Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Rögzíts nagy részletességgel a távolban is. Legyen mindenki képben. Ez a kompakt videokamera igazi szórakozást és szabadságot nyújt az egész családnak. Őrizz meg minden pillanatot Full HD minőségben, illetve oszd meg őket egyszerűen a beépített Wi-Fi és NFC használatával.

Canon LEGRIA HF R68

Előnyök

 • Egyszerű megosztási lehetőség az egész család számára a Wi-Fi és az NFC használatával
 • Stabil, elmosódásmentes videofelvételek az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően
 • Örökítsd meg az élet legvarázslatosabb pillanatait hihetetlen részletességgel
 • Foglalj bele nagyobb területet egyetlen felvételbe a nagy látószögű tartozék objektívek segítségével
 • Még nagyobb szórakozás a lassított és gyorsított felvételnek köszönhetően

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon LEGRIA HF R68

Az élet a megosztásról szól


Tölts fel videókat okostelefonodra és közösségi oldalakra a beépített Wi-Fi használatával. A videokamera az NFC kommunikációt is támogatja, így a felvételeket egyetlen érintéssel töltheted fel és oszthatod meg smart mobilkészülékeiddel. Az NFC segítségével továbbá egyszerűen csatlakozhatsz a Canon Connect Stationhöz, amelynek köszönhetően könnyedén eltárolhatod a felvételeket, majd a későbbiekben családoddal vagy barátaiddal a TV-készülékén is megtekintheted azokat.

Minden alkalommal éles eredményekA Canon intelligens optikai képstabilizátorának köszönhetően többé nem kell félned a kamera bemozdulásától. Alkalmazkodik a felvétel környezetéhez, és automatikusan kiválasztja az optimális képstabilizálási módot. Az 5 tengelyes dinamikus képstabilizátor segítségével még mozgás közben is stabil felvételt készíthetsz.

Minden emlék elképesztő részletességgelKészíts lenyűgöző filmeket a Canon HD videoobjektívje segítségével. A készülék egy sokoldalú 57-szeres bővített zoommal is rendelkezik, melynek segítségével még a távoli témákról is részletes felvételeket készíthetsz. Kiemelkedő képminőség – még gyenge megvilágítású helyeken is – a 3,28 MP Full HD CMOS érzékelőnek és a DIGIC DV4 processzornak köszönhetően. Akadályozd meg az emlékek véletlenszerű letörlését a Fájlzárolás funkció segítségével.

Még nagyobb szabadság a nagy látószögű tartozék objektívekkelSzűk helyeken történő felvételkészítés esetén általában nehéz megoldani, hogy mindenki rajta legyen a felvételen. A HF R68 innovatív, gyorsan felszerelhető nagy látószögű tartozék objektívvel rendelkezik. Ez 26,9 mm-re* rövidíti a fókusztávolságot, melynek köszönhetően többféle videót készíthetsz.

*Bekapcsolt bővített zoom esetén

Szórakozás az egész családnakKísérletezz a lassított és gyorsított felvétellel. A lassított felvétel 1/2-szeres sebességre lassítja a videót – ami például a golfütő lendítésének elemzésében segíthet –, miközben a gyorsított felvétel akár 1200-szoros sebességre is képes felgyorsítani a történéseket. A funkció előre meghatározott időközönként készít felvételeket, melyekből lenyűgöző hosszú időközű videókat készíthetsz. Próbáld ki az Érintőképernyős díszítés funkció effektjeit, majd add hozzá őket a videóidhoz, vagy hozz létre egy kívánt hangulatot a mozihatású szűrők segítségével.

Ne veszíts senkit szem előlMi történik akkor, ha szem elől veszítesz valakit, akiről nagy távolságból készítesz felvételt? Egyszerűen csak tartsd lenyomva a keresés gombot, és a Zoombeállító segéd megszünteti a nagyítást, hogy gyorsan megkeresse a témákat. A keresés gomb elengedésekor a videokamera visszaállítja a korábbi nagyítást, így folytathatod a felvételt.

Örökítsd meg az első dolgokatÖrökítsd meg akár három gyermek első lépéseit és első szavait a továbbfejlesztett Kisgyermek mód segítségével. Mentsd el gyermekeid születési adatait a kamera memóriájában, és színesítsd a felvételeket gyermekeid magasságát és súlyát jelző bélyegzőkkel és animációkkal. Minden felvétel automatikusan a megfelelő gyerekalbumba kerül.

Csodálatos hangzású videókAz Audió jelenetválasztóval a felvételeket nem csak nézni, de hallgatni is élvezet. Egyszerűen csak válaszd ki a jelenetnek megfelelő módot az 5 üzemmód közül.


Rugalmas felvételkészítésA videók párhuzamosan különféle formátumokban (AVCHD + MP4) menthetők el a belső memóriába és egy SD-kártyára. Ez azt jelenti, hogy a személyes használatra nagy felbontású felvételeket készíthetsz, miközben az okostelefonokra és táblagépekre történő felmásolás és a közösségi oldalakon történő megosztás felgyorsítása érdekében alacsonyabb felbontású felvételeket is rögzíthetsz.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LEGRIA HF R68 funkcióiról és képességeiről.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

A videofelvételek vezeték nélküli megosztása

Simplify sharing

Egyszerű megosztás

Steady shots in every situation

Minden helyzetben stabil felvételek

Steady shooting on the move

Mozgás közben is stabil felvételek

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS-érzékelő

57x Advanced Zoom

57-szeres Bővített zoom

Keep track of your subject at full zoom

Kövesd nyomon a témát akár maximális zoom esetén is

DIGICDV4

DIGIC képfeldolgozás

Slow Fast

Gyorsított és lassított felvétel

AVCHD

28 Mb/s-os rögzítés AVCHD formátumban

MP435MBPS

35 Mb/s-os rögzítés MP4 formátumban

baby mode

Örökítsd meg a fontos emlékeket

Perfect audio to match the scene

A jelenetnek megfelelő hangbeállítások

vivid clear view

7,5 cm-es kapacitív érintőképernyő

Add a cinematic feel to movies

Készíts mozihangulatú felvételeket!

Add fun effects to movies

Készíts szórakoztató videókat!

advanced quick start

Gyors bekapcsolás az LCD kihajtásával

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB-os beépített memória + SDXC-nyílás

Connect Station Optimised

Optimalizált Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R68
 • WA-H43 nagy látószögű tartozék objektív
 • CA-110 kompakt hálózati adapter
 • BP-718 akkumulátor
 • Nagy sebességű HDMI-kábel
 • HTC-100/S
 • IFC-300PCU/S csatlakozókábel