Vízálló és víz alatt használható fényképezőgépek

Ha szabadtéri kalandjaidról szeretnél fényképeket készíteni, a legjobb vízálló fényképezőgépre van szükséged: ez a strapabíró PowerShot D30. Ezenfelül bármely kompatibilis fényképezőgépedet elláthatod vízálló burkolattal a víz alatti fényképezéshez, mely megvédi készülékedet a homoktól, a tengervíztől vagy akár a havazástól is.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Strapabíró fényképezőgép és vízálló fényképezőgéptok

A PowerShot D30 azok számára ideális választás, akiknek sokszor van szükségük strapabíró és masszív sportfényképezőgépre. A legkeményebb szabadtéri sportok kihívásainak is megfelelő, 25 méteres mélységig vízálló, fagy- és ütésálló fényképezőgép ideális társ a kalandokban a snowboardozástól a hegymászáson át a búvárkodásig. Továbbá a masszív kialakításának köszönhetően a gyerekek csínytevéseit is jól viseli a családi összejöveteleken.

Vásárolj vízálló tokot bármely kompatibilis Canon fényképezőgéphez, és a tokon keresztül is könnyedén elérhető kezelőszervekkel akár 40 méteres mélységben is fényképezhetsz a víz alatt – ez bőven elegendő a búvárkodáshoz is. A tokok nemcsak a víz alatt nyújtanak kiváló védelmet a víz, a homok és a hó ellen, hanem a vízparton, medencék közelében és a téli sportok közben is biztonsággal használhatja fényképezőgépét.

Miért pont a Canon víz alatti fényképezőgépét válasszam?

A PowerShot D30 25 méteres mélységig vízálló, akár 2,0 méteres¹ esést is kibír, továbbá akár –10 °C fokon is használhatja – ideális társ a legkeményebb kalandokban is. Vízálló tokjaink 40 méteres mélységig vízállóak és masszív polikarbonát anyaguknak és rozsdamentes acél rugóiknak és zárszerkezeteiknek köszönhetően igen tartósak – egy alkalommal egy vízálló tokkal védett PowerShot kompakt fényképezőgép 6 évig volt az óceánban, memóriakártyája mégis olvasható maradt².

Teljes körű vezérlés

Vízálló tokjaink lehetővé teszik a fényképezőgép összes kezelőszervének használatát, így könnyedén megörökítheted a víz alatti világ lélegzetelállító színeit. Azonnal hozzáférhet többek között az egyéni fehéregyensúly beállításához és a víz alatti fényképezési módhoz, így gyorsan a változó fényviszonyokhoz igazíthatja a beállításokat, és tökéletes víz alatt felvételeket készíthet.

HS System³ funkció nélkül


Víz alatti móddal

Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítás mellett

A nagy érzékenységű érzékelőt és egy nagy teljesítményű DIGIC processzort egyesítő Canon innovatív HS System funkciója révén kiváló víz alatti képeket készíthet. A HS System a víz alatt gyakran előforduló kedvezőtlen fényviszonyok mellett is remekel, így kézben tartott fényképezőgéppel is kiváló minőségben és kevesebb zajjal örökítheti meg a víz alatti világ természetes atmoszféráját.


HS System³ funkció nélkül


HS System funkcióval

¹ Az ütésállóság tesztelési módszerei kizárólag erre a termékre vonatkoznak; nem garantálják a termék sérülésmentességét illetve a meghibásodás elkerülését.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Illusztrációs célokat szolgáló szimulált kép.

Megjegyzés: nem minden termék tartalmazza az összes funkciót.