DSLR fényképezőgépek

Canon EOS-1D X Mark II

20,2 megapixeles, teljes képmezős érzékelő. 61 pontos AF-rendszer. Akár 14 kép/mp. Akár 409 600-as ISO érzékenység.

Előnyök

 • Örökítsd meg a témáidat kiemelkedő minőségben

 • Készíts éles képeket lenyűgöző AF-pontossággal

 • Különlegesen gyors és megbízható teljesítmény a pillanatok megörökítéséhez

 • A 4K filmfelvétellel életre keltheted történeteidet

 • Nagy sebességű képkimenet és -kezelés

Termékjellemzők

 • Az EOS-1D X Mark II fényképezőgép a Canon 20,2 megapixeles CMOS-érzékelő magas dinamikatartományának és ISO-érzékenységének, a fényképezőgép beépített beállításainak (például lencsekorrekció és speciális RAW-feldolgozás), valamint a Finom részletességű képstílusnak és továbbfejlesztett fehéregyensúly-beállításoknak köszönhetően lenyűgöző képeket készít az exponálógomb lenyomásakor.Az AI Servo AF III+ algoritmust és a továbbfejlesztett EOS Intelligent Tracking and Recognition (EOS iTR – intelligens nyomkövetés és felismerés) rendszert ötvöző autofókusz intelligens élességállítása gyors és pontos használatot tesz lehetővé. Akár 61 megvilágított AF-pont is rendelkezésre áll még f/8 rekeszérték mellett is, amelyek telekonverterek és hosszú objektívek használata során nagyobb pontosságot biztosítanak.A DIGIC 6+ processzorok és az új tükörvezérlő rendszer sebessége minden eddiginél gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé. Az EOS-1D X Mark II akár 14 fps sebességre képes teljes AF/AE követéssel, és akár 16 képkocka/másodperc sebességre Élőkép üzemmódban. Az új generációs CFast 2.0™ adathordozó XXX tömörítetlen, 14 bites RAW-képből álló folyamatos sorozat rögzítését teszi lehetővé. A robusztus magnéziumváznak és az időjárásálló kivitelnek köszönhetően még a legellenségesebb környezetben is használható.A 4K felbontás életre kelti történeteidet. A belső CFast 2.0™ adathordozóra akár 60p sebességű 4K (4096×2160) vagy a lassított felvételekhez akár 120p sebességű Full HD felvétel készíthető. Egyszerűen és gyorsan fókuszálhatsz az érintőpaneles LCD és a Dual Pixel CMOS AF segítségével, amelyek lenyűgöző AF-követést és Élőkép üzemmódot biztosítanak a filmfelvételek esetében, bármely Canon EF típusú objektív használatakor.Bármerre is jársz a világban, kiemelkedő munkavégzési rugalmasságot nyújt a beépített GPS, a SuperSpeed USB 3.0 és a gigabites csatlakozási lehetőség Ethernet vagy WFT-E8 Wi-Fi-adapteren keresztül. Az IPTC támogatás segítségével pontos és megbízható adatokat nyújtó feliratok ágyazhatók be a kép EXIF-adatai közé.

Objektívek

Az EOS-1D X Mark II soha nem látott módon nyitja meg az EOS világát. Találd meg a stílusodhoz illő objektívet, és válassz a teljesítésre termett tartozékok közül.

 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Az L sorozatú optikával és gyors f/1,4-es rekesszel rendelkező, profik által használt nagy látószögű objektív gyenge megvilágítás mellett készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Természetes perspektívával, f/1,4-es rekesszel és gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez való funkciókkal rendelkező, professzionális nagy látószögű objektív.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  A professzionális L sorozatú, ultranagy látószögű, f/2,8 zoomobjektív gyenge megvilágítás mellett készített felvételekhez és riportfotózáshoz jelent ideális megoldást.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Állandó f/2,8-es rekesze révén kiváló képminőséget nyújtó, professzionális L sorozatú zoomobjektív mindennapi használatra.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Nagy teljesítményű képstabilizátorral és f/2,8-es rekesszel rendelkező, professzionális L sorozatú, közepes zoom teleobjektív.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  A képstabilizátorral és ASC bevonattal rendelkező, professzionális L sorozatú zoomobjektív kiemelkedően éles sport- és természetfotók készítését teszi lehetővé.
 • Canon EOS-1D X Mark II
  Értékelések