Képkimenet – EOS-1D X Mark II

Villámgyors képkezelés

Növeld maximálisra a fényképezésre fordított időt. Csökkents minimálisra minden mást.

eos-1d-x

Beépített GPS

Az EOS-1D X Mark II beépített műholdkapcsolatot kínál a GPS (USA), GLONASS (Oroszország) és a Zenitközeli „Micsibiki” Műhold (Japán) globális helymeghatározó műholdak számára a még tökéletesebb GPS-pontosság és a gyors jelvétel1 érdekében. A fényképező földrajzi helyet jelző információkkal (földrajzi hosszúság, földrajzi szélesség, magasság, valamint koordinált világidő) egészíti ki a kép metaadatait, amely alapján az ügynökségek és fotósok automatikusan azonosítani tudják, hogy mikor és hol készültek a képek.

A GPS-rendszerek egyúttal automatikusan beállítják a fényképezőgép óráját a műholdakról érkező adatok alapján, míg a naplózó funkció lehetővé teszi a lépések követését a fényképezőgéppel, amely hozzáadható a feltérképezési rendszerekhez. A GPS-adatokat a felvételkészítés kezdetekor rögzíteni is lehet a videón.

1Canon GP-E1 és GP-E2, harmadik féltől származó Bluetooth-képes GPS-eszközök nem kompatibilisek.

eos-1d-x

Vágás és küldés

A lejátszásnál használható vágás és újraméretezés funkció tovább bővíti az EOS-1D X Mark II képességeinek skáláját. Ez a két funkció azon igények kielégítése érdekében került hozzáadásra, hogy át lehessen dolgozni a kompozíciót a felvételkészítést követően, és könnyen át lehessen méretezni a képeket az azonnali megosztáshoz. A fotósok olyanra vághatják képeiket, amilyennek a megjelenéskor látni szeretnék, és gyorsan elküldhetik a szerkesztőknek, illetve szerkesztőségeknek.

eos-1d-x

IEEE 802.11AC szabványú WFT-E8

Bővítsd az EOS-1D X Mark II fénygéped csatlakozási lehetőségeinek világát a WFT-E8 vezeték nélküli adóval. A gyors vezeték nélküli LAN átvitelnek köszönhetően a továbbfejlesztett FTPS átviteli lehetőség és a távoli felvételkészítés az EOS-1D X Mark II elengedhetetlen tartozékává teszi a WFT-E8-at.

Akár 150 méterről történő, gyors adatátvitel az IEEE 802.11n szabványnál 2,5-szer gyorsabb IEEE 802.11ac szabványnak köszönhetően (5 GHz-es sáv). Szabályozd az olyan fényképezőgép-beállításokat, mint a fókusz, a záridő, az Élő nézet és a lejátszás, miközben a WFT-kiszolgáló lehetőségen vagy a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül távolról készíted a felvételeket.

Az EOS-1D X Mark II gépben tárolható csatlakozási beállítások száma az EOS-1D X 5 opciójához képest 20-ra nőtt, míg a memóriakártyára menthető beállítások száma 10 maradt.

További információk

eos-1d-x
eos-1d-x

Szupergyors kapcsolat

A SuperSpeed USB 3.0 csatlakozó nagy sebességű képátvitelt tesz lehetővé számítógépekre. Az EOS-1D X típushoz hasonlóan az EOS-1D X Mark II lehetővé teszi a fotósok számára, hogy egy beépített Ethernet-aljzaton vagy egy opcionális WFT-E8 vagy WFT-E6 vezeték nélküli adón keresztül képeket vigyenek át.

Canon Camera Connect alkalmazás

A Camera Connect alkalmazással EOS-1D X Mark II géped a WFT-E8 vagy WFT-E6 adóval okostelefonhoz vagy táblagéphez (iOS vagy Android) csatlakoztatható, segítségével pedig távolról rögzíthetsz, tekinthetsz meg, értékelhetsz, vihetsz át és oszthatsz meg képeket akkor is, amikor a fényképezőgépet hatótávolságon kívül kell felállítanod, például focimeccsen a kapu mögé. A felvételeket így azonnal felhasználhatod a szerkesztőségben vagy a közösségi médiában. A Camera Connect az EOS-1D X Mark II géppel készített MP4-videofájlok átvitelét is lehetővé teszi.

Connect-App