Canon F-789SGA

F-789SGA

Számolja ki könnyedén a bonyolult egyenleteket is az F-789SGA tudományos számológéppel, amely részben újrafelhasznált Canon anyagokból készült, és fejlett funkciók egész sorát kínálja.

Előnyök

  • Funkciók soha nem látott sora
  • 605 fejlett funkció
  • Leegyszerűsíti a bonyolult számításokat
  • Kettős áramforrás: napelem és normál cserélhető elem
  • Négyéves elemélettartam (300 lux megvilágítás mellett, napi 1 órás üzemidő mellett)
  • Kemény tokkal

Termékjellemzők

A(z) Canon F-789SGA részletesebb megtekintése

Energiatakarékos, hatékony működés


Az F-789SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a számológépet, ha 7 percig nem nyomnak meg rajta egy gombot sem, illetve nem használják - ez további energiamegtakarítást jelent. A számológép cserélhető elemmel működik, ezért az élettartama hosszabb, általában négy év - és nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem lemerül.

Csúcskategóriájú tudományos számológép


Az F-789SGA ez első csúcskategóriájú, tankönyvi megjelenítésű kijelzővel rendelkező modell a Canon tudományos termékkínálatában. 605 fejlett funkcióval rendelkezik, többek között 79 beépített állandóval és 172 átváltási képlettel. Az ezüstmetál fedőlap és a vékony váz professzionális megjelenést tükröz. Az LCD kijelző mérete 60 mm × 25 mm. A diákokon kívül remek választás tanárok, mérnökök és egyéb hivatásos felhasználók számára is.

Hasznos memóriafunkciók


A kiegészítő funkciók között 19 memóriahely és 4×4-es mátrix- és egyenletszámítás is szerepel - így ez az egyik leghatékonyabb számológép a piacon. Ezekkel a funkciókkal könnyedén elvégezhetők a bonyolult számítások.

Környezetbarát kivitel


Az F-789SGA számológép újrahasznosított Canon alapanyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon F-789SGA készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

F-789SGA Értékelések