HF S10

A LEGRIA HF S10 HD videokamera profi szintű képalkotást és Kettős flash memóriát kínál a felhasználók számára. A fejlett vezérlőszervek jóvoltából hihetetlenül éles részletgazdag HD képek készülnek.

Előnyök

  • 8,0 MP-es Canon HD kamerarendszer
  • 32 GB-os Kettős flash memória
  • Azonnali autofókusz és Super Range optikai képstabilizátor
  • Manuális vezérlési lehetőségek
  • Videós pillanatfelvétel, arcérzékelés, előFELV.
  • x.v.Colour és 25p mód
  • 8 MP-es fényképek
  • Kiváló hangminőség
  • Speciális mini vakupapucs
  • Szerkesztőprogram

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon HF S10

Canon HD kamerarendszer


Lenyűgöző képek rögzítése a Canon HD kamerarendszerrel: a LEGRIA HF S10 kamerában 8,0 MP-es teljes HD CMOS-érzékelő, Canon HD videoobjektív és 10-szeres optikai zoom (58 mm átmérőjű szűrő) és DIGIC DV III processzor egyedi kombinációja működik.

Kettős flash memória


A 32 GB-os Kettős flash memória belső kapacitása több mint 12 órányi HD videó rögzítésére elegendő. Ez tovább bővíthető cserélhető SDHC memóriakártyákkal.

Intelligens felvételkészítés


A Canon egyedi azonnali AF rendszere gyors és pontos fókuszálást biztosít. A Super Range optikai képstabilizátor a kamera szinte minden rezgését kompenzálja, akár gyors, akár lassú mozgásról van szó.

Kreatív manuális vezérlés


Az egyéni beállítás gombbal öt változó közül választhat egyet a vezérlőtárcsához, pl. fókusz, expozíció, hangerőszint. További speciális vezérlőelem az AGC (automatikus erősítésszabályozás) beállítása, mely a legtöbb profi videokamerán megtalálható és gyenge megvilágítás mellett javítja vagy korlátozza a válaszidőt. A további lehetőségek közt megtalálhatók a zebraminták, a színkiemelés és a színsáv/tesztárnyalat funkció.

Remek videók egyszerű készítése


A videós pillanatfelvétel funkció rövid, 4 másodperces klipeket készít; ezekből később lejátszási listát állíthat össze. A videoklipek egyéni zeneszámokkal kombinálva játszhatók le. Az arcfelismerő technológia automatikusan portréképek készítésére optimalizálja a kamera beállításait. A funkció egy képen maximum 35 arcot képes érzékelni. Az Előfelvétel funkció már a Rögzítés gomb megnyomása előtt 3 másodperccel megkezdi a rögzítést, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

Színválasztás


A DIGIC DV III az x.v.Color szabvány támogatásával mély, gazdag színtónusokat eredményez a videók HD kompatibilis TV-készüléken való lejátszásakor. A 25p mozifilm mód a hagyományos filmek világát idézi fel, egyben javítja a gyenge megvilágítás melletti képrögzítést.

Állóképkészítés


A Fényképezés üzemmódban nagyfelbontású állóképeket készíthet akár 8 MP felbontással. Kettős felvétel módban 6 MP-es állóképeket készíthet a videofelvétel közben. A rögzített anyag egyetlen másodpercéből 25 fénykép rögzíthető.

Kiváló hangfunkciók


A mikrofonbemenet és a fejhallgató-csatlakozó minőségi, felügyelt hangfelvétel-készítést tesz lehetővé. A hangerőszint manuális szabályozása további lehetőségeket jelent.

Rugalmas beállítások


A mini speciális vakupapucs mellett számos opcionális perifériás eszköz, pl. mikrofon vagy videolámpa csatlakoztatható.

Szoftver


A tartozék PIXELA™ szoftver az egyszerű szerkesztés és megosztás eszköze. A DVD-írás egyetlen gombnyomással megoldható a Canon DW-100 DVD-írójával (külön kapható).

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon HF S10 funkcióiról és képességeiről.