Canon EOS C500 PL

EOS C500 PL

A nagy teljesítményű és kompakt EOS C500 PL 4K videorögzítéssel, RAW adatkimenettel és Canon Log Gamma funkcióval rendelkezik a kiváló minőségű, széles dinamikatartományú videofelvételek készítéséhez. A PL-bajonett kompatibilis a szabványos objektívekkel.

Előnyök

  • 8,85 megapixeles Super 35 mm CMOS-érzékelő
  • 4K RAW
  • Szabványos PL-bajonettzár
  • Kompakt, moduláris, könnyű
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyákra
  • Nagy érzékenység, alacsony zajszint
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p videokészítés
  • Távoli Wi-Fi vezérlés
  • Munkafolyamatba integrálható

Termékjellemzők

A(z) Canon EOS C500 PL részletesebb megtekintése

8,85 megapixeles Super 35 mm CMOS-érzékelő


A Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,85 megapixeles Super 35 mm CMOS-érzékelővel káprázatosan nagy felbontású képeket készíthetsz nagy érzékenységgel és alacsony zajszinttel, emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, valamint bámulatosan kicsi mélységélesség érhető el.

10 bites 4K RAW kimenet


A C500 10 bites 4K RAW, 2K RGB (4:4:4, 10/12 bites) vagy Full HD RGB adatkimeneti lehetőségeket kínál a más gyártók megfelelő külső eszközeire történő, akár 60P képfrekvenciájú átvitelhez. Két további SDI kimenetén keresztül külső monitorhoz csatlakoztatható. Egyidejűleg rögzíthetők Full HD MXF-fájlok CF-kártyákra az asztali videoszerkesztés során történő felhasználáshoz.

Szabványos PL-bajonettzár


A szabványos PL-bajonettzár kompatibilis a filmes, televíziós és videoprodukciók során használt professzionális cserélhető objektívekkel, valamint a Canon saját 4K Cinema objektívjeivel. 3 beépített, elektronikus ND-szűrő teszi rugalmasabbá a felvételkészítést.

Kompakt, moduláris, könnyű


A különösen kompakt kialakítás révén az alapvető felvételkészítésre alkalmas összeállítás mindössze 1930 g (objektív nélkül). A levehető, több látószögű LCD-panel tökéletes kezelhetőséget biztosít, a robusztus és cseppálló váz magnéziumötvözetből készült részei pedig garantálják, hogy a kamera különösen strapabíró és elnyűhetetlen maradjon.

50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyákra


Broadcast felhazsnálásra kész MPEG-2 MXF-fájlokat rögzíthetsz 50 Mb/s sebességgel két CF-memóriakártyára (4:2:2) - memóriaváltásos és egyidejű rögzítési lehetőség közül választhatsz. Szabványos kimenetek, például HD-SDI, valamint időkód-, Genlock- és Synch-csatlakozók a többkamerás felvételekhez.

Nagy érzékenység, alacsony zajszint


Akár ISO 20 000 érzékenység mellett is képes alacsony zajszintű képek rögzítésére, így szinte bármilyen felvételi körülmények között használható.

Canon Log


A Canon Log funkció semleges képminőséget biztosít nagy dinamikatartományban - 12 lépésben állítható expozíciós szinttel és ISO 850 alapbeállítással -, ami maximális könnyedséget jelent az utómunkálatok során.

24,00p videokészítés


PAL, NTSC és 24,00p szabványos üzemmódok A mind 4K, mint 2K felbontás mellett elérhető akár 120p képfrekvencia nagy sebességű (lassítható) videorögzítést tesz lehetővé nagy felbontásban.

Távoli Wi-Fi vezérlés


A külön kapható Wi-Fi adapter (WFT-E6) segítségével notebookról, táblagépről vagy okostelefonról is elérhető, egyszerű, böngészőalapú felületen is elindítható, megállítható és megtekinthető a felvétel, valamint megadhatók a kamera beállításai - többek között az ISO-érzékenység, a fehéregyensúly és az ND-szűrők.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS C500 PL készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

EOS C500 PL Értékelések

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

Látogass el a Canon Professional Network honlapjára!

CPN.jpeg

Fontos frissítés