A profik zsebkamerája

A PowerShot G7 X fényképezőgépet azoknak terveztük, akik megkérdőjelezhetetlen képminőségre és irányíthatóságra vágynak egy zsebre tehető készüléktől. A kifinomult fémváztól kezdve a végeredmény lenyűgöző minőségéig minden a Canon prémium G-sorozatú DNA minőséget mutatja.

Kivételes teljesítmény bármilyen fényviszonyok között

Rögzíts képeket szépen elmosódott háttérrel és rendkívüli részletgazdagsággal a nagy fényerejű f/1,8-2,8 zoomobjektívvel és az 1,0 típusú érzékelővel. Tökéletes felvételek gyenge megvilágításnál is a HS System és a DIGIC 6 funkcióval.

Objektív

A nagy fényerejű, f/1,8-2,8 objektívvel a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is részletgazdag képeket készíthetsz. A 4,2-szeres optikai zoom (24–100 mm-es) ideális mind a nagy látószögű fényképezéshez, mind pedig arra, hogy közel kerülj a témához. Készíts bámulatos portréfotókat egyedi szögből és elmosódott háttérrel, nagy rekesznyílás használatával, teljes zoommal.

Gyönyörű háttér-homályosítás

A „Bokeh” (háttér-homályosítás) kifejezés egy japán szóból ered, és a képek fókuszálatlan részeinek minőségére utal. A PowerShot G7 X kilenc lamellás blendekialakítást használ az egyenletes háttér-homályosításhoz és a gyakorlatilag kör alakú fókuszálatlan kiemelésekhez. Örökíts meg erős csúcsfényes jeleneteket gyönyörű, 18 sugaras napkitörés effektussal.

Érzékelő

Rögzíts szépen elmosódott hátterű képeket és kiváló felvételeket kevés fény mellett is. Az 1,0 típusú CMOS-érzékelő hatékony teljesítményt nyújt gyenge megvilágítás mellett is, anélkül, hogy ez befolyásolná a fényképezőgép kis méretét. Közel háromszor nagyobb fényérzékeny területet használ, mint az 1/1,7 típusú érzékelők, így nagyobb fényérzékenységet, kevesebb zajt (különösen nagy ISO-érzékenység esetén) és nagyobb dinamikatartományt biztosít. A kisebb mélységélesség nagyobb kreatív rugalmasságot nyújt, így profi minőségű, elmosódott hátterű képeket hozhatsz létre.

HS System

Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System funkciója – DIGIC 6 képfeldolgozással és nagyméretű 1,0 típusú, 20,2 megapixeles CMOS-érzékelővel – kiváló képminőséget nyújt, még rossz fényviszonyok között is. Így vaku vagy állvány használata nélkül is megragadhatod a pillanat valódi hangulatát.

Éles képek minden alkalommal

Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is. Ráadásul a videók lenyűgözően stabilak lesznek az 5 tengelyes videokép-stabilizátornak köszönhetően.

A 31 pontos fókusz AF precíz fókuszálást tesz lehetővé

Örökítsd meg az eseményeket a nagy sebességű 31 pontos AF segítségével. A 31 pont a képkocka jelentős részét lefedi, a kiválasztott AF-pontokat pedig jóvá kell hagyni.

Profi vezérlés

A kifejezetten erre a célra kifejlesztett expozíciókompenzáció, az objektívvezérlő gyűrű és a testre szabható gombok a speciális vezérlőelemek és beállítások egyszerű és gyors hozzáférését teszik lehetővé. Több képarányt támogató RAW-formátumú és teljesen manuális mód a tökéletes felvétel létrehozásához. A beépített ND-szűrő bővíti a fényképezési lehetőségeket, biztosítva például a rövidebb záridővel való fényképezést napfényben.

Objektívvezérlő gyűrű

Objektívvezérlő gyűrű

Az objektívvezérlő gyűrű könnyen használható a kép megkomponálása közben, és programozható a rekeszérték, a fókusz, valamint egyéb funkciók azonnali vezérlésére is.

Testre szabható kezelőszervek

Testre szabható kezelőszervek

A PowerShot G7 X testre szabható kezelőszervei intuitívak és természetesek, ezáltal nem kell velük bajlódnod, és koncentrálhatsz a kreativitásodra.

Beépített ND szűrő

Beépített ND szűrő

A beépített semleges szűrő (ND) használható a jelenetek fényerejének csökkentésére, ezáltal lehetővé téve a hosszú expozíciót a mozgás közvetítéséhez.

Intuitív érintőképernyő

Élvezd a gyönyörű képeket és a rugalmas kompozíciókat. A kiemelkedő minőségű, 1 040 000 képpont felbontású, dönthető LCD-érintőképernyő sRGB színvisszaadással biztosítja a kiváló színhűséget, képtisztaságot és kontrasztot. Az érintőképernyő lehetővé teszi a finombeállításokat, és biztosítja az Érintéses AF, valamint további hasznos funkciók használatát.

Készíts filmeket saját stílusodban

Lenyűgöző videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással egyenletes, élethű Full HD 60p videókat készíthetsz sztereó minőségben, a számos programmal kompatibilis MP4 formátumban. Hozz létre tökéletes fókuszt az MF Kontúrkiemelés funkcióval, és fedezd fel kreativitásod a manuális videovezérléssel.

A záridő szabályozása

A záridő szabályozása

Megváltoztathatod a mozgó tárgyak videókban való megjelenését a záridő állításával.

Videó megtekintése

Manuális rekeszvezérlés

Manuális rekeszvezérlés

Végezz a videofelvételeken valós időben mélységélesség-beállításokat felvétel közben.

Videó megtekintése

Manuális fókuszkiemelés

Manuális fókuszkiemelés

Használd magabiztosan a kézi fókuszt. A fókuszkiemelés kiemeli az éles területeket.

Videó megtekintése

Kapcsolódás Wi-Fi-vel

Kapcsolódás Wi-Fi-vel

Kapcsolódás Wi-Fi-vel

Élvezd a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. Töltsd fel képeid és filmjeid közösségi oldalakra – egyenesen fényképezőgépedről. Akár okostelefonodra vagy táblagépedre is átküldheted a fájlokat az NFC és a mobilkészülék-csatlakoztató gomb segítségével. Használd a Canon CameraWindow alkalmazást képek helyadatokkal való felcímkézéséhez, illetve fényképezőgéped okostelefonnal történő, távoli vezérléséhez. Élvezd adataid kényelmes mentését számítógépre vagy felhőalapú tárhelyre a „Képszinkronizálás” lehetőséggel.

Egyszerű csatlakozás okos készülékekhez

Egyszerű csatlakozás okos készülékekhez

Töltsd fel képeidet azonnal vagy mentsd el őket mobilkészülékre az ingyenes Canon CameraWindow alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy fényképezőgéped okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztasd. A speciális mobilkészülék-csatlakoztató gomb és az NFC segítségével csatlakozás még egyszerűbb.

Készíts biztonsági másolatot fényképeidről

Készíts biztonsági másolatot fényképeidről

A Képszinkronizálás segítségével egyszerűen és kényelmesen készíthető biztonsági mentés a képekről felhőalapú tárhelyekre vagy a számítógépre. Képes meghatározni az optimális kapcsolatot a képek biztonsági mentéséhez a vezeték nélküli hálózaton vagy az internetkapcsolattal rendelkező számítógépen keresztül. A képek az irista és a CANON iMAGE GATEWAY szolgáltatásba, a Flickrre, a Google Drive-ra vagy a számítógépre történő átvitel után automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül szinkronizálódnak.

Vezeték nélküli, távoli felvételkészítés Wi-Fi-vel

Vezeték nélküli, távoli felvételkészítés Wi-Fi-vel

A PowerShot G7 X Wi-Fi csatlakoztathatósága megkönnyíti a távoli felvételkészítést. A Canon CameraWindow alkalmazással a PowerShot G7 X akár 5 méteres távolságból is vezérelhető, a képek pedig egyetlen érintéssel elkészíthetők. Az okostelefon vagy táblagép képernyőjén élőkép jelenik meg – ez nagyszerű lehetőség olyan csoportképek készítésére, amelyeken a fotós is szerepel, vagy könnyen megzavarható témák megörökítésére a természetben.

Egyszerű kreativitás

Rögzíts fantasztikus képeket könnyedén. A Csillag mód segítségével gyönyörű képeket készíthetsz a csillagos égboltról, a csillagok égi útjáról, vagy éppen time-lapse videókat készíthetsz a csillagok mozgásáról. A HDR mód használatával magas kontrasztú képeket rögzíthetsz állvány nélkül, a háttérelmosás segítségével pedig gyönyörű, a tükörreflexes gépeket idéző, elmosódott hátterű felvételek készíthetők. Készíts könnyedén szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót a nap összes felvételéből a hibrid automatikával.

PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_on.jpg PowerShot-G7-X_Set4_HDR_toggle_off.jpg

apostrophe

A PowerShot G7 X szigorú szabványoknak megfelelően készült. Az első kézbevételtől kezdve magabiztosságra inspirál. Mindenhol megjelenik a részletekre való odafigyelés, a gondos kialakítástól kezdve a fényképezőgép kezelőszervein keresztül a kifinomult fémtestig. A módválasztó tárcsát egyetlen alumíniumtömbből formázott vékony, vörös csík díszíti – ez a PowerShot G sorozat tagjaira jellemző szigorú szabványok szimbóluma.

Kenichi Nishimura. PowerShot G7 X tervező, Canon Inc.

Csillag mód

Csillagos éjszakai látkép

Éjszakai portré

Fénycsóva

Időköz rögzítéssel készült csillagvideó

Joel Santos, Canon fefedező felfedezi a PowerShot G7 X készüléket

Értékelések

Műszaki adatok

f/1.8-2.8 zoom lens

Wide aperture throughout zoom range

1.0 type CMOS

Large sensor for premium results

20.2 mega pixels CMOS

20.2 Megapixel CMOS

HS System

Great low-light shots

Digic 6

Powerful DIGIC processing

24mm wide and 4.2x zoom

4.2x optical zoom with wide-angle

Wi-Fi certified

Share and backup images wirelessly

Fulld HD 60p Recording

Smoother 1080p movies

Manual movie

Aperture, shutter and ISO control in movies

ND Filter

Neutral Density Filter

High dynamic range

Capture HDR without a tripod

Remote shooting

Control the camera with a smartphone

View full specification