Canon F-502G

F-502G

A 10+2 helyértékes, egysoros kijelzőjű egyszerű tudományos számológép 140 funkcióval rendelkezik. Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, így ideális a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett felhasználók számára.

Előnyök

  • 10+2 helyértékes, egysoros kijelzőjű tudományos számológép
  • Részben Canon termékek újrahasznosításából készült
  • Összesen 140 funkció
  • 15 szintű zárójelrendszer
  • 1 független memória
  • Kemény védőburkolat
  • Automatikus kikapcsolás funkció

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon F-502G

Környezetbarát kivitel


Az F-502G 10+2 helyértékes, egysoros kijelzőjű tudományos számológép részben újrahasznosított Canon anyagokból készült. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik. Az első tudományos számológépüket beszerző fiatalok különösen értékelik majd ezt a fenntarthatóbb megközelítést.

140 remek funkció


A sokoldalú számológép az általános iskolás és középiskolás diákok munkájához szükséges összes lényeges funkciót tartalmazza. A készülék saját memóriája még kényelmesebbé teszi a használatot. A 140 funkció* közé tartozik a 15 szintű zárójelezés, a trigonometriai és statisztikai számítások, a koordináták átváltása, a szög- és faktoriális számítások, kombináció és permutáció számítása. A számológép az iskolai munka során felmerülő minden kérdésre megadja a választ.

Áramvonalas külső, világos LCD-kijelző


Lapos kialakításának köszönhetően a számológép kényelmesen elfér a kézben. A robusztus, megbízható készülék praktikus kemény védőfedéllel van ellátva. A nagyméretű, világos LCD-kijelző tartalma jól olvasható. Az adatok beírása és a funkciók kiválasztása igen egyszerű a nagyméretű, ellenálló műanyag gombokkal. Minden az egyszerű, gondtalan használatot szolgálja.

Energiatakarékos


Az automatikus kikapcsoló funkció 7 perc után automatikusan kikapcsolja a használaton kívüli számológépet, ezzel energiát takarít meg. A memóriavédelem megelőzi az adatvesztést a készülék kikapcsolása esetén.

* a részleteket lásd a műszaki adatok között

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon F-502G funkcióiról és képességeiről.

F-502G Értékelések