Canon LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Élvezd a kiemelkedő képminőséget és a professzionális szintű vezérlést a LEGRIA HF G40 készülékkel. Sokoldalú és könnyen használható, kiemelkedő minőségű optikával, HD CMOS PRO érzékelővel és széles dinamikatartományú üzemmóddal rendelkező készülék egy kompakt, kézben elférő vázban.

Canon LEGRIA HF G40

Előnyök

 • Fejezd ki kreativitásodat professzionális minőségű videókkal
 • Kiemelkedő sokoldalúság kézre eső kialakítással
 • Bővített felvételi és csatlakoztatási lehetőségekhez tervezve
 • Élvezd a testre szabott vezérlést a funkciókhoz való gyors hozzáféréssel
 • Örökítsd meg gyorsan a történéseket kreatív felvételeken

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon LEGRIA HF G40

Professzionális videóminőség


Rögzíts kiemelkedő, magas bitsebességű AVCHD 1080p videókat különböző képrátával bármilyen megvilágításban a professzionális funkciók és manuális vezérlők kiterjedt választékával. Ezek magukban foglalnak egy nagy érzékenységű, 1/2,84 típusú CMOS PRO érzékelőt, egy nagyméretű, 8 lamellás blendét, egy nagy dinamikatartományú és egy csúcsfény-elsőbbségű üzemmódot, valamint egy nagy teljesítményű optikai képstabilizátort.

Sokoldalú kézi felvétel


A LEGRIA HF G40 nagyszerű sokoldalúságot biztosít egy kompakt, kézi kialakítású készülékben. Rögzíts nagy tájképeket és részletes közeli felvételeket a nagy fényerejű, 20-szoros széles látószögű f/1,8 zoomobjektívvel, és rögzíts egyidejűleg AVCHD és MP4 formátumban egyaránt. A nagy felbontású, dönthető keresőnek köszönhetően szűk helyeken és sok furcsa szögben is használható.

Bővített csatlakoztatási lehetőségek


Wi-Fi segítségével távolról készíthetsz felvételeket okostelefonod vagy táblagéped segítségével, és szabályozhatod a záridőt, a fókuszt és az expozíciót. A számos speciális csatlakoztatási lehetőség mikrofon- és fejhallgató-foglalatot, közvetlen HDMI- és AV-kimenetet, mini tartozékpapucsot és állványrögzítőt, valamint USB- és kettős SD-kártya nyílásokat is magában foglal. Emellett opcionális kiegészítővel földrajzi címkézés is rendelkezésre áll.

Gyors testre szabott vezérlés


Élvezd az intuitív érintőképernyős menüknek köszönhető, az alapvető funkciókhoz való gyors hozzáférést és a fókuszelőhívást biztosító, érintéses automatikus élességállítást. Az átváltható fókusz-/zoomgyűrűvel és a testre szabható funkciógombokkal és tárcsával kéznél tarthatod a leggyakrabban használt vezérlőidet, és felgyorsíthatod a működtetést, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

Kreatív felvételek


Válts a teljes mértékben automatikus, a manuális és a Mozi mód között, amellyel gyorsan rögzíthetsz kreatív felvételeket mozifilmekre jellemző szűrőkkel, amelyek a felvétel közben és után egyaránt alkalmazhatók. Tegyél szert drámai effektusokra a lassított és timelapse felvételrögzítéssel, és rögzíts nagyszerű hangminőségben. A választható fókuszsebességgel fokozhatod kreativitásodat.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LEGRIA HF G40 funkcióiról és képességeiről.

8 Blade Circular Aperture

8 lamellás, kör alakú blendekialakítás

Full HD

Full HD

Wide DR Gamma

Mind a verőfényes, mind az árnyékos részleteket megörökíti

Wide Angle Lens

Nagylátószögű objektív

20x Optical Zoom

20-szoros optikai zoom

Optical Intelligent IS

Intelligens optikai képstabilizátor

DIGICDV4

DIGIC képfeldolgozás

WiFi Cert

Távoli Wi-Fi vezérlés és egyszerű megosztás

 • Canon LEGRIA HF G40

 • Canon CA-570 kompakt hálózati adapter

 • WL-D89 vezeték nélküli vezérlő

 • BP-820 akkumulátor

 • Sztereó videokábel

 • Napellenző objektívvédővel

 • USB-kábel

 • Nagy sebességű HDMI-kábel

 • Dokumentáció

LEGRIA HF G40 Értékelések