Canon HF S100

HF S100

A LEGRIA HF S100 teljes HD videofelvételeket készít SDHC memóriakártyára, amely ideális megoldás a megosztás szempontjából. A fejlett funkciók sorába illeszkedő 8,0 MP-es CMOS-érzékelő és a DIGIC DV III processzor biztosítja a kiváló képminőséget.

Előnyök

  • 8,0 MP-es Canon HD kamerarendszer
  • Rögzítés SDHC memóriakártyára
  • Azonnali autofókusz és Super Range optikai képstabilizátor
  • Manuális vezérlési lehetőségek
  • Videós pillanatfelvétel, arcérzékelés, előFELV.
  • x.v.Colour és 25p mód
  • 8 MP-es fényképek
  • Kiváló hangminőség
  • Speciális mini vakupapucs
  • Szerkesztőprogram

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon HF S100

Canon HD kamerarendszer


A kiemelkedő HD képek hátterében a nagyfelbontású Canon HD kamerarendszere áll: ehhez tartozik egy 8,0 MP-es teljes HD CMOS-érzékelő, egy Canon HD videoobjektív (58 mm átmérőjű szűrővel) 10-szeres optikai zoommal és DIGIC DV III processzorral kiegészítve.

Memóriakártyás felvétel


Közvetlen rögzítés nagykapacitású SDHC memóriakártyákra: a 32 GB-os kártyán a leghatékonyabb beállítás mellett több mint 12 órányi HD videofelvétel tárolható. A maximális minőség érdekében akár 24 Mb/s felvételek. A kártyák a megosztás kiváló eszközei.

Alapvető képkészítési funkciók


A Canon egyedi azonnali AF rendszere rendkívül gyors és pontos fókuszálást biztosít. A Super Range optikai képstabilizátor a kamera szinte minden rezgését ellensúlyozza a készülő képen.

Fejlett vezérlési lehetőségek


Az egyéni beállítás gombbal öt változó közül választhat egyet a vezérlőtárcsához, pl. fókusz, expozíció, hangerőszint. További speciális vezérlőelem az AGC (automatikus erősítésszabályozás) beállítása, mely a legtöbb profi videokamerán megtalálható és gyenge megvilágítás mellett javítja vagy korlátozza a válaszidőt. A további lehetőségek közt megtalálhatók a zebraminták, a színkiemelés és a színsáv/tesztárnyalat funkció.

Remek videók egyszerű készítése


A videós pillanatfelvétel funkció 4 másodperces klipeket készít; ezekből később lejátszási listát állíthat össze. A videoklipek egyéni zeneszámokkal kombinálva játszhatók le. Az arcérzékelő technológia automatikusan portréképek készítésére optimalizálja a készülék beállításait. A funkció egy képen maximum 35 arcot képes érzékelni. Az Előfelvétel funkció már a Rögzítés gomb megnyomása előtt 3 másodperccel megkezdi a rögzítést, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

Színes megjelenítés


A DIGIC DV III az x.v.Color szabvány támogatásával mély, gazdag színtónusokat eredményez a videók HD kompatibilis TV-készüléken való lejátszásakor. A 25p mozifilm mód a hagyományos filmek világát idézi fel, egyben javítja a gyenge megvilágítás melletti teljesítményt.

Állóképkészítés


A Fényképezés üzemmódban nagyfelbontású állóképeket készíthet akár 8 MP felbontással. Kettős felvétel módban 6 MP-es állóképeket készíthet a videofelvétel közben. A rögzített anyag egyetlen másodpercéből 25 fénykép rögzíthető.

Jobb hangminőség


A remek minőségű hangfelvétel készítését és ellenőrzését mikrofon- és fejhallgató-csatlakozások segítik. A hangerőszint manuális szabályozása további lehetőségeket jelent.

Bővíthető rendszer


Az opcionális tartozékok sorába tartozik a mini speciális vakupapucs, az iránymikrofon és a videolámpa.

Szoftver


Az egyszerűen működő tartozék PIXELA™ szoftver a videoszerkesztés és -megosztás eszköze. A Canon DW-100 DVD-íróval (külön kapható) egyetlen gombnyomással készíthet DVD-ket.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon HF S100 funkcióiról és képességeiről.