Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

A kompakt kialakítású és kedvező árfekvésű EF-S 55 - 250 mm f/4 - 5,6 IS egy nagy teljesítményű teleobjektív. Az automatikus pásztázásérzékelő funkcióval ellátott négylépéses képstabilizátor hatékonyan szünteti meg az elmosódást.

Előnyök

  • Kedvező árfekvésű teleobjektív
  • 88 - 400 mm-nek megfelelő gyújtótávolság
  • Négylépéses képstabilizátor automatikus pásztázásérzékelővel
  • UD elem
  • Super Spectra bevonat
  • Kerek fényrekesz

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS készüléket

Kedvező árfekvésű, nagy teljesítményű teleobjektív


Az EF-S 55 - 250 mm f/ 4 - 5,6 IS teleobjektív egyesíti a nagy teljesítményt és a kiváló képminőséget. A 35 mm-es formátumnak megfelelő 88 - 400 mm-es gyújtótávolságával ez az általános felhasználásra szánt objektív ideális választás a kedvező árfekvésű, sokoldalú teleobjektívet kereső fényképészek számára.

Automatikus pásztázásérzékelő funkcióval ellátott képstabilizátor


Az EF-S 18 - 55 mm f/4 - 5,6 objektívet a képelmosódás kockázatának csökkentése érdekében a Canon legújabb négylépéses kompenzációval ellátott képstabilizáló technológiájával rendelkezik. Ez teszi lehetővé az akár négyszer lassabb záridők használatát a képelmosódás számottevő növekedése nélkül. Az automatikus pásztázásérzékelő a mozgó tárgy függőleges vagy vízszintes követése esetén egyaránt automatikusan kikapcsolja a képstabilizátort.

UD-lencsetag


Az EF-S 55 - 250 mm f/4 - 5,6 IS objektívet Canon UD (rendkívül kis szórású) lencsetaggal látták el, amely megszünteti a másodlagos színleképezési hibákat, így a zoomtartomány határainak használata nélkül biztosít tiszta, éles és kontrasztos képeket.

Super Spectra bevonat


A Canon Super Spectra bevonat a digitális kamera érzékelőiről, illetve az objektív belső lencséiről visszaverődő fény elnyelésével csökkenti a szellemképhatást és a becsillanást. A Super Spectra bevonat hozzájárul a színegyensúly pontosságához, valamint segíti a felhasználót az éles és kontrasztos fényképek készítésében.

Kör alakú blende kialakítás


A nagy blendenyílásnál történő fotózáskor a kör alakú blende kialakítás segítségével készít lágy, olykor háttérhomályosítással megoldott hátteret, ami ideális a tárgyak zavaró háttérelemekből történő kiemeléséhez.

Forrasztásmentes üveg


A gyártó kizárólag környezetbarát, forrasztásmentes üvegeket épített be az EF-S 55 - 250 mm f/4 - 5,6 IS objektívbe.

Tartozékok


Az EF-S 55 - 250 mm f/4 - 5,6 IS objektív szériatartozéka az objektívsapka és a porvédő sapka. Az ET-60 napellenző és az LP1019 objektívtáska külön rendelhető kiegészítők.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS nyomtató ​funkcióiról.