EOS 5DS

Forradalom a felbontás terén

Használd ki a gyors, természetes DSLR-kezelést és a 50,6 megapixeles felbontást, és örökíts meg minden pillanatot rendkívüli részletgazdagsággal. Az EOS 5DS átalakítja a világról alkotott képedet.

Láss több részletet és ismerd meg a képminőség új dimenzióját

Rögzíts bámulatos részleteket

Az 50,6 megapixeles teljes képmezős CMOS-érzékelő bámulatos részletgazdagságú képek rögzítését teszi lehetővé. A rendkívül magas felbontás nagyobb mértékű kivágás mellett is kivételes képminőséget garantál. Még a beépített 1,3-szoros és 1,6-szoros kivágású felvételi módok is 30,5, illetve 19,6 megapixeles fájlokat eredményeznek.

0%

  Nagyításhoz használja a csúszkát

  Művészi minőségű nyomtatás

  Nyomtass művészi minőségű fényképeket akár A0-s méretben

  Nyomtass rendkívül nagy felbontású képeket akár A0-s méretben alacsony zajszinttel, valósághű bőrtónusokkal és pontos színvisszaadással a nagy teljesítményű Dual DIGIC 6 processzoroknak köszönhetően.

  Mirror_vib

  Csökkentett tükör rázkódás a maximális élességért

  Az EOS 5DS a Canon Mirror Vibration Control System (tükörrezgést csökkentő rendszer) használatával csökkenti a fényképezőgép belső mozgásai által okozott rezgéseket, melyek kedvezőtlenül befolyásolhatják az élességet és csökkenthetik a felbontást. A tükörrendszerben a tükör szabályozottabb módon, hirtelen megállások nélkül csapódik fel és le, ami a zárkioldás hangját is lágyítja.

  Videó megtekintése

  Reagálj gyorsan és előzd meg az eseményeket

  5fps.jpg

  Élvezd a gyors képfeldolgozást és a fényképezőgép gyors reakcióidejét még a 50,6 megapixeles érzékelő által rögzített nagy mennyiségű adat esetén is – a Dual DIGIC 6 processzoroknak köszönhetően. A verhetetlen 5 kép/mp sebesség mellett készített 50,6 megapixeles képeknek köszönhetően minden eseményt megörökíthetsz, míg az USB 3.0 csatlakoztathatóság gyors megosztást és távoli fényképezőgép vezérlést tesz lehetővé.

  Kimagasló élesség, amikor arra a leginkább szükség van

  Adv_Subject_track

  Fejlett tárgykövetés és felismerés

  Az EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR – intelligens nyomkövetés és felismerés) AF technológiája szín- és arcadatokat használ a keret körül mozgó téma felismeréséhez és követéséhez. Az AF érzékenysége egy egyszerű eszközzel testre szabható, amely a fókuszkövetést az expozíciós környezet és a téma alapján úgy állítja be, hogy a téma előtt csak pár pillanatra elmozgó tárgyak ne zavarják meg a fókuszálást.

  AF_point_select

  61 pontos nagy területű autofókusz

  Fókuszálj gyorsan és pontosan még gyenge megvilágítás mellett is a 61-pontos AF rendszernek köszönhetően. A 41 kereszt típusú fókuszpont, beleértve az öt extraérzékeny, duplakereszt típusú fókuszpontot, rendkívüli pontosságot biztosít.

  AF-pont kiválasztása

  Használd együtt a 61 AF pontot, vagy csoportosítsd azokat mozgatható zónákba, így a középponton kívül eső témákat is megörökítheted. Természetesen egyetlen AF pontot is kiválaszthatsz, amennyiben a téma egyetlen pontjára kívánsz fókuszálni.

  AF_point_select

  A munkájához igazítva

  Weather_sealing

  Időjárásálló kialakítás

  Fényképezz magabiztosan bármilyen körülmények között a víztől és portól védő időjárásálló vezérlőknek és a tartós magnéziumötvözet-kialakításnak köszönhetően.

  Kettős memóriakártya-nyílások

  A CompactFlash és SD memóriakártya nyílások fényképezés közben automatikus biztonsági mentést tesznek lehetővé, így könnyedén megoszthatod a képeket az ügyfelekkel és megnövelheted a tárolókapacitást is.

  Dual_card_slot

  Ajánlott objektívek

  Örökítsd meg az élet pillanatait új perspektívából az általunk ajánlott, rögzített fókusztávolságú és zoomobjektívekkel. Ezek az objektívek ultranagy látószöget biztosítanak a lenyűgöző tájképekhez, a nagy teleobjektívek pedig kiemelkedő minőségben engednek közelebb a sporteseményekhez és a vadvilághoz. Számos objektív nagy rekesznyílással teszi könnyebbé a gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítést, a döntési és eltolási szerkezettel pedig a mélységélesség is kivételes módon szabályozható.

  A fényképezőgép beépített funkcióival kibontakoztathatod kreativitásod

  Nagy dinamikatartományú képalkotás

  Őrizd meg a részleteket az árnyékos és világos területeken egyaránt a HDR képalkotó rendszer használatával. A tájképek és csendéletek készítéséhez ideális funkció három különböző expozícióval készült képet kombinál: egy normál, egy alulexponált és egy túlexponált képet.

  Multi_exposure

  Többszörös expozíció

  Alkoss lenyűgöző kompozit képeket a fényképezőgépe a többszörös expozíció funkció használatával, mely számos automatikus többszörös expozíciós opció segítségével több képet helyez egymásra.

  Full_HD_Movie

  Full HD EOS videók

  Rögzíts Full HD EOS videókat a kép és a hang kreatív manuális vezérlésével.

  Időzített képkészítési funkciók

  Alkoss fantasztikus időközrögzítéses videókat a beépített, előre programozható időzítő használatával. Szélsőségesen hosszú expozíciós idejű fényképezés esetén a zárat bulb üzemmódban lehet rögzíteni egy beállított időtartamra.

  Időzítő Videó lejátszása
  Fine_detail

  Finom részletességű képstílus

  Emeld ki a nagy felbontású érzékelő által rögzített színátmeneteket és részleteket a Finom részletességű képstílussal, mely olyan, a fényképezőgépben állítható élesítési paramétereket is tartalmaz, mint a küszöbérték és a JPEG-fájlok finomsága – így közvetlenül a fényképezőgép segítségével készíthetsz lenyűgöző képeket.

  Aluláteresztést kiiktató szűrő

  A hagyományos DSLR-fényképezőgépek aluláteresztő szűrőt használnak az érzékelő előtt a digitális anomáliák, például moiré és hibás színek megelőzésére. Az ilyen szűrők kissé lágyítják a képet, ezért az aluláteresztő hatást a lehető legélesebb eredmény érdekében kiiktattuk az EOS 5DS R készülékben. Az anomáliák kis kockázata miatt az EOS 5DS R kiváló választás mind kültéri, mind szabályozott stúdió körülmények között történő fényképezéshez, azonban más célokra az EOS 5DS jobb megoldást jelenthet.

  Díjnyertes termékek

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Értékelések

  Műszaki adatok

  50,6 megapixeles APS-C CMOS-érzékelő

  50,6 megapixeles CMOS

  Dual DIGIC 6

  Dual DIGIC 6

  150 000 pixeles RGB+IR fénymérés-érzékelő

  150 000 pixeles RGB+IR fénymérés-érzékelő

  Akár 5,0 képkocka/másodperc

  Akár 5,0 képkocka/másodperc

  Spec-61AF

  61 pontos autofókusz

  Kivágott felvételi mód

  Kivágott felvételi mód

  USB 3.0

  USB 3.0

  Tükör rezgést csökkentő rendszer

  Tükör rezgést csökkentő rendszer

  Felvétel intervallum-időkapcsolóval

  Felvétel intervallum-időkapcsolóval

  Tekintsd meg a teljes specifikációt

  Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftver és útmutatók letöltése.

  Terméktámogatás

  Ajánlatok neked

  Objektívek és vakuk

  Tartozékok