algoritmus a képfeldolgozáshoz, mely hatékonyan használja ki a 4K képrögzítésben lévő kimeríthetetlen lehetőségeket a Full HD felvételkészítés során. A videokamera 4K képet rögzít, az RGB csatornák három különálló 8 megapixeles 4K jellé különülnek el, majd a 4K RGB jelek ezt követően egyesülnek, és belül Full HD (1920×1080) jellé egyszerűsödnek le. Ez javítja az észlelt felbontást, és számottevően tisztább Full HD képek rögzítését teszi lehetővé.

  image_processing

  12 lépéses dinamikatartomány Canon Log Gamma funkcióval

  Az utómunkálatok maximális szabadsága érdekében a beépített Canon Log Gamma a tónusok maximális tartományát rögzíti akár 12 lépéses dinamikatartományt nyújtva. A dinamikatartomány akár 12 lépéssel való növelésével rögzíthetők a rendkívül világos és sötét részek is, és ki lehet terjeszteni a színárnyalatok beállításának hatókörét.

  hdr hdr

  FÉNYELÉS

  Mozgó témák pontosabb rögzítése

  A Canon Dual DIGIC DV5 processzor használatának köszönhetően az XC10 jelentősen nagyobb feldolgozási képességgel rendelkezik, mint az előző processzor, így nagy adatsebességű 4K videofilmeket lehet vele rögzíteni, Canon Log Gamma támogatással és sok egyéb fontos kamera-funkcióval együtt.

  digic

  Sokoldalúság és rugalmasság a maximális kreativitás érdekében

  4k

  Nagy felbontású fényképek és 4K videofelvételek

  Készíts könnyedén csodálatos, nagy felbontású, 12 megapixeles fényképeket, válaszd ki a sok különféle „megjelenési” beállítás és szabályozási funkció egyikét, és döntsd el, hogyan jelenjenek meg és rögzüljenek a képeid. A 4K videó legjobb képkockáit ki tudod nyerni és el tudod menteni, így 8,29 megapixeles fényképeket kapsz.

  Használj ki minden látószöget: változatos felszerelési és felvételkészítési lehetőségek

  Kompakt kialakításának köszönhetően az XC10 könnyen felszerelhető kis, magas és távoli helyekre is. Mindössze 930 g-os tömegével (csak a váz), a fényképezőgép ideális a drónokra való felszereléshez, és kiváló minőségű 4K légifelvételek készítéséhez, könnyű válltámasszal is használható.

  angles

  Beépített, 10-szeres nagyítású IS-objektívek az optimális 4K felvételekhez

  Az XC10 beépített, 10-szeres nagyítású, 27,3–273 mm f/2,8–5,6 optikai zoomobjektívvel (35 mm-es egyenértékű és állókép üzemmódban 25–250 mm) rendelkezik, amely 4K felvételekhez van optimalizálva. Az objektívnek különálló manuális vezérlőgyűrűi vannak a fókusz és a zoom kiválasztásához, emellett kombinált optikai és elektronikus képstabilizáló rendszerrel rendelkezik az egyenletes, stabil képekhez kézből vagy mozgás során történő felvételkészítés során (az elektronikus képstabilizálás nem érhető el minden felvételi módban).

  lens

  lens

  light

  Kivételes teljesítmény bármilyen fényviszony mellett

  Rögzíts alacsony zajszintű képeket mindenféle kihívást jelentő helyzetben az akár 20 000-es ISO értéknek köszönhetően, amely fokozott érzékenységet és kiváló teljesítményt nyújt gyenge megvilágítás mellett is. Erős fény esetén, vagy ha nagy rekesznyílásra van szükség, a beépített semleges szűrő tovább javítja az expozícióvezérlést.

  Gyorsított és lassított felvételi üzemmódok

  Növeld a kreatív lehetőségeid számát a kiváló minőségű, akár 1/4 sebességre lassított felvétellel (HD videofilmek), vagy rögzíts akár 1200-szor gyorsabb mozgásokat (4K videókig).

  workflow

  Könnyű használatot és gyors munkafolyamatot biztosító megoldások

  4K és Full HD videók, valamint 12 megapixeles állóképek rögzítése belülről

  A legalább 130 Mb/s* állandó sebességet garantáló VPG130 szabványt használó CFast 2.0™ memóriakártya segítségével lenyűgözően magas bitsűrűségű, 4K felbontású felvételeket készíthet. Egy különálló SD-kártyára Full HD felbontású videók és 12 megapixeles állóképek készíthetők. Használd ki a 4K képrögzítésben lévő kimeríthetetlen lehetőségeket a Full HD felvételkészítés során a jobb minőségű és számottevően tisztább eredményekkel, melyek a túlmintavételezéses HD-feldolgozásnak köszönhetőek.

  • A Canon hivatalos licenc alapján használja a CFast 2.0™ védjegyet, amelyet különböző joghatóságoknál is bejegyezhettek.
  *Készülékszoftver frissítésére lehet szükség. Továbbiak…

  workflow

  Kompakt, ergonomikus kialakítás a kényelmes felvételkészítéshez

  Az ergonomikus kialakítású, kompakt és kis súlyú XC10 forgó markolattal és nagy, változtatható képszögű LCD-panellel rendelkezik, hogy számtalan szögből, könnyedén tudj felvételeket készíteni. A kiváló minőségű, kapacitív érintőképernyő egyszerű hozzáférést és vezérlést biztosít a felvételi módokhoz és menükhöz. A szemmagasságban történő vagy erős fény melletti kényelmesebb felvételkészítés érdekében nagyítós keresővel van ellátva.

  workflow

  workflow

  Új XF-AVC formátum a könnyebb integráció érdekében

  Az új fejlesztésű, rendkívül sokoldalú Canon XF-AVC 4K felbontásra képes fájlformátum a hatékony H.264 kodeket használja, és könnyedén integrálható a meglévő munkafolyamatokba, tovább javítva az utómunkálatok hatékonyságát.

  workflow

  Távoli Wi-Fi vezérlés

  Az XC10 beépített Wi-Fi-kapcsolatának köszönhetően távolról, egy webböngészőn, okostelefonon vagy táblagépen keresztül tudod vezérelni a fényképezőgépet – ideális drónról vagy kedvezőtlen helyről történő felvételkészítéshez.

  05

  Műszaki adatok

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  • A Canon hivatalos licenc alapján használja a CFast 2.0™ védjegyet, amelyet különböző joghatóságoknál is bejegyezhettek.
  A doboz tartalma

  Ajánlatok neked