DSLR fényképezőgépek

Canon EOS 5DS

Az 50,6 megapixel és a Dual DIGIC 6 processzorok együtt új mércét állítanak fel a nagy felbontású képalkotás terén.

Előnyök

 • Láss több részletet és ismerd meg a képminőség új dimenzióját

 • Reagálj gyorsan és előzd meg az eseményeket

 • Kimagasló élesség, amikor arra a leginkább szükség van

 • A munkádhoz igazítva

 • A fényképezőgép beépített funkcióival kibontakoztathatod kreativitásod

Termékjellemzők

 • Láss több részletet és ismerd meg a képminőség új dimenzióját

  Rögzíts bámulatos részleteketAz 50,6 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő bámulatos részletgazdagságú képek rögzítését teszi lehetővé. A rendkívül magas felbontás nagyobb mértékű kivágás mellett is kivételes képminőséget garantál. Még a beépített 1,3-szoros és 1,6-szoros kivágású felvételi módok is 30,5, illetve 19,6 megapixeles fájlokat eredményeznek.Nyomtass művészi minőségű fényképeket akár A0-s méretben Nyomtass rendkívül nagy felbontású képeket akár A0-s méretben alacsony zajszinttel, valósághű bőrtónusokkal és pontos színvisszaadással a nagy teljesítményű Dual DIGIC 6 processzoroknak köszönhetően.Csökkentett tükör rázkódás a maximális élességértAz EOS 5DS a Canon Mirror Vibration Control System (tükörrezgést csökkentő rendszer) használatával csökkenti a fényképezőgép belső mozgásai által okozott rezgéseket, melyek kedvezőtlenül befolyásolhatják az élességet és csökkenthetik a felbontást. A tükörrendszerben a tükör szabályozottabb módon, hirtelen megállások nélkül csapódik fel és le, ami a zárkioldás hangját is lágyítja.

 • Reagálj gyorsan és előzd meg az eseményeket

  Élvezd a gyors képfeldolgozást és a fényképezőgép gyors reakcióidejét még a 50,6 megapixeles érzékelő által rögzített nagy mennyiségű adat esetén is – a Dual DIGIC 6 processzoroknak köszönhetően. A verhetetlen 5 kép/mp sebesség mellett készített 50,6 megapixeles képeknek köszönhetően minden eseményt megörökíthetsz, míg az USB 3.0 csatlakoztathatóság gyors megosztást és távoli fényképezőgép vezérlést tesz lehetővé.

 • Kimagasló élesség, amikor arra a leginkább szükség van

  61 pontos nagy területű autofókuszFókuszálj gyorsan és pontosan még gyenge megvilágítás mellett is a 61-pontos AF rendszernek köszönhetően. A 41 kereszt típusú fókuszpont, beleértve az öt extraérzékeny, duplakereszt típusú fókuszpontot, rendkívüli pontosságot biztosít. Fejlett tárgykövetés és felismerés Az EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR – intelligens nyomkövetés és felismerés) AF technológiája szín- és arcadatokat használ a keret körül mozgó téma felismeréséhez és követéséhez. Az AF érzékenysége egy egyszerű eszközzel testre szabható, amely a fókuszkövetést az expozíciós környezet és a téma alapján úgy állítja be, hogy a téma előtt csak pár pillanatra elmozgó tárgyak ne zavarják meg a fókuszálást.AF-pont kiválasztásaHasználd együtt a 61 AF pontot, vagy csoportosítsd azokat mozgatható zónákba, így a középponton kívül eső témákat is megörökítheted. Természetesen egyetlen AF pontot is kiválaszthatsz, amennyiben a téma egyetlen pontjára kívánsz fókuszálni.

 • A munkádhoz igazítva

  Testre szabható kezelőszervek Alakítsd a fényképezőgép beállításait az adott feladathoz, és mentsd el kedvenc funkcióidat, így később is felhasználhatod azokat.Intelligens kereső II Élvezd a fényes, (körülbelül) 100%-os képátfogású képeket testre szabható információmegjelenítéssel. Az 1,6-szoros és 1,3-szoros képkivágások kitakarva jeleníthetők meg a keresőben, és JPEG-fájlokként rögzíthetők.Testre szabható képernyő Alakítsd rugalmasan a fényképezőgép Gyorsvezérlés képernyőjén megjelenő ikonok típusát, méretét és elhelyezkedését, hogy mindig könnyen megtaláld a kedvenc beállításaidat.Időjárásálló kialakításFényképezz magabiztosan bármilyen körülmények között a víztől és portól védő időjárásálló vezérlőknek, valamint a tartós magnéziumötvözet-kialakításnak köszönhetően.Kettős memóriakártya-nyílásokA CompactFlash és SD memóriakártya nyílások fényképezés közben automatikus biztonsági mentést tesznek lehetővé, így könnyedén megoszthatod a képeket az ügyfelekkel és megnövelheted a tárolókapacitást is.

 • A fényképezőgép beépített funkcióival kibontakoztathatod kreativitásod

  Nagy dinamikatartományú képalkotás Őrizd meg a részleteket az árnyékos és világos területeken egyaránt a HDR képalkotó rendszer használatával. A tájképek és csendéletek készítéséhez ideális funkció három különböző expozícióval készült képet kombinál: egy normál, egy alulexponált és egy túlexponált képet (Természetes, Művészi-normál, Művészi-élénk, Művészi-feltűnő, Művészi-dombormű). Többszörös expozícióAlkoss lenyűgöző kompozit képeket a fényképezőgépen a többszörös expozíció funkció használatával, mely számos automatikus többszörös expozíciós opció segítségével több képet helyez egymásra. Full HD EOS videókRögzíts Full HD EOS videókat a kép és a hang kreatív manuális vezérlésével.Finom részletességű képstílus Emeld ki a nagy felbontású érzékelő által rögzített színátmeneteket és részleteket a Finom részletességű képstílussal, mely olyan, a fényképezőgépben állítható élesítési paramétereket is tartalmaz, mint a küszöbérték és a JPEG-fájlok finomsága – így közvetlenül a fényképezőgép segítségével készíthetsz lenyűgöző képeket Időzített képkészítési funkciókAlkoss fantasztikus időközrögzítéses videókat a beépített, előre programozható időzítő használatával. Szélsőségesen hosszú expozíciós idejű fényképezés esetén a zárat bulb üzemmódban lehet rögzíteni egy beállított időtartamra.

Műszaki adatok

 • 50,6 megapixeles CMOS

 • Dual DIGIC 6

 • 150k + IR metering sensor

 • Akár 5,0 képkocka/másodperc

 • 61 pontos autofókusz

 • 1,3x, 1,6x, 1:1 Kivágott felvételi mód

 • USB 3.0

 • Tükör rezgést csökkentő rendszer

 • Felvétel intervallum-időkapcsolóval

Canon EOS 5DS
Értékelések