Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

A kompakt kialakítású és kedvező árfekvésű EF-S 55-250 mm f/4 - 5,6 IS II egy nagy teljesítményű teleobjektív. Az automatikus pásztázásérzékelő funkcióval ellátott négylépéses képstabilizátor hatékonyan szünteti meg az elmosódást.

Előnyök

  • Kedvező árfekvésű teleobjektív
  • 88-400 mm-nek megfelelő gyújtótávolság
  • Négylépéses képstabilizátor automatikus pásztázásérzékelővel
  • UD elem
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blendekialakítás

Termékjellemzők

A(z) Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II részletesebb megtekintése

Kedvező árfekvésű, nagy teljesítményű teleobjektív


Az EF-S 55 - 250 mm f/4-5,6 IS II teleobjektív egyesíti a nagy teljesítményt és a kiváló képminőséget. A 35 mm-es formátumnak megfelelő 88-400 mm-es gyújtótávolságával ez az általános felhasználásra szánt objektív ideális választás a kedvező árfekvésű, sokoldalú teleobjektívet kereső fényképészek számára.

Automatikus pásztázásérzékelő funkcióval ellátott képstabilizátor


Az EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS II objektív a képelmosódás kockázatának csökkentése érdekében a Canon legújabb négylépéses kompenzációval ellátott képstabilizáló technológiájával rendelkezik. Ez teszi lehetővé az akár négyszer lassabb záridők használatát a képelmosódás számottevő növekedése nélkül. Az automatikus pásztázásérzékelő a mozgó tárgy függőleges vagy vízszintes követése esetén egyaránt automatikusan kikapcsolja a képstabilizátort.

UD lencsetag


Az EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS II objektív Canon UD (rendkívül kis szórású) lencsetaggal rendelkezik, amely megszünteti a másodlagos színleképezési hibákat, így a zoomtartomány határainak használata nélkül biztosít tiszta, éles és kontrasztos képeket.

Super Spectra bevonat


A Canon Super Spectra bevonat a digitális kamera érzékelőiről, illetve az objektív belső lencséiről visszaverődő fény elnyelésével csökkenti a szellemképhatást és a becsillanást. A Super Spectra bevonat hozzájárul a színegyensúly pontosságához, valamint segíti a felhasználót az éles és kontrasztos fényképek készítésében.

Kör alakú blendekialakítás


A nagy rekesznyílással készült felvételek esetén a kör alakú blendekialakítás sima, egyenletes elmosódást képez -- ideális a hivalkodó háttér előtt fényképezett témákhoz.

Forrasztásmentes üveg


Az EF-S 55-250 mm f/4--5,6 IS II objektív gyártásához csak környezetbarát, ólommentes üveget használunk.

Tartozékok


Az EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS II objektívet objektívsapkával és porvédő sapkával szállítjuk. Az ET-60 napellenző és az LP1019 objektívtáska külön rendelhető kiegészítők.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Értékelések