Canon EOS-1D C

EOS-1D C

A nagy teljesítményű DSLR vázba zárt EOS-1D C, ez a forradalmi multimédiás fényképezőgép, amely egyaránt remekel az állóképek és a videofelvételek készítésében, 4k videókat és olyan speciális videofunkciókat kínál, mint, például a Canon Log Gamma.

Előnyök

  • 4k videók
  • 1080 p 50/60 kép/mp sebességgel; Canon Log Gamma
  • Tömörítés nélküli HDMI-kimenet Full HD, 8 bites 4.2.2 formátumban
  • 18,1 megapixeles, teljes képmezős CMOS
  • Max. 12 kép/mp-es és 14 kép/mp-es állóképrögzítés
  • 61 pontos AF-rendszer
  • 100-25600 ISO-tartomány
  • Kettős DIGIC 5+ processzorok
  • 8,1 cm-es (3,2") Clear View II LCD
  • EF és EF Cine objektívekkel kompatibilis

Termékjellemzők

A(z) Canon EOS-1D C részletesebb megtekintése

4k videók


A videók 4096×2160 (4k) digitális videoszabvánnyal rögzíthetők CF-kártyára 24 kép/mp-es (23,976 kép/mp) vagy 25 kép/mp-es sebességgel M-JPEG (8 bites 4.2.2) formátumban, amely akár a filmipar számára is megfelelő, kiváló képminőségű videorögzítést tesz lehetővé.

Speciális videofunkciók


A speciális videofunkciók között megtalálható a Full HD (1080 p) rögzítés különböző, akár 50 vagy 60 kép/mp-es képfrekvenciával - amely gyors jelenetekhez vagy lassításhoz ideális -, továbbá az egyedi expozíció- és hangszabályozás, a tömörítési és a Super 35 mm kivágás opció. A beépített Canon Log Gamma funkcióval semleges képminőségű képek készíthetők nagy (800%-os) dinamikatartományban, ami maximális könnyedséget jelent az utómunkálatok során. A tömörítés nélküli HDMI-kimenetnek köszönhetően 1920×1080 felvételek készíthetők 8 bites 4.2.2 formátumban külső felvevőkre, a különböző munkafolyamatok igényei szerint. A fejhallgató-csatlakozó segítségével felügyelhető a manuálisan beállítható hangszint.

18,1 megapixeles, teljes képmezős CMOS-érzékelő


A Canon 18,1 megapixeles, teljes képmezős CMOS-érzékelője még a leggyengébb fényviszonyok esetén is lenyűgöző teljesítményt, valamint rendkívül alacsony zajszintű, nagy felbontású képeket biztosít, amelyek a fotóügynökségek előtt is megállják a helyüket. Ezenkívül optimális nagy látószögű objektívekhez, és segítségével a mélységélesség is jobban szabályozható.

Szuper nagy sebességű állóképek


Rögzítsen minden mozdulatot akár 12 kép/mp sebességű és akár 180 nagyméretű JPEG-képből (vagy 38 RAW képből) álló sorozatfelvételben (Szuper nagy sebességű sorozatfelvétel módban 14 kép/mp-re növelhető).

Kiemelten nagy ISO-tartomány


A kivételesen nagy, videók esetén 100-tól 25600-ig, állóképek esetén 100-tól 51200-ig terjedő - és hihetetlen, 204800 ISO-értékig bővíthető - ISO-tartománynak köszönhetően a felvételkészítést soha nem kell megszakítani, még vakító fényben vagy sötétedéskor sem.

61 pontos AF-rendszer


A precíziós 61 pontos AF-rendszer a 41 nagy érzékenységű, kereszt típusú érzékelővel gyors és pontos fókuszt biztosít a gyorsan mozgó témákhoz - bármilyen fényviszonyok között, az 5 dupla kereszt típusú középső AF-ponttal pedig még nagyobb pontosság érhető el.

Kettős "DIGIC 5+" processzorok


A Canon legújabb generációs, kettős "DIGIC 5+" processzorai a mai legfejlettebb képfeldolgozást biztosítják a kategória legkiválóbb képminőségért.

Nagyméretű, tükröződésgátló LCD


A nagyméretű, 1 040 000 képpontos, 3,2"-es Clear View II LCD kijelzőn egyszerűen és pontosan megtekinthető a képek és videók. A rendkívül strapabíró, tükröződésgátló, edzett üveg szerkezet még a legerősebb napfényben is gátolja a tükröződést.

EF-objektívekkel kompatibilis


A Canon teljes EF-objektívkínálatával, még az EF Cinema objektívekkel is kompatibilis, éppúgy, mint az EX Speedlite vakukkal és számos más EOS tartozékkal.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS-1D C készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

EOS-1D C Értékelések

Fontos frissítést