Archived Products

Previous models of this product range.


HF S10

HF S10

A LEGRIA HF S10 HD videokamera profi szintű képalkotást és Kettős flash memóriát kínál a felhasználók számára. A fejlett vezérlőszervek jóvoltából hihetetlenül éles részletgazdag HD képek készülnek.


HF S100

HF S100

A LEGRIA HF S100 teljes HD videofelvételeket készít SDHC memóriakártyára, amely ideális megoldás a megosztás szempontjából. A fejlett funkciók sorába illeszkedő 8,0 MP-es CMOS-érzékelő és a DIGIC DV III processzor biztosítja a kiváló képminőséget.


HF S11

HF S11

Vegye át a hatalmat a LEGRIA HF S11 kamerávall: a profi szintű HD videokamera a rendkívül pontos képkészítést fejlett kezelőszervekkel és több mint egy napos képkészítéshez elegendő tárolókapacitással ötvözi.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Az amatőr videósok művészi szenvedélyének hódoló LEGRIA HF G25 nagy látószögű objektívvel és számos kézi vezérlési lehetőséggel rendelkezik, továbbá kivételes hangminőségű, ámulatba ejtő HD videofelvételeket készít.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

A csúcskategóriás LEGRIA HF G30 videokamera a kiváló teljesítményű optikát, érzékelőt és stabilizátort Wi-Fi csatlakoztathatósággal együtt egy kompakt vázba zárja - ezáltal ideális választásnak bizonyul azon amatőr videósok számára, akik a kreativitást professzionális minőségű videókkal kívánják kombinálni.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

A Canon különleges HD technológiája, beépítve egy kompakt, elegáns készülékbe – a végeredmény a LEGRIA HF M306, a lenyűgöző képminőségű kamera, mely olyan kicsi, hogy bárhová magával viheti.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Őrizz meg minden pillanatot Full HD minőségben. Örökítsd meg és kövesd nyomon a távoli témákat az 57-szeres bővített zoommal, továbbá ossz meg tartalmakat vezeték nélkül okostelefonokkal és táblagépekkel a FlashAir-kártyák segítségével.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Őrizz meg minden pillanatot Full HD minőségben a kompakt videokamera segítségével. Örökítsd meg és kövesd nyomon a távoli témákat az 57-szeres bővített zoommal, továbbá oszd meg könnyedén a tartalmakat a közelben lévő eszközökkel a FlashAir-kártyák révén.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Rögzíts nagy részletességgel a távolban is. Legyen mindenki képben. Ez a kompakt videokamera igazi szórakozást és szabadságot nyújt az egész családnak. Őrizz meg minden pillanatot Full HD minőségben, illetve oszd meg őket egyszerűen a beépített Wi-Fi és NFC használatával.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Ez a szórakoztató módon és egyszerűen használható, könnyű és kompakt, intuitív érintésvezérlésű videokamera tökéletes a családi videókhoz, hiszen a nagy teljesítményű technológiáknak köszönhetően automatikusan a legjobbat hozza ki a felvételekből.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Ez a kompakt, könnyedén használható, Wi-Fi- és NFC-képes videokamera – a hatékony, a videóknak automatikusan a legjobb kinézetet kölcsönző technológiáknak köszönhetően – kiváló minőségű videókat készít. Tökéletes a családi emlékek megosztásához.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

A sokoldalú, 57-szeres zoomot biztosító és nagy látószögű tartozékkal ellátott objektívvel, valamint a legjobb megjelenést biztosító, nagy teljesítményű technológiákkal kibővítheted a lenyűgöző minőségű videók tárházát. A WI-FI és az NFC funkció biztosítja az egyszerű megosztást.

spacer
					image

Archív termékek

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Visszatérés ide:
Jelenlegi család